web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Ramsey jelentős fizetésemelést akar

  • Ramsey jelentős fizetésemelést akar

    A walesi játékossal is megismétlődhet Alexis és Özil esete?Angol lapértesülések szerint egyelőre nem várható a közeljövőben fejlemény Aaron Ramsey hosszabbításának ügyében, annak ellenére, hogy a walesi játékos jelenlegi szerződése 2019-ben lejár az Arsenallal.

A csapat minden megpróbál annak érdekében, hogy elkerüljék Alexis Sanchez vagy Mesut Özil esetét, azaz hogy ne lépjen Ramsey kontraktusa is az utolsó évébe a hosszabbítás előtt - már ha egyáltalán aláír.

Merthogy Sanchez hat hónappal a szabadúszó státusza előtt hagyta el az Arsenalt a Manchester United kedvéért, míg Mesut Özilnek rekordösszegű, mintegy 300 ezer fontos heti fizetést kellett ajánlania a klubnak a maradásért.

A Daily Mail és a Times szerint Ramsey jelentős fizetésemelést akar elérni a klubtól, és a jó tárgyalási pozíció reményében készen áll akár a jelenlegi szerződésének utolsó évébe is belépni, ezzel is emelvén a nyomást az Arsenal oldalán. Özil után a legjobban fizetett játékosok az Arsenal téli érkezői: becslések szerint Pierre-Emerick Aubameyang és Henrikh Mkhitaryan heti 170 ezer fontot keres a csapatnál.

Ezzel együtt az is lassítja a tárgyalásokat, hogy Ramsey ügynöke jelenleg kilépett abból az ügynökségből, ahol dolgozott, és egy saját cég megalapításán dolgozik, amihez idő kell. Várhatóan Ramsey az új ügynökséghez fog csatlakozni heteken belül és majd csak ezt követően indulhatnak majd meg újra a tárgyalások.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(128)

HaD61

Fabregas0490: Engem nem zavar igazán ha nem nyer a csapat trófeákat. Nincs ebben az Arsenalban most annyi pénz,és sajna az a régi(Wengernek köszönhetö) felfogás hogy fiatalokkal csapatot építeni az eltünt innen is. Ettöl függetlenül aki ezt az Arsenalt szerette meg az nem igen kíván ide egy murinnyót csak azért hogy kiszenvedjen egy bajnoki címet....jó lenne,de nekem egy Barca/Arsenal BL döntöt már semmi nem tudja felülírnismile...még ha nem is sikerült....Egy ilyen murinnyó féle számomra csak afféle numerakirály típus...attól áll fel a kuki ha számolja hogy hányszor bírta....a "közönség" meg csináljon amit akar...számolja ö is hogy neki hányszor volt jósmilesmile

Feb 27. 15:21

HaD61

tamas: Hozzám talán ez a felfogás áll a legközelebb...valóban szánalmas,de tényleg ö miatta szertik az Arsenalt akik nem ismerték a csapat korábbi játékrendszerét...a többségsmile...de amellett,hogy szánalmas sajnos mára már káros is. Lassan piszok nagy pénzekért lehet majd csak komolyabb játékosokat idehozni...már nem lesz presztizs itt játszani annyira és ez qrva drága buli lesz(szerintem) már el is kezdödött:(. Ami elönye volt éveken át hogy kinevelt fiatalokat az már a múlté. Ha nem lépnek vele kapcsolatban sürgösen akkor örült nagy bukták lesznek pénzügyileg....és ezt pont Ö okozza aki rengeteg pénzt hozott a klubnak anno....talán ö volt aki nem egy numerakirály focit akart de megbukik vele. Nem tanítja meg védekezni a csapatot 20 év alatt,és ez komoly hibája!

Feb 27. 15:12

pufi81

Kedves Arcticmonkey!Először is kérd le a hozzászólásaimat garantálom nem fogsz találni benne olyat hogy így meg úgy kéne játszani ezt meg azt igazoljuk le meg szar a taktika stb,szóval mielőtt valakit kritizálsz győződj meg róla!!Másodszor ne vond kétsége a szurkolói mivoltomat hisz ha jól tudom nem őriztünk bárányt együtt a határon wink!

Feb 27. 14:09

Arsenal856

Azt a buzi Löw-öt semmi esetre se hozzuk ide edzőnek, ha a világ legjobbja, akkor se kell, már az EB előtt is kis buzinak gondoltam, de az EB-n be is bizonyosodott nyilvánosan a kispadon... Imidzs romboló lenne. Ancelotti mára már középszerű, Tuchel eddig nem sokat tett le az asztalra..

Feb 27. 12:59

Arcticmonkey

Pufi81
Ha megtudod állni hogy ne nézz meccseket milyen szurkoló vagy ?
Már bocs , bármilyen dühös is vagyok minden kibebaszott meccset sörrel a kezembe izgulok ezek a marhák miatt.
Tény hogy vannak bajok de nem így kell reagálni rá.
Az agyam eldobom...
És kb az ilyen szurkolók szakértenek hogy kellene meg mééé úgy?
Közbe nem is követi LOL

Feb 27. 10:02

tamas

Aktualitás:
https://www.facebook.com/mcdeerebritannia/posts/2025682857689595
És bár ez tavalyi cikk, a számadatoktól eltekintve minden egyes szót most is aktuálisnak érzek:
https://www.facebook.com/mcdeerebritannia/posts/2024078027850078
Egyáltalán nem érzek haragot Wenger iránt, csupán mély szomorúságot és egyben rendkívül nagy tiszteletet azért mert még mindig egy utolsó végvára egy felfogásnak, ami a zsenialitásra és a nézők kiszolgálására törekvő gyönyörű játékra irányul.
Az ember, aki miatt szerintem minden itteni ember megszerette a klubot már nem tud mit kezdeni a labdarúgás teljes mértékű változásával, a rendzserközpontú taktikával.
Úgy érzem annak idején, mikor letudta a csapat a stadionépítés miatti ínséges időket joggal kapott új szerződést, új esélyt a bizonyításra amit teljesen megédemelt.
De azóta sajnos semmilyen jelentős mértékű javulást nem tudott felmutatni néhány FA kupán kívül, sőt ma már a szép játékunk sem olyan gyakori mint annak idején.
Érthetetlen átigazolások, érthetetlen kezdők jellemzik mostanában.
Nem azért írom azt, hogy távozzon mert nem szeretem, vagy mert nem szállítja futószalagon a trófeákat. Én trófeák nélkül is örökre szeretni fogom ezt a csapatot. Egyszerűen Őt sajnálom, hogy lerombolja azt amit felépített, és elveszti azok szeretetét is akik még kitartanak mellette. Talán ideje lenne felállnia méltósággal, amíg megteheti.
Örökre szeretni foglak Papus, de kérlek ne rombold tovább a saját hírneved

Feb 26. 18:23

Fabregas0490

HaD61 :
az a legszomorúbb az egészben hogy mégis előrébb tartanak mint mi és nyerik a meccseiket ezzel a szar játékkal is....
Engem nem érdekelne ha szarúl játszunk csak legalább nyerjünk de sajnos tényleg be kell látni hogy edzőcsere kell hiába nagy ikonja Wenger a csapatnak

Feb 26. 17:38

pufi81

Cseh03 hidd el nem nehéz megállni hogy nem nézed a meccseinket én már kb 2 éve nem igen nézem őket hozzá lehet szokni egy egy összefoglalót néha megnézek meg itt szoktam olvasgatni a hozzá szólásokat!Teljesen egyet értek veled!!!!!

Feb 26. 15:42

Cseh03

Én ebben a szezonban már nem nézzek meg több meccset...bármennyire nehéz is lesz de az elmúlt hetek sőőt ez a 2018-as év leépìtett teljesen. Nem az zavar hogy kikapunk egy Citytől vagy a Csirkéktől mert az benne van! A mutatott játék hozzáállás körìtés amit a csapat meccsről meccsre mutat. A világ 10 legjobb csatárából 2 itt van!!! A világ egyik legjobb irányìtója ittvan...nem beszélve mikiről. Német Francia válogatott belső védő páros jó játékosok. Csak mindenki a csapatban töketlen tutyumutyi fasz játékot mutat. A csapat összes játékosa stáb wenger mindenki szégyelheti magát! 80. Percben kiürül a wembley mert a szurkolók nem birják nézni ezt a szenvedést. Picsán kell rugni az Öreg gallt mert itt már nem viszi a pénzt az emirates nem kell eladni a sztárokat stb stb..milyen kifogást akarnak majd még a szezon végén beadni a szurkolóknak??? Az nem méltó az Arsenalhoz.

Feb 26. 15:32

Arsenalfan25

Debuchy már két gólnál jár új csapatában, tegnap épp a Lyon ellen egyenlített az utolsó percben. Mindenki formába jön, aki elmegy tőlünk. LOL

Feb 26. 13:07

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért

 Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért A spanyol játékos lehet Emery első téli igazolása

Emery javasolta Özilnek a távozást

 Emery javasolta Özilnek a távozást A német játékos ezzel együtt nem távozik a télen

A Mislintat-távozás margójára

 A Mislintat-távozás margójára Az egységes klubszemlélet hiánya aggasztó lehet az Arsenal szurkolói számára

Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő

 Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő Alig több mint egy évvel a kinevezése után távozik a német szakember

Cech visszavonul a szezon végén

 Cech visszavonul a szezon végén Visszavonul a profi labdarúgástól a veterán kapus

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook