Megfontolhatja Hector Bellerín eladását az Arsenal, ha az angol klub elég nagy, mintegy 50 millió fontos ajánlatot kapna a jobb bekkért, írja a Daily Mail, miközben a spanyol játékosnak sem lenne ellenére egy esetleges váltás.

Noha a 22 éves játékos 2016 őszén írt alá egy új, hat és fél éves szerződést az Arsenallal, szóbeszédek szerint már tavaly nyáron is elvágyódott az angol klubtól, és miután a családja visszaköltözött Spanyolországba, ő is szeretett volna hazatérni a nevelőegyesületébe, a Barcelonába, ám a váltást Arséne Wenger megakadályozta.

Idén nyáron már más lehet a helyzet. Ha az Arsenal mégsem tudna a következő szezonban a Bajnokok Ligájában elindul, fontos bevételektől esne el a klub, miközben Özil új szerződése, illetve Mkhitaryan és Aubameyang leigazolása miatt az egekben van a játékosoknak fizetendő fizetések teljes összege. Emiatt még kevesebb pénze lenne Wengernek új játékosok igazolására, így jönne kapóra Bellerín eladása, akiért 50 millió fontot kérne az Arsenal.

A Daily Mail és több angol forrás úgy tudja, hogy a Juventus már felvette a kapcsolatot Bellerín képviselőivel, és így tett José Mourinho csapata, a Manchester United is. 

A portugál menedzser Antonio Valencia helyére igazolna egy fiatalabb jobb hátvédet, és megkérték Bellerín ügynökét, hogy tájékoztassa őket a játékos jövőjét illető legfrissebb fejleményekről.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (79)

6 éve
Előtte a Sevilla-val azért elég jól ment Emery.Jobb edzőnek tartom ,mint Tuchel-t.Vegen még Mislintat miatta menne el...Amugy tenyleg Jardim lenne a legjobb, állítólag szívesen jonne, szóval nem értem mire várunk.

Kicker már tényként közli Tuchel érkezését megbízható forrásokból.A Bayern-t visszautasitotta mar,szoval siman lehet valami a dolog mögött.Egy próbát megér a német, ennél lejjebb nem igen vagy úgy se :D Talan Lacazette is összeszedi magát alatta, támadójáték tuti jó lesz nala,de a vedelem miatt aggódok.
6 éve
Emery megbukott a Párizsnál. És nem csak arról van szó, hogy nem tudta kezelni a sztárokat, igenis követett el taktikai hibákat sorsdöntő pillanatokban. Idén a Madrid ellen, tavaly a Barca ellen. Nagyon nem örülnék neki. Inkább az a Jardim, aki tavaly faszrahúzta a spanyol PSG-jét a bajnokságban. Tuchelt csípem, szerintem ő egy nagyon modern edző, és tetszenek a nézetei is. Egy a bibi, hogy Mislintattal köztudottan rossz a viszonya. Többek közt ezért is lett hamar vége a Dotmundi kalandjának. Nem tudom mennyire rendezhető a konfliktusuk, ha tudják kezelni, nagyon adnám az érkezését. De kevés esélyt látok rá, túl karakteres személyiség ahhoz Tuchel, hogy csak úgy elfelejtse a múltban történeket.
6 éve
Állítólag Tuchel az elmúlt hetekben velünk targyalt.Nem hinnem,hogy ő lenne a megfelelő ember ide... Egyébként Meunier mar lenyilatkozta,hogy Emery nyárig marad csak a PSG-be.Neki jobban tudnék örülni személy szerint.
6 éve
-
6 éve
Ospina :-/

Szólj hozzá