A meccs 17.30-kor kezdődik.

Kezdő: Cech, Mkhitaryan, Lacazette, Wilshere, Aubameyang, Iwobi, Chambers, Bellerín, Mavropanos, Xhaka, Kolasinac.
Cserék: Mertesacker, Ramsey, Ospina, Monreal, Mustafi, Welbeck, Maitland-Niles.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

6 éve
Törölt felhasználó
En is kivancsi lennek azert arra, ha Ospina lenne az elsoszamu kapusunk, akkor azzal mire menne a csapat. Butland nem biztos, hogy olcsóbb lenne, mint Leno, hiába estek ki, mert angol játékosokért mindig sokat kérnek.
6 éve
Leno-ert 25 milliót kér a Leverkusen...hat annyit semmikepp se er.Inkabb hozzuk Butland-t!Eddig abba a tudatban éltem,hogy a nemetnek lejar a szerzodese a nyaron :D
6 éve
Törölt felhasználó
A kapuskérdést illetően én még adnék azért esélyt Ospinának. Nálunk azért nem nagyon volt első számú kapus, kíváncsi lennék abban a helyzetben, hogy tudna teljesíteni. Persze az is igaz, hogy csak most van esély Butlandre, mert őt tuti viszi valaki. 2 éve olyan formában védett, hogy nálam a Pl top 3 kapusa között volt. Az idei szezonja azért gyengébb volt, de ez a csapatának is köszönhető. Egyértelmű hogy az angol jobb opció lenne, mint Leno.
Allegri meg nem biztos, hogy csak úgy kedvtelésből tanul angolul. Bár én neki nagyon-nagyon nem örülnék.
6 éve
Allegri a fő esélyes, aminek nagyon örülök. Rajta kivül Jardim lenne még megfelelő, esetleg Nagelsmann. Szerintem az hülyeség, hogy nem akar Sven-ékkel dolgozni, amikor fél Európa akarta szerződtetni őt is meg Sanllehi-t is.

Kapusposztra Hradecky a legújabb jelölt a Frankfurtból. Akkor már inkább Butland.
A Romanál is érdeklődtünk Alissonért, de a kért 45-50M soknak bizonyul.

Még az lenne érdekes, ha jönne Allegri és elhozná magával ingyen Chiellinit xD De ha Allegri jön csak, már az is tökéletes lenne :D
6 éve
Én Luis Enriquet támogatom...már csak azért is mert Iniesta jövője még ha jol tudom nem dőlt el és hátha ide tudná csalni...33 évesen is sokat tudna lenditeni a csapaton. De majd kiderül. A jövő suezpntól én sokat nem várok. Kezdjünk el épitkezni aztán makd jön az eredmény is.

Szólj hozzá