14:30-kor jön a Stoke elleni meccsünk

Kezdő: Ospina, Bellerín, Chambers, Monreal, Mustafi, Özil, Elneny, Ramsey, Welbeck, Wilshere, Aubameyang.
Cserék: Macey, Kolasinac, Koscielny, Xhaka, Mkhitaryan, Lacazette, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

6 éve
Törölt felhasználó
Azért ebből a Cityből többen hiányoztak, főleg Aguero. CB Laporte volt az LB, és volt egy 5 fontot nem érő Walker is, aki kb mind 3 gólban aktívan benne volt. Sőt ha City fiatal támadói nem önzőznek, akkor még ők is nyerhettek volna.
6 éve
Törölt felhasználó
Egyszer volt ilyen, utána változtattak, de mivel azóta többször is, és most az új szabály az hogy az első 4 angol biztos főtáblás, ahogy a BL és EL győztes is, így nincs kizárva, de csak ha a Pool nem az első 4-ben végez.
6 éve
Amennyiben a Pool megnyerne a BL-t indulhatna az 5. a bajnoksagban?Egyik ismerősöm mondta,de ez szerintem hülyeség.Durva lenne ha esetleg megnyernenk az EL-t valamilyen csoda folytán,akkor 6 angol csapat lenne a BL-ben.
6 éve
Törölt felhasználó
Jó az a nemzetközi foci így, borzasztó unalmasan. Hala Madrid! :lol:
6 éve
Kell a nemzetközi focinak a vérfrissítés. Azért a 2000-es években volt olasz döntő, Pool győzelem, United győzelem, 3 angol csapat a TOP4-ben, hol egy Barca győzelem, vagy épp az Inter-Bayern döntő is meglepetés volt kicsit, a Porto sikeréről ne is beszéljünk. Az utóbbi években a Real dominanciája már borzasztó unalmas, előtte a Barcáé szintúgy az volt. Ilyen szempontból én örülnék, ha Liverpool bejutna az elődöntőbe. Egyébként elődöntő és elődöntő között is mennyi különbség van... Mi anno 2009-ben kb. feltett kézzel léptünk pályára a United ellen, a Pool meg amennyiben bejut, ezzel a vad pressingel szerintem bárkit meg tudna lepni.

Szólj hozzá