Arséne Wenger a Manchester City elleni bajnoki előtti hivatalos sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: "eddig mindig tiszteletben tartotta a szerződéseit és ez most sem lesz másként", annak ellenére, hogy az Arsenal kirívóan gyenge szezont fut.

Mindezek kapcsán angol sajtóhírek szerint az is felmerült, hogy Wengert a szezon végén meneszti a klub amerikai tulajdonosa, Stan Kroenke, a francia lényegében csak a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik vagy vagy az Európa Liga megnyerésével tudná megtartani a helyét.

Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy Wenger jelenlegi szerződésében nincs felmondási záradék, ezért kérdéses, hogy közös megegyezés nélkül felmondhatna-e neki egyáltalán Kroenke. Merthogy Wenger a nyilatkozata alapján nem tűnik úgy, hogy távozni készülne.

"21 éve vagyok itt, és még mindig tiszteletben tartottam a szerződéseimet, szóval eléggé meglepett, hogy ez a kérdés most is felmerült. Az életben azt nézem, hogy ki mit csinál és nem azt, hogy ki mit mond. Egész életemben végig tiszteletben tartottam a szerződéseimet, szóval számomra meglepőek az ezzel kapcsolatos kérdések."

"Hogy valakik nem akarnak már itt látni, az már nem az én problémám. Az elhivatottságomról és a hozzáállásomról kérdeznek itt, pedig ezügyben a tetteimmel bizonyítottam, nem csak szavakkal a sajtótájékoztatókon. Korábban a fél világ futball csapatait utasítottam el, mert lojális voltam ehhez a csapathoz."

"Az életben csak a munka minősége számít. Hogy mennyire vagy elhivatott, mennyire keményen dolgozol, és hogy mennyit akarsz megtanulni abból, amit meg lehet tanulni. Mint ahogyan önök sem maguknak értékelik ki a saját teljesítményüket, én sem tehetem ezt meg. Én is csak egy alkalmazott vagyok, és a legjobb munkámat igyekszem nyújtani a klubért, amelyet imádok."

"Az én helyzetem az én helyzetem. Őszintén szólva ez a legkevesebb problémám jelenleg. Most csak azon vagyok, hogy a csapattal a következő mérkőzésre koncentráljunk. Én sem kérdezem meg önöktől, újságíróktól, hogy kielemzik-e majd a teljesítményüket a szezon végén. Az én helyzetem miatt ne legyenek álmatlan éjszakáik."

"Azért nem a világ vége jött el, hogy elveszítettünk egy döntőt, nem egy ötödsztályú ellenféltől kaptunk ki. Ez azt jelenti, hogy hozzászoktattuk a rajongóinkat ahhoz, hogy ott vagyunk a Wembley-ben és nyerünk. De azt senki nem tudja garantálni, hogy minden döntőt megnyerünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

6 éve
Ramsey -ből sem nézném ki hogy pont Ő lenne az egyik ember aki áskálódna Wenger ellen ! Sokat köszönhet Wengernek és attól hogy sok meccse szar volt azért még mindíg megy és hajt ! Nem szeretem ha olyan van szídva aki akkor jó volt mikor belötte a győzelmet jelentő gólt az FA kupa döntőben meg a City ellen is a legjobban hajtott ...azért volt lábtörése sok hullámvölgye de rá legalább lehet számítani
Nehogy már itt mindenkinek Messihez hasonlóan kell hogy játtszon
Engem nem érdekelne hogy nem nyújt mindneki világklasszis teljesítményt csak jöjjenek az eredmények viszont már olyan elvárások vannak itt amiket maximum még a veretlenektől várhattunk volna el
Amugy a Chelsea meg a City hol lenne ma ha nem vették volna meg őket ilyen tulajdonosok ? Szerintem sehol
Attol hogy a United mennyit költött játékosokra a PL-ben mégsem értek oda eddig sőt azért elég nyögvenyelősen nyerték meg az EL-t is ami szinte kötelező is volt nekik ilyen játékoskerettel
A Poolnál jól jártak Suarez eladásával meg hogy odavitték Kloppot mostmár ők is kezdenek összeállni
A csirkék meg mióta Bale-t eladták nagyon szépen felépítette a keretet Pochettino és az sem hátrány hogy egyben tudja tartani a csapatát
És akkor jövünk mi... Amíg nyögtük a törlesztéseket addig az volt a gond hogy nem hozunk nagy neveket amióta veszünk nagy neveket azóta meg az a baj mert nem érünk el velük semmit ! van egy kiégett edzőnk meg önbizalomhiányos csapatunk akkor miért várunk el jobb helyezést a csapatunktól ha az elöttünk lévő riválisok jóval jobb helyzetben vannak minden téren mint mi ? Jelenleg ott vagyunk amit mutatunk ! Nem vagyunk egyáltalán középcsapat bármennyire is elvagyunk keseredve most azért mert 20 év után nincs BL- meg most 21 év után nem jön össze semmi attól még nem kell egyből világvége hangulatban lenni !
A Mu is volt szar helyzetben pár éve ne felejtsük el a Chelsea is és azt se felejtsük el hogy a csirkék sem voltak elöttünk eddig 20 évig szóval attól hogy most szar az nem olyan biztos hogy hosszú távon is így lesz ! Ez a szezon lemegy ahogy lemegy aztán majd a szezon végén úgyis meglátjuk mennyire számít a tulajdonosnak bármi is ! Hozzátéve még Jardim ha jönne elhozhatná Lemart és Sidibét hozzánk ;-)
6 éve
Hát ja, Diaby kurva nagy játékos lenne. De egyébként Wilshere sem itt tartana, ha elkerülik a sérülések, szóval azt azért nem mondanám, hogy sokkal jobb lenne Diaby. Bosszantó amúgy, hogy milyen tehetséges játékosaink "lettek oda" a sérülések miatt. Elég csak korábbról Eduardot, Rosickyt vagy épp Diabyt említeni. Mondjuk a 2007-2008-as szezonban még nem követtem szinte egyáltalán a focit, szóval Eduardo nagy szezonjáról én lemaradtam. Amúgy Vermaelennek is nagyobb jövőt jósoltam.
6 éve
JACKOXI: Tényleg jókat szokott írni,de ez az egy dolog kiakasztott.Diaby-t egy lapon említeni ilyen Denilson félékkel?! Na ne vicceljünk már..Deschamps is mondta,hogy nála alap kezdő lenne a francia válogatottba Abou,ha egészséges.
6 éve
tamas: Mertesackerből én sem igazán nézem ki, de Ramseyről mostanában azért hallani ezt azt. Ott van pl. a fizetési igénye, akkor most ez a pletyka... Ki tudja. Egyébként fészen az egyik külföldi Arsenal oldal hozta le. Nem olvastam egyébként semmilyen portálon, bár külföldieket nem is szoktam nézni.

arsenal1220: Kele szerintem rohadt jó dolgokat ír, bár a Diabys részen nekem is megakadt a szemem.
6 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Itt sajnos több problema van az Arsenal házatáján es elsodlegesen sajnos már Wenger az!
Mindig nezem a meccseket es meccsrol meccsre egyre elkepzelestelenebb jatekkal allunk ki!
Ebben az évben az arsenal az ossszes negativ rekordajat megdontotte pl:
- EL indulas
- FA kupa egy sokkal alárendeltebb csapat ejtett ki minket ( 1 jatekosunk àra annyi mint az egesz nottingheme)
- a bajnoksagban botlatozik az az arsenal nem csak a nagyok hanem kis csapatok ellen is.
- egy elso felidő alatt 3 gólt kapunk
- östersund ha már nincs tétje a meccsnek is megveri az Arsenalt az Emirates stadionban miert?
- a legtobb kapott gól az elmúlt evekhez kepest!
- üresek a lelátok a meccseken!

Ezen problémákkal együtt is szeretjük imadjuk az Arsenalt, de ezek már edzői gyengeségnek minősülnek!
Minden meccsen védekező focit jatszunk magas labdabirtoklasi arannyal mikozben az ellenfel 1-2 gollal mindig hozza a meccset ellenunk!
Jó támadóink vannak akik nem lőnek gólokat? Nemet gólkiràly, francia gól király!
Tovabbá a védelembe egy bizonytalan Mustafi. És rengeteg pontatlan labdát adó Bellerin és Holdingrol ne is beszéljünk!
Nemtudom ti hogy latjátok, de itt edző es védekezői megoldásokra van szükség, hogy mind a mentalitas is valtozzon es, hogy a vedekezesunk is jobb arannyal dogozzon!
🐛 :coolsmile: :coolsmile:

Szólj hozzá