Hatalmas erejű közleményt jelentett meg az Arsenal péntek délelőtt, Arséne Wenger ugyanis bejelentette távozását a szezon végén a csapat éléről.

A francia menedzser eredeti szerződése 2019-ig szólt volna, ám Wenger úgy döntött, nem várja meg a jelenlegi kontraktusának végét.

"Hosszas átgondolás, és a klub felsővezetésével folytatott megbeszéléseket követően úgy gondolom, a szezon végén eljött az idő a távozásra az Arsenal menedzseri posztjáról." - mondta Wenger, akinek az irányítása alatt a klub három bajnoki címet nyert, köztük egyet veretlenül a 2003/04-es idényben.

"Hálás vagyok, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy ezt a csapatot menedzselhettem ennyi időn át, és ennyi emlékezetes szezont hagyhatunk a hátunk mögött. Mindvégig teljes elkötelezettséggel és elhivatottsággal irányítottam a klubot."

"Szeretném megköszönni az edzői stábnak és a játékosaimnak, a felsővezetésben lévő igazgatóknak, és a szurkolóknak, akik olyan különlegessé teszik ezt a klubot."

"Egyúttal szeretném megkérni a szurkolókat, hogy álljanak a klub mögé teljes mértékben, hogy a lehető legjobban zárhassuk az idényt. Egyúttal szeretném megkérni a szurkolókat, hogy gondozzák az Arsenal által képviselt értékeket."

"A klub iránti szeretetem és támogatásom örökké szól." - mondta Wenger.

A csapat többségi tulajdonosa, Stan Kroenke tudomásul vette a menedzser döntését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (83)

6 éve
Törölt felhasználó
Ennek megint sok értelme volt, ezért elbukni a nemzetközi kupát, 6 játékos simán kezdhetett volna ott ebből a keretből, és tán még nyertek is volna. Még indulhattak volna jövőre is, így meg hogy nincs BL se EL se semmi nekik.
6 éve
Koscielnynek állítólag achilles-ín szakadása van, ha ez igaz, akkor vége a karrierjének, már így is alig tudott pályára lépni emiatt.
6 éve
Törölt felhasználó
Ha ők a foci szégyene, akkor mi mik vagyunk?! Helyzetbe sem tudtunk kerülni, ők meg szétszopatták a védelmünket. Az meg, hogy húzták az időt? Melyik csapat tett volna másként? Idegesítő volt a számunkra, de nekik döntőt ért!
6 éve
Özilt remélem elhajtják a picsába.....
6 éve
Ez az Atletico a foci szégyene.
Mondjuk hogy tudunk néha ilyen szarul játszani, azt nem tudom.

Ez a bíró full vakon volt, össze-vissza fújdogált, nekik minden apróságot lefújt, nálunk meg semmit. Nevetséges, hogy ilyen "bírókat" foglalkoztatnak.

Mondjuk a meccs nem ezen múlott, de tényleg nem igaz, hogy nem lehet értelmes játékvezetőt küldeni.

Szólj hozzá