A Nice 27 éves elefántcsontparti középpályása, Jean-Michael Seri lehet az Arsenal egyik nyári érkezője, adta hírül csütörtökön a Sky Sports News.

Az angol sporttelevízió legutoljára egy hete írta azt, hogy az Arsenal felsővezetése, közülük is a Barcelonától érkezett sportigazgató, Raul Sanhelli már felvette a kapcsolatot Seri ügynökével, a mai hírekben pedig azt írják, hogy a középpályás továbbra is célpont a londoni együttes számára.

Seri tavaly nyáron többször is közel került a távozáshoz, fél lábbal volt már a Roma játékosa, de vitte volna az a Barcelona is, ahol akkor még Sanhelli volt az átigazolásokért felelős szakember. Érdekesség, hogy Serit szerette volna Unai Emery is a csapatánál látni, akkor még a Paris Saint Germain-nél, de a fővárosi csapat az UEFA Üzleti Fair Play szabályozása miatt Seri leigazolását már nem hajtotta végre, helyette az ingyen igazolható Lassana Diarra szerződtetése mellett döntött.

Seri végül kisebb meglepetésre úgy döntött, meghosszabbítja a szerződését a nizzai csapattal, ám az új kontraktusában egy megszabott kivásárlási összeg is került, így 35 millió euróért bárki viheti a középpályást.

Az Arsenal részéről azért lehet indokolt Seri leigazolása, mert Santi Cazorla távozott a klubtól, Jack Wilshere még mindig nem írta az új szerződését, Aaron Ramsey-t pedig eladhatja a csapat, ha a walesi nem hosszabbít záros határidőn belül.

Ezzel együtt az érdeklődés igen erős Seriért: az Arsenal mellett leginkább a Chelsea szeretné a soraiban látni a játékost, de a két manchesteri klub is figyelemmel követi Seri sorsának alakulását.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

6 éve
Engem leginkább az bosszantott az edző kinevezési mizériában hogy ennyire nyilvánosan kellett Artetaval kicseszni...oké nincs sok tapasztalata de mikor azt írták ő lesz meglepődtem de örűltem is mert végre nem hoznak egy kiégett edzőt hanem mernek újat húzni hátha
Erre jöttek az Emery ,Ancelotti,Rodgers pletykák és sajnáltam Artetat hogy már szinte a kapuban van hogy egy nagyot lépjen előre aztán mégis pofáraesik
Mindezt simán el lehetett volna intézni halkan fű alatt is
Emellett persze örülök Emerynek is főként hogy mellette még milyen nevek voltak ő volt a legjobb választás így jó döntés volt a vezetőségtől
Ő is tudja hogy mekkora az elvárás vele kapcsolatban és ahogy ő is hozzááll mindenhez reméljük meg is lesz az eredménye
6 éve
Egy Yaya Touré tipusu játékos kellene ide középpályára...Diaby tökéletes lett volna ha nem ennyire sérülékény sajnos
Azért Emerynek nincs rossz szeme a játékosokhoz és ez a három név is tökéletes akikkel szóba hoztak minket Rabiot, N'Zonzi , Seri
Egyedűl Mathieu az aki miatt nem lelkesedek igazán
Ha én választhatnék hogy kit adnék el a csapatból akkor az Mustafi és Welbeck lenne illetve Ospina is (nem örülnék ha Wilshere vagy Ramsey távozna mert ők a kedvenc játékosaim elég rég óta viszont amíg nem dől el a sorsuk azért ide lehet venni őket is )
Ahogy láttam Cech már mezszámot is váltott szóval megint csak háttérbe szorúlna Ospina
A belőlük bejövő pénz illetve ami rendelkezésre áll abból szerintem meglehetne oldani minden pótlást
6 éve
Törölt felhasználó
Nekem külön öröm perez visszahozatala, meg talán campbellbol is lehetne játékost csinálni.
És én is örülök hogy ha lesz taktika.
6 éve
Törölt felhasználó
A romas Pellegrini is szoba kerult a csapattal, most az uj edzo miatt szerintem meg tobb pletyka lesz mindenfele jatekossal :D
6 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Nagyon eladni nem tudunk hisz alig avgyunk ha ide evszük afitalokat is max 22 ember ha visszajönek perezék ak amx többen. Szerintem kell egy gk(leno,trapp,lafont,butland) kell 2 kh(manolas,sokratis,de light stb...) kell egy középpályás(nzonzi,serri,stb...) szélső( draxler)

Szólj hozzá