Angol és német források egybehangzóan azt állították szerda este, hogy az Arsenal második ajánlatát is elutasította a Dortmund Pierre-Emerick Aubameyangért.

Először a BBC újságírója, Simon Stone írta, hogy az Arsenal új, 50 milliió eurós ajánlatára újfent nemet mondott a Dortmund, ezt az értesülést pedig később a Sky Sports és a német Kicker is megerősítette. Utóbbi forrás szerint a német csapatnál elégedetlenek, hogy az Arsenal csak elenyésző mértékben emelte meg az első ajánlatát, ők továbbra is kitartanak a 70 millió eurós követelésük mellett. A Kicker szerint arra is van esély, hogy a tárgyalások megszakadnak a felek közt.

A német Bild már valamivel optimistább a szerda esti hírében: a forrás szerint innentől felgyorsulhatnak a tárgyalások, mert mindkét fél érdekelt abban, hogy mihamarabb pont kerüljön az ügy végére, és az elvágyódó Aubameyangnak sikerüljön klubot váltani. A Bild úgy tudja, hogy a Dortmund kiegyezne egy 60 millió eurós ajánlattal amiben Olivier Giroud játékjoga is szerepel kölcsönben a szezon végéig, opcióval a végleges megvételre. 

A BBC szerint Giroud nem képezte a második ajánlat részét, míg a Kicker úgy tudja, a németek már meg is állapodtak a francia csatárral az ideiglenes átigazolásról.

A 2018-as téli átigazolási szezon Angliában január 31-én, magyar idő szerint éjfélkor zárul.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

6 éve
Törölt felhasználó
Először 50m eurot akartak és 44m fontot ajánlottunk! most már 70+ nál tart az igény. A Dortmund nem akarja eladni bagóért. A 2. csomag 50m font + 10m teljesítmény bónuszról szólt! Ezt is visszautasították! Nem fognak újjabb ajánlatot kapni.
6 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom a jelenlegi árfolyamot, de a hírek alapján több az mint 20M euró, az ajánlat 50M euró, ők meg 60M fontot akarnak, persze neked mindegy.
6 éve
Megint 5-10M eurón sz@rakodunk? Grat!
6 éve
Nekem nagyon elegem volt sokszor Sanchez önzőségéből, abból hogy mindent megakart egyedül oldani.Ebből a szempontból baromira örülök,hogy elment.Az Mkhitaryan - Aubameyang páros leigazolásával jól fog járni a labda szerintem + sebességben is nagyon ott leszünk.Meg nem árt valami nagy konkurencia Lacazette-nek sem.Első szezon ide vagy oda gólokban kicsit többet várok tőle...
6 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne, ha a Bildnek lenne igaza, és valóban felgyorsulnának az események, igaz még majdnem egy hét van hátra az átigazolási szezonból, de nem kell mindig mindent utoljára hagyni. Ezen a téren is változhatna az Arsenal igazolási politikája %-P.

Úgy néz ki, hogy egyenlőre Sanchez nélkül tényleg kicsit felszabadultabb a játék, és eddig 2/2 🧀 a meccs győzelem arány, mégha tegnap azért hatalmas szerencséje is volt a csapatnak.

Szólj hozzá