Az Arsenal meglehetősen közel áll a Dortmund 29 éves görög védőjének, Sokratis Papasthatopoulos leigazolásához, írja a Kicker Németországból, és az Independent valamint a BBC Sports Angliából.

Mint a kicker vasárnap megírta, a Dortmund hamarosan bejelentheti az Eintracht Frankfurttól ingyen érkező Marius Wolf érkezését, ami megnyithatja az ajtót Sokratis távozása előtt. A görög védőt jól ismeri az Arsenal vezető játékosmegfigyelője, Seven Mislintat, a német szakember jó kapcsolatot ápol a Sokratis képviselő ügynökkel, akinek ügyfele egyébként a januárban érkezett Dinos Mavropanos is.

A kicker szerint most már csak az áron zajlik a vita a Dortmund és az Arsenal között: a német klub 18 millió eurót akar, míg Emery-ék csak 15 milliót ajánlanak. Ezzel együtt az Independent megjegyzi: az Arsenal megajánlhatja a Dortmund által kért összeget, csak hogy már ezen a héten végleges legyen Sokratis átigazolása.Az Independent értesüléseit megerősítette a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein is.

Sokratis Aubameyang és Mkhitaryan mellett a harmadik ex-dortmundos érkező lehet az Arsenalhoz, a tapasztalt játékos érkezésére pedig azért van szükség, mert Per Mertesacker az előző évad végén visszavonult, míg Laurent Koscielny súlyos Achilles-sérülés miatt decemberig nem lesz bevethető állapotban. Mint Ornstein megjegyzi, az Arsenalnál jelenleg az a terv, hogy kész játékosokat igazolnak a kerethez, míg a fiatalokat közép és hosszú távon építik be.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

6 éve
Törölt felhasználó
szasza86: Én a játékosokat értékelem, ez az oldal arra van. Meg van róluk a saját véleményem, és mivel sokan mások is vannak ugyanazon a véleményem, még lehet igazam is van,
Te ellenben nem csak Wengert gyalázod mindig, hanem az oldalra író tagokat.
Ha még nem vagy hivatásos internet troll, akkor nyugodtan kezdj bele, kitűnően megy, akár öngyilkosságba is kergethetsz bárkit, mert bárkibe belekötsz, akár ok nélkül is, mert ez a te szinted.
6 éve
James: reagálok, pedig megfogadtam egy szint alá nem megyek de most a Te érdekedben megteszem. Buta vagy és sajnálom azokat az embereket akiknek közük van hozzád...Én gyalázok és csak ezt tudom csinálni?

Olvasd vissza a kommneted, hogy te mit írtál, ezt követően lép egyet hátra és baszd arcon magad!

Szánalmas barom....!

(ui. a te kedvedért vettem udvariasra a figurát, lehetne ennél egyszerűbb is a megfogalmazás de remélem eljut az agyadig)
6 éve
Söyüncü már most vmi qurva nagy KH, 35 millió euró/font nem sok érte, világklasszis lesz a srác, hatalmas hiba lenne veszni hagyni...
6 éve
Törölt felhasználó
szasza86: Te csak Wengert és azokat tudod gyalázni, akik őt támogatják, soha semmi mást nem tettél, te vagy ám a nagy szurkoló, egy igazi képzett bunkó vagy, nem is tudom mi lesz így veled.
6 éve
Egyébként egyesek ugyanúgy viselkednek, mint szerintük a Wenger out-osok tették. A Fenerbahce lehet Papa következő csapata, ahogy látom már készülőben van a magyar szurkolói oldal.

Szólj hozzá