web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Megvan a megállapodás Aubameyangért

  • Sajtó: Megvan a megállapodás Aubameyangért

    Pár lépésre az Arsenaltól a gaboniA Telegraph és a bild.de információi szerint az elmúlt órákban megszületett a végleges megállapodás a Dortmund és az Arsenal között Pierre-Emerick Aubameyangért, az angol klub bónuszok nélkül klubrekord összeget, 55,4 millió fontot (63 millió eurót) fizet majd a gaboni játékosért.

A bild.de szerint a játékos átigazolása akár már ma hivatalos lehet, ez függ az orvosi vizsgálatok időpontjától, illetve attól is, hogy a Dortmund mikor igazolja le Aubameyang helyettesét. A német lap szerint ez az illető Michy Batsuhayi lehet a Chelsea-től, mivel az első számú kiszemelt, Olivier Giroud családi okok miatt jobb szeretne Londonban maradni. A franciáért egyébiránt a Chelsea is érdeklődik.

Jeremy Wilson, a Telegraph újságírója szerint azonban az sincs kizárva, hogy Aubameyang pótlása Giroud lesz, Wilson úgy tudja, a klubok ma a francia helyzetéről is tárgyalni fognak. Aubameyang érkezésével Arséne Wenger nyitott a francia csatár elengedésére, akár végleg, akár kölcsönben - a Dortmund az utóbbit favorizálja.

Aubameyangnak a mai napon tanúvallomást kellett volna tennie a Dortmund korábbi terrortámadás ügyében ,de a hivatalos indoklás szerint betegség miatt távolmarad a csatár.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Elérhető közelségbe került Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenalhoz, miután német és angol egybehangzó lapértesülések szerint az angol klub elviekben megegyezett a Dortmunddal a gaboni csatár kivásárlási áráról.

A Dortmund-ügyekben jártas RuhrNachrichten.de hétfő késő este hozta le a hírt, miszerint a klubok közt végre érdemi előrelépés történt a tárgyalások terén, és végül effektíve megállapodtak egy 65 millió eurós kivásárlási árban.

Később a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein is megerősítette ezeket az értesüléseket, az angol szakíró szerint az Arsenal klubrekord összegért, 60 millió fontért igazolhatja le a gaboni támadót.

A felek most a megállapodás részletein tárgyalnak, a Sky Italia szerint most a bónuszokon és a fizetés ütemezésén folyik a megbeszélés.

Ki lesz az utód?

Az Arsenal a Dortmunddal való megállapodással óriási lépést tett Aubameyang leigazolásáért, miután több hírforrás is arról számolt be, hogy az angol csapat korábban már megállapodott a gaboni játékos ügynökével, aki egyben az édesapja is. Aubameyang három és fél éves szerződést köthet a londoni csapattal, mintegy 180-200 ezer fontos heti fizetésért.

Ahhoz viszont, hogy a Dortmund végleg elengedje a játékost szükséges, hogy a Ruhr-vidéki klub helyettest találjon a helyére. Sokáig úgy volt, hogy Olivier Giroud az egyik esélyes ilyen téren, ám erről megosztóak az információk: a BBC és a Sky Sports szerint elképzelhető, hogy a francia - akár csak kölcsönben is -a Dortmundhoz kerül, a kicker.de szerint viszont Giroud magánéleti okokra hivatkozva jobb szeretne Londonban maradni, ez esetben pedig a Chelsea is opció lehet a számára.

A kicker.de megjegyzi, a Dortmund Anthony Modeste leigazolásán dolgozik, aki nem elégedett a Kínába igazolása óta és 30 millió euró ellenében akár visszatérhet Németországba.

Az átigazolási időszak szerdán, magyar idő szerint éjfélig tart.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(5)

boysza

Gunarrr nem gondolom Dortmundot zsákfalunak!De azért London csak ütőképesebb☺

Jan 30. 06:17

gunarrr

boysza, azért Dortmund se egy zsákfalu, gyakorlatilag egy 11 milliós városhalmaz egyik központja, a világ talán legfejlettebb vidékén. :D

Jan 29. 19:23

boysza

Athlon, Ha a neje hozzászokott a londoni ritmushoz talán napi szinten shoppingoláshoz a londoni butikokban akkor még csak fél év kihagyás is egy ilyen hölgynek pokol

Jan 29. 12:14

Athlon

Nem értem, Giroud hogy nem tudja meggyőzni a nejét, hogy fél év kölcsön kibírható a Dortmudnál....

Jan 29. 11:53

TitiHenry226

Végre egy jó hír is.

Giroud én is sajnálnám, főleg, ha végül a Chelseaben kötne ki........de kell neki a játék, hogy ott legyen az oroszországi VB-n.

Jan 29. 10:32

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért

 Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért A spanyol játékos lehet Emery első téli igazolása

Emery javasolta Özilnek a távozást

 Emery javasolta Özilnek a távozást A német játékos ezzel együtt nem távozik a télen

A Mislintat-távozás margójára

 A Mislintat-távozás margójára Az egységes klubszemlélet hiánya aggasztó lehet az Arsenal szurkolói számára

Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő

 Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő Alig több mint egy évvel a kinevezése után távozik a német szakember

Cech visszavonul a szezon végén

 Cech visszavonul a szezon végén Visszavonul a profi labdarúgástól a veterán kapus

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook