web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Aubameyang-ajánlat: másodszor is elutasítva!

  • Aubameyang-ajánlat: másodszor is elutasítva!

    A hét végéig még felgyorsoulhatnak a tárgyalásokAngol és német források egybehangzóan azt állították szerda este, hogy az Arsenal második ajánlatát is elutasította a Dortmund Pierre-Emerick Aubameyangért.

Először a BBC újságírója, Simon Stone írta, hogy az Arsenal új, 50 milliió eurós ajánlatára újfent nemet mondott a Dortmund, ezt az értesülést pedig később a Sky Sports és a német Kicker is megerősítette. Utóbbi forrás szerint a német csapatnál elégedetlenek, hogy az Arsenal csak elenyésző mértékben emelte meg az első ajánlatát, ők továbbra is kitartanak a 70 millió eurós követelésük mellett. A Kicker szerint arra is van esély, hogy a tárgyalások megszakadnak a felek közt.

A német Bild már valamivel optimistább a szerda esti hírében: a forrás szerint innentől felgyorsulhatnak a tárgyalások, mert mindkét fél érdekelt abban, hogy mihamarabb pont kerüljön az ügy végére, és az elvágyódó Aubameyangnak sikerüljön klubot váltani. A Bild úgy tudja, hogy a Dortmund kiegyezne egy 60 millió eurós ajánlattal amiben Olivier Giroud játékjoga is szerepel kölcsönben a szezon végéig, opcióval a végleges megvételre. 

A BBC szerint Giroud nem képezte a második ajánlat részét, míg a Kicker úgy tudja, a németek már meg is állapodtak a francia csatárral az ideiglenes átigazolásról.

A 2018-as téli átigazolási szezon Angliában január 31-én, magyar idő szerint éjfélkor zárul.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(5)

tumskin

Először 50m eurot akartak és 44m fontot ajánlottunk! most már 70+ nál tart az igény. A Dortmund nem akarja eladni bagóért. A 2. csomag 50m font + 10m teljesítmény bónuszról szólt! Ezt is visszautasították! Nem fognak újjabb ajánlatot kapni.

Jan 28. 10:00

James

Nem tudom a jelenlegi árfolyamot, de a hírek alapján több az mint 20M euró, az ajánlat 50M euró, ők meg 60M fontot akarnak, persze neked mindegy.

Jan 28. 09:28

Pinokkió

Megint 5-10M eurón sz@rakodunk? Grat!

Jan 26. 19:58

arsenal1220

Nekem nagyon elegem volt sokszor Sanchez önzőségéből, abból hogy mindent megakart egyedül oldani.Ebből a szempontból baromira örülök,hogy elment.Az Mkhitaryan - Aubameyang páros leigazolásával jól fog járni a labda szerintem + sebességben is nagyon ott leszünk.Meg nem árt valami nagy konkurencia Lacazette-nek sem.Első szezon ide vagy oda gólokban kicsit többet várok tőle...

Jan 25. 10:33

TitiHenry226

Jó lenne, ha a Bildnek lenne igaza, és valóban felgyorsulnának az események, igaz még majdnem egy hét van hátra az átigazolási szezonból, de nem kell mindig mindent utoljára hagyni. Ezen a téren is változhatna az Arsenal igazolási politikája tongue rolleye.

Úgy néz ki, hogy egyenlőre Sanchez nélkül tényleg kicsit felszabadultabb a játék, és eddig 2/2 cheese a meccs győzelem arány, mégha tegnap azért hatalmas szerencséje is volt a csapatnak.

Jan 25. 09:31

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Match Pub: Arsenal-Östersunds

 Match Pub: Arsenal-Östersunds 3-0-ról jön a visszavágó

Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel

 Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel 2024-ig marad az Emirates a mezszponzor

Match Pub: Östersunds-Arsenal

 Match Pub: Östersunds-Arsenal Jön az Európa Liga odavágója

Match Pub: Tottenham-Arsenal

 Match Pub: Tottenham-Arsenal Észak-londoni rangadóval folytatódik a bajnokság

Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom

 Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom Az örmény játékos elégedett, hogy az Arsenalhoz igazolt

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook