A mérkőzés 21:05-kor kezdődik

Ospina, Bellerín, Chambers, Holding, Kolasinac, Elneny, Maitland-Niles, Wilshere, Mkhitaryan, Iwobi, Welbeck.
Pad: Macey, Mustafi, Monreal, Xhaka , Nelson, Nketiah, Willock

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (61)

6 éve
Legyen így, Lacazette bevethetősége esetén szerintem is mi a vagyunk a favoritok, de ha Welbecken múlik az idegenbe lőtt gólok száma...
6 éve
Törölt felhasználó
Gattusoval, Montellával és Mihajloviccal is kb. ilyenkor jöttek formába, mert a random összevásárolt keret mostanra szokta meg egymást minden évben, de aztán év végére mindig kijöttek a gyengeségek.
6 éve
Én örülök a Milannak, így egy kicsit olyan érzése van az embernek, mintha BL-t nézne és talán Wengerék se nézik le őket.

Egy a baj, hogy kezdenek formába jönni Gattuso alatt, meglátjuk ez mennyire tart ki addig ugyanis a párharc első mérkőzéséig játszanak még a Roma, Inter, Lazio hármassal. Lacazette visszatérésének időpontja kulcsfontosságú lesz.
6 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Aron21-el szárazon seggbe:)!
6 éve
Törölt felhasználó
Ezért kell seggbe baszni azt a kurva Milant. Évek óta azzal jövök magamnak, hogy képzeljük el milyen szar lehet a Milan drukkereknek hozzánk képest, bizonyítsuk be azt, hogy még mindig egy sokkal jobban működő klub és csapat vagyunk ezeknél a lúzereknél. Nagyon mérges lennék, ha pont ellenük esnénk ki, komoly üzenet értéke lenne.

(Amúgy nincs bajom a Milannal, csak engem is ezek az érthetetlen szópárbajok idegesítenek fel)

Szólj hozzá