Körvonalazódik Unai Emery edzőstábja az Arsenalnál, a baszk edző segédjeinek leigazolásain már egy ideje dolgozik az angol klub és hamarosan öt új szakemberrel erősödhet a csapat azok után, hogy az Arséne Wengerhez közel álló trénerek a franciához hasonlóan elhagyták az észak-londoni együttest.

Több mint valószínű, hogy Emery másodedzője, Juan Carlos Carcedo az Arsenalhoz is követi a vezetőedzőt. Carcedo 2006 óta dolgozik együtt Emery-vel az almeriás korszakuk óta, és közösen járták meg a Valenciát, CSZKA Moszkvát, a Sevillát és a PSG-t is.

Carcedo elég harsány karakter hírében áll, a PSG-nél állítólag több játékossal, köztük Hatem Ben Arfával sem jött ki jól, miután a francia játékos nem követette a Carcedo által kiosztott utasításokat, ez pedig Ben Arfa száműzéséhez is vezetett a keretből.

Carcedo mellett Pablo Villaneuva segédedző, Julen Masach erőnléti edző és Victor Manas videóelemző is követi a PSG-től Emery-t, mint ahogyan Javi Garcia kapusedző is, akit nagy tartanak a fővárosiaknál, és korábban már Angliában is dolgozott a Watfordnál és a Swansea-nál.

A Marca szerint Emery szeretne egy angolul beszélő segédedzőt is, aki jól ismeri az Arsenalt, ebbe jól beleillene Steve Bould profilja is, az angol szakember korábban jelezte:maradna a csapatnál, még ha nem is a másodedzői szerepkörben.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

6 éve
Törölt felhasználó
Huuu, de jooo, már többen vannak, minta játékosok.Ez a kapus edző, már több PL csapatnak bejött Watford, Swnsea, remek kapusokkal büszkélkedhet

Szólj hozzá