Az Arsenal hétfő délután hivatalosan is bejelentette, hogy játékosuk, Mohamed Elneny új, hosszú távú szerződést írt alá a csapattal.

Az egyiptomi nemzetiségű játékos 2016 januárjában igazolt az Arsenalhoz, azóta pedig minden sorozatot figyelembe véve 66-szor lépett pályára az angol csapatban.

Bár a csapat a hivatalos kommünikében nem hozta nyilvánosságra a szerződés lejártának a dátumát, a Standard Sports szerint Elneny 2022-ig írt alá a klubbal.

Elneny az elmúlt időkben megbízható keretjátékosává nőtte ki magát az Arsenalnak, eddig minden Európa Liga-meccsen pályára lépett a csapatban. Érdekesség, hogy az egyiptomi játékost tavaly nyáron a Leicester is vitte volna, ám Elneny jobb szeretett volna Londonban maradni, ezért elutasította a Rókák ajánlatát.

Elneny ráadásul alapember az egyiptomi válogatottnak is, és az ő teljesítményének is köszönhető, hogy hazája 1990 óta először lesz ott a világbajnokságon idén Oroszországban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

6 éve
Elég tartalékos kezdő.
6 éve
Mislintat nagy szerzemény és ha egy Tuchel ez miatt nem jön le is szarom,
mert nem rá van szükségünk.
Olyan edző kell aki rendbe szedi a bandát, és félre értés ne essék én sem vagyok Wenger párti de ő a jelenlegi Arsenal.
Tisztelem amit tett és tenni fog mert hiszek benne.
De kell valaki a helyére ...
Kedvelem Jardimot de tegnap pl hol volt ?

6 éve
Törölt felhasználó
Arsenal856, a Dortmundnál egyáltalán nem bukott meg, pont Mislintat miatt kellett mennie, mert összekülönböztek. De elég ránézni az idei Dortmundra, hogy mit is jelenetett Tuchel.
6 éve
Tuchel taktikailag sokkal nagyobb szintet képvisel, mint Wenger. Nyilván nem mindegy, hogy ki veszi át Wenger helyét, de ha a Burnleyvel vagyunk versenyben a 6. helyért ezzel a kerettel, akkor miért kéne megtartani az edzőt? Az utóbbi néhány évben nagyon sokan Wenger feje felé nőttek, és ez jól tükröződik az eredményeken is. Szerintem nem lenne nagy kunszt találni egy jobb edzőt.
6 éve
Arsenal856
Ugyan így gondolom én is a Tuchel ügyet
Szerintem nem több a csávó az átlagnál, nem egy Klopp szóval nem értem miért lenne ő jobb mint az öreg jelenleg.
Biztos lenne fellángolás az elején de kb csak annyi...
Páran úgy utaljak wengert hogy mindegy ki lenne aki jön csak jöjjön , kb ez van.
Bolondok napján hátha lesz egy jó meccsunk nagyon várom.
COYG

Szólj hozzá