web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger West Ham utáni sajtótájékoztatója

  • Wenger West Ham utáni sajtótájékoztatója

    Első ízben nyilatkozott a francia menedzser a lemondása ótaArséne Wenger első ízben tartott sajtótájékoztatót a pénteken közzétett lemondása óta, a francia menedzser válaszait kommentár nélkül közöljük.

...a meccsről való gondolatairól

"Úgy éreztem, a West Ham jól kiszedett bennünket a játékból. Voltunk gondjaink a játékunk gördülékenységével. Tetszett a játékunk, ahogy próbáltunk türelmesek maradni. A szünetben mondtam a játékosoknak, hogy ha továbbra is fegyelmezetten játszunk, megnyílnak majd a területek. Pontosan így is tettünk a második játékrészben."

"Voltak helyzeteink az első 10-15 percben, de nem mindet lőttük be, aztán a West Ham visszajött 1-1-re. Egyenlő állásnál nekik is voltak esélyeik, hogy megfordítsák a meccset. De ahogy mi lőttük a másodikat, összerogytak, és aztán jött még egy pár találat a részünkről."

...milyen a hangulat az öltözőben

"Profik vagyunk, tesszük a dolgunk. Az teszi az embert profivá, hogy akkor is a munkájára tud koncentrálni, ha érzelmileg, hogy is mondjam, kicsit kicsit különlegesebb állapotban van. Én személy szerint mindig is ezt próbáltam tenni, még ha nem is voltak mindig könnyűek a körülmények. Én úgy vélem, ha valaki profi, képes prioritásokat találni a munkáját illetően, és amíg itt vagyok, ezt is fogom tenni."

... milyen érzés volt a szurkolókat hallani, ahogy a "One Arséne Wenger"-t éneklik.

"Boldog vagyok, amikor a szurkolók boldogok. Készen állok szenvedni is azért, hogy ők boldogok legyenek. Elfogadom ezt. Az elmúlt 22 évben minden döntésem az Arsenal javát szolgálta, és még ha akadtak rossz döntéseim is, az első számú célom az volt, hogy építsem ezt a klubot. Igyekeztem ráhatással lenni az Arsenal szerkezetére, azon dolgoztam, hogy a játékosok fejlődjenek egyéni szinten, és persze azon voltam, hogy javuljon a stílusunk és az eredményünk. Ezeket összehozni nem mindig volt könnyű, és úgy vélem, úgy hagyom itt az Arsenalt, hogy a klub erős ezeken a területeken. Mindig is ez volt a célom, és bárki is jöjjön a helyemre, megkapja a lehetőséget, hogy még nálam is jobban teljesítsen az elkövetkezendő 20 évben. Ezt kívánom neki."

...vajon bele akar-e szólni az utódja kijelölésébe

"Nem ,ez nem az én döntésem lesz. Úgy gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy mindenki a saját munkáját végezze. Nekem az a munkám, hogy gondját viseljem a csapatnak, az eredményeknek és az átigazolások pénzügyeit tekintve. Én pedig pontosan ezt tettem. Az nem tartozik a munkakörömbe, hogy az utódom személyét kijelöljem."

...miért most jött a bejelentés

"Kiadtam az elhatározásomat, most lényegében ez a fontos. Nem most jött el az ideje annak, hogy eláruljam, miért pont most. Szeretnék a szezon végéig a munkámra koncentrálni, és a fontos dolgokat szem előtt tartani. Talán majd kicsit később szót ejtek majd erről is."

...a szurkolókról

"Nem fáradtam el. Összességében a klubot nagyon is tisztelik világszerte, sokkal jobban, mint Angliában. A szurkolóink nem azt az összeszedett klub képét adták a csapatról, amelyet szerettem volna, és ez fájt.

A klubról kialakult kép nem olyan, amilyet akarnék. A sport a győzelemről és a vereségről szól, de valami sokkal nagyobb van a dolgok mögött. A szurkolóknak hozzá kell majd szokni, hogy a klub akkor is veszíthet meccseket, ha már nem én vagyok az edző. De számomra mindig is fontos volt, hogyan látják a klubot a világon. Az olyan gyerekek, akik Kínában, Afrikában vagy Amerikában játszanak, és akik arról álmodoznak, hogy egy napon játékosok lesznek. Ilyen téren minden klub felelősséggel tartozik.

Nem akarok szemrehányást tenni senkinek, és végképp nem akarom, hogy idióta szalagcímmel jelenjenek meg az újságok holnap. Ez nem a szurkolókról szól... szerencsére bárhol járok a világon, az Arsenal nagy tiszteletnek örvend, és azt akarom, hogy ez így is maradjon. De jelenleg úgy vélem, hogy a személyem az Arsenalról kialakult képet torzíthatja... és ez fontosabb, mint én.

A szurkolók nem voltak boldogok, amit meg tudok érteni... a munkám az, hogy boldoggá tegyem őket. Azt nem tudom, hogy a mostani helyzet mennyire károsította a klubról kialakult képet, de semmiképpen sem volt olyan irányban, amelybe szerintem mennie kellene. Azt akarom, hogy ezt a klubot továbbra is tiszteljék."

...a jövőjéről

"Nem tudom, hogy visszatérek-e a csapathoz valamilyen más tisztségben. Ez nem tőlem függ. Azt sem tudom, hogy mint edző, miként folytatom. Az utolsó munkanapomig ennek a klubnak az alkalmazottja vagyok. Aztán meglátjuk, jelenleg túl korai lenne bármit is mondani."

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(146)

arsenal1220

Én se Meyer-t hoznám ,mert semmivel sem jobb a jelenlegi játékosainknál.Sokkal inkább egy rendes VKP-t vennék, pl Ndidi-t.Őt lehetne játszani az összes középpályásunkkal párban.Viszont így,hogy zsidók a vezetők és Mislintat akarja (?) Meyer-t, lehet őt kéne elhozni.

Wright megint mekkora hülyeséget mondott te jóisten, ezt az ember,hogy lehet foglalkoztatni sportcsatornáknál?!Behívok egy random embert az utcáról annak több köze van a dolgokhoz. LOL

May 01. 12:40

Aron21

Ezt nemtom, miért küldtem el 3szor.

May 01. 12:21

Aron21

Jaj gyerekek, azért emlékezzünk Chambers vagy Holding debütálására. Várjunk még Mavropanos megítélésével.

May 01. 12:21

Aron21

Jaj gyerekek, azért emlékezzünk Chambers vagy Holding debütálására. Várjunk még Mavropanos megítélésével.

May 01. 12:21

arsenal kid

Meyert max kiegészítő embernek tudnám elképzelni, de itt nem kezdő szint az biztos. Ingyen elfér, de fontosabb lenne most egy jó szélső+ kh leigazolása lehetőleg még a vb előtt. Holding mehetne kölcsönbe, Mavropanos csereként tudná szerintem ezt a szintet hozni. Szélsőbe viszont meg lehetne próbálkozni Fekir-ért. Bár 50 alatt tuti nem engedik el.

May 01. 11:24

JACKOXI

Végre Jardim a téma!

Nem tudom ezt a Meyert nagyon hova tenni. Miért kéne most nekünk ő azon kívül, hogy ingyen van? A posztját se nagyon látom. Eredetileg ő Miki és Özil helyén az igazi. Idén tudom, hogy többnyire CM-et játszott, de ott nem is állunk rosszul. Xhaka helye fix, Ramseyé is eléggé, Wilshererel is úgy tűnik hosszabbítunk, Elneny kiegészítőnek jó, és Maitland-Niles is erősen kopogtat. Nagyon-nagyon halkan jegyzem meg, hogy ha Cazorla felépül, ő is kapni fog egy évet. Én a védelem megerősítésén túl inkább hoznék egy fasza szélsőt, hiszen az nálunk nagyon nincs. Mkhitaryan mondjuk ott is nagyon jó, de ő 1 ember. Welbeck csereszint és sérülékeny, Iwobit meg hagyjuk. Nem mondom azt, hogy Meyer ne jöjjön, de előbb más posztokra hoznék embert.

May 01. 10:14

arsenal1220

Kovezzetek meg,de en Willock-ba az égvilágon semmit sem latok...Nelson,Nketiah még lehet valaki,de benne semmi extrát nem fedeztem fel eddig.

Meyer-t kitettek a Schalke keretéből.Az edzeseket se kell latogatnia, szóval lehet vele tárgyalni.Ingyen egy próbát meger,nem bukhatunk vele :D

May 01. 10:04

tamas

a hátralévő bajnokikon tekintve, hogy már nincs tétje számunkra lehetne simán nyomatni a tegnapihoz hasonló kezdőket és kicsit tesztelgetni a fiatalokat, hogy lássuk kikre lehetne jobban építeni.
Mavropanos remélem szerephez jut még a bajnokságban idén úgy ahogy Maitland-Niles vagy Nelson. De Holdingot is visszatehetné picit. Willockra is jbban kíváncsi lennék, mert elvileg nagyon tehetséges, de eddig a bamba képén kívül nem tudott sokat felmutatni, ha szerephez jutott.
Nketiah is játszhatna picit.

Apr 30. 14:59

tamas

Alderweirelddel kapcsolatban nekem valami olyasmi rémlik, hogy nem akar hosszabbítani és emiatt Pochettino már nem számolt vele az utóbbi időben.
De lehet, hogy rosszul tudom ne vegyétek 100-ra. LOL
Egyébként ő egyáltalán nem lenne rossz megoldás, de valóban kérdéses mennyire mozdítható és milyen áron.
Transfermarkt szerint 40 millió euró az értéke.

Apr 30. 14:24

JACKOXI

Nem hinném, hogy itt már most bármi is valószínű lenne. Szerintem Leno és Meyer is csak pletyka egyenlőre, aztán kiderül lesz-e belőlük valami. Ha pénz kell meg igen, Mustafi eladása nem rossz ötlet. Esetleg Bellerín pénzé tétele lehet még opció.

Amúgy Davinson már most jó védő, de Alderweireld más szint Vertonghennel egyetemben.

Apr 30. 14:05

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook