Arséne Wenger az AC Milan elleni Európa Liga-meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján elárulta, továbbra is magabiztos azt illetően, hogy Jack Wilshere maradni fog és új szerződést ír alá a klubbal, ezzel együtt nem tervezik a csapatnál, hogy jobb feltételeket ajánlanak az angol játékosnak.

Márpedig a gondot jelen pillanatban úgy tűnik, az jelenti, hogy Wilshere nem hajlandó belemenni abba, hogy az alapfizetése kevesebb legyen a mostaninál. Az Arsenal vezetősége eddig arra játszott, hogy Wilshere klubszeretete okán belemegy abba, hogy csökkenjen az alapbére, viszont a teljesítmény-arányos bónuszoknak köszönhetően még is így is többet kereshetne, mint a mostani, heti 110 ezer fontot jelentő kontratkusa értelmében. Ezt a megoldást az Arsenal a játékos korábbi sérüléshullámai miatt erőltetné.

Wilshere a múlt heti Milan elleni odavágót követően úgy fogalmazott, "megváltoztak a dolgok" az elmúlt hónapban és "nem áll közel ahhoz", hgy új szerződést írjon alá a csapattal.

Az ügyről Wengert is kérdezték a mai sajtótájékoztatóján.

"A dolgok a mi részünkről nem változtak. Jack a szezon végén szabadúszó játékos lesz. Tettünk neki egy ajánlatot. Szeretném, ha maradna, és a klub jövőjét jelentené, és bízom abban, hogy ő is így látja." - mondta Wenger.

Wilshere-t ebben a szezonban egyelőre elkerülték a komolyabb sérülések, ezért jóval többet tudott játszani - és így több belföldi (Everton) és külföldi (Valencia, Sevilla, Juventus) klub érdeklődését is felkeltette.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

6 éve
Itt már lassan az lesz a divat hogy azokat a játékosokat üldözzük el akik akarnak meg hajtanak
Elég szomorú hogy olyanokkal akarnak itt kiszúrni akik legalább a csapatért elhivatottak
6 éve
Sanchezzel meg többszőr leírtam mi volt a baj, mit szívunk most miatta. Most Mourinho szívja ugyanazt, mint anno Wenger, amikor be akarta, és végül be is építette a csapatba. Alexisre rá kell szabni a csapatot, hogy működni tudjon. Ezzel meg egy baj van, hogy ha neki nem megy, vagy lelép, akkor a csapat úgy jár, ahogy most épp mi.
6 éve
Jóég... anglia... megint bukik.
6 éve
Törölt felhasználó
Welbecket behívták a válogatottba. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6 éve
Ezzel csak az a gondom, hogy ha elmenne Jackyboy a Citybe, ott Pep klasszist faragna belőle. Én személy szerint imádom a játékát. Nem az előretolt támadó kp helyén, hanem a mélységből indulva. Nem az igazi, de 3 év kihagyás után ezt nem is várhatja el tőle az ember.... bőven van még benne potenciál. Szerintem is arculcsapás, hogy csökkenteni akarjuk az alapbérét. Legalább egy minimálisat emelni kéne rajta. Csak hát persze mindenre nincs pénz.
És azon is el kellene gondolkodni, hogy Jacken már egy életre rajta marad a sérülékeny/üveglábú bélyeg, de vajon Ramsey nem sorolahtó vele együtt egy kategóriába?

Szólj hozzá