Kezdő : Ospina (C), Monreal, Chambers, Mustafi, Bellerín, Mkhitaryan, AMN, Elneny, Iwobi, Özil, Welbeck

A meccs 19:00-kor kezdődik, a DigiSport2 közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

6 éve
Törölt felhasználó
Mindenki rugott golt akit eldtunk.Bezzeg Welbeck.
6 éve
arsenal1220: Te ezen még csodálkozol? A tavalyi hosszabbítás is egy vicc kategória volt, azóta én már semmin nem lepődök meg. Csak nehogy kapjon még + 2-3 évet, mert akkor azt hiszem jó néhány arsenalos fogja egy kötélen végezni...
6 éve
Most olvasom,hogy nyáron nem fog menni Wenger.Ezaz még egy év szenvedés (vagy több)! :lol:
6 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Az a legnagyobb baj tényelg hogy akkoriban pl a kupában pályára léptek a fiatalok(ligakupa) lehet kiestek de bárki is lett jelölve a kezdőbe ment a játék nehéz megfogalmaznom de érezte az ember hogy megy a játék de jelenleg a nagycsapatnál sem érzem ezt h lenne játék elképzelés hiába özil zsenije. Fabregaséknál lehetett látni h mit akarnak, otts em volt mindig ötletes foci de most meg ilyen idegenbe kikapunk itthon kitudja talán ynerünk 1-2 golal de minden mecs foggal körömmel emgy, valami elromlott. Ilyen anyagi erősitések lettek vna a Henrys időszak után persiet fabregast megtámpogatva 5 bl cím állna a vitrinbe de most még sem jó vqalahogy de reméljük idővel(uj edzővel amjd helyre jön).
6 éve
Törölt felhasználó
Az a meccs még mindig az egyik legszebb emlékem az Arsenallal kapcsolatban, pláne, hogy Arshavin volt akkoriban a nagy kedvencem.

Igazad van, tamas, az a csapat is ezer sebből vérzett és valószínűleg nem csak a visszaesésnek, de az idő múlásának is köszönhető, hogy elveszett az a szurkolói varázs és remény az emberek nagy részéből (belőlem abszolút), ami akkor még meg volt.

Szólj hozzá