web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Alexis búcsúüzenete

 • Alexis búcsúüzenete

  Búcsúüzenettel köszönt el az Arsenal szurkolóitól Alexis Sanchez

  Hír Információk

 • Dátum: 2018. Jan. 22, 19:24
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 34
 • Athlon Szerző:
  Athlon


Hétfő kora este hivatalossá vált, hogy Alexis Sanchez három és fél év után távozik az Arsenaltól, és a Manchester United játékosa lesz.

A chilei támadó az alábbi búcsúüzenettel köszönt el az észak-londoni csapattól.

"Kedves Ágyúsok!

 

Szeretnék köszönetet mondani a technikai személyzetnek, az orvosi stábnak és az összes csapattársamnak, akikkel annyi szép emléket őrizhetek meg, továbbá mindenkinek, aki nincs a reflektorfényben, de nélkül semmit sem tudnánk elérni, ilyenek akik az ételt készítik nekünk, vagy akik napi szinten törődnek velünk, vagy akik tisztán tartják a cipőinket, és a legnagyobb precizitással gondozzák a pályát.

 

Óriási köszönet azért, hogy segítetek bennünket minden nap fejlődni. Hálás vagyok nektek ezért! Vannak olyan emberek (a klub némely korábbi játékosai), akiknek semmi belelátásuk nincs a dolgokba, mégis össze-vissza beszélnek és nagy kárt okoznak. El kell mondjam, mindig a 100%-ot nyújtottam, és egészen az utolsó napomig azt mondtam Wenger úrnak, hogy játszani akarok, mert hozzá akartam járulni a csapat teljesítményéhez.

 

Emlékszem, hogy volt egy beszélgetésem az Arsenal egyik korábbi legendás játékosával, Thierry Henry-val, aki hasonló okok miatt váltott annak idején klubot, és most eljött ez az idő az én esetemben is.

 

Köszönet mindenért, Ágyúsok! Minden egyes jó emléket, pillanatot, amelyet a klubnak szereztem Nektek ajánlom, mert ti vagytok a legfontosabbak! Köszönet minden egyes pillanatért, amikor az Alexis Sanchez Baby rígmust énekeltétek a lelátón."Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(34)

arsenal1220

szasza: En is azt vettem eszre,hogy rohadtul kiismertek az ellenfelek es nem tud megújulni.Emelett lassult is szerintem,most mar nem tud ugy elfutni.,mint a Barcaban vagy az első éveiben itt.A lövő technikája meg mindig nagyon ott van,de valahogy en azt erzem ,hogy gyengébb játékos lett az utobbi 1 evben.

Jan 23. 11:30

szasa93

Ahány ember, annyi nézőpont, amit el kell fogadni, mindenkinek más a dolgokhoz való viszonyulása.
Az én részemről az álláspontjaimat összevetve nem igazán tudok haragudni Alexisre, mert annál sokkal jobb képességű játékos és sokkal eltökéltebb a kupák nyerése terén, minthogy itt szenvedjen nálunk. Mialatt nálunk játszott, egyszer sem mondhattam azt, hogy ő ne próbálta volna kihozni az adott (sokszor szar) szituációból, meccsekből a maximumot. Folyamatosan robotolt és az utóbbi időben (utóbbi 1 év, kb. a B'mouth elleni idegenbeli 3-3-as meccs után) valóban elszakadhatott nála a cérna és sokszor a pályán veszekedett a játékosokkal (ami nem kis frusztrációs helyzetet teremtett), próbálva taktikai utasításokat adni. Ez mind annak a számlájára írható, hogy heves vérmérsékletű, győztes mentalitású, maximalista játékosról van szó.
Az utóbbi hónapokban már én is azt mondtam, hogy most már menjen el, mert ez így egyik fél számára sem megoldás. (Sőt már a nyár folyamán is ezen az állásponton voltam, mert a tudatlan is tudta, hogy ő itt nem fog hosszabbítani..)
Viszont azért két dolog az én szememet is szúrja: Nem igazán nézem én sem jó szemmel, hogy a Unitedhez ment, mert számomra ők a LEGNAGYOBB riválisok, nem pedig a spurs vagy bárki más. Bár az is tisztán látszott, hogy neki már mindegy, hogy hova igazol csak fizessék meg és mehessen innen. Mehetett volna a Bayern-be tavaly (attól függetlenül, hogy lehet el sem engedtük volna), viszont a horror fizetési igényei miatt meg sem tudott volna egyezni a németekkel. Pedig ott azért több esélye lenne egy BL címre..
A másik dolog pedig a mostani nyilatkozata..(a MU az álmai klubja, mindig is arról álmodott, hogy oda igazoljon.) Hagyjuk már, mindenki tudja, hogy az ő álmai klubja esetleg a Barca, ahol a mai napig is játszana, ha nem passzolják el Suarez miatt. Nyilatkozhatta volna azt, hogy örül, hogy egy ekkora klub játékosa lehet és megtisztelő a számára hogy megannyi legenda után övé lehet a mágikus 7-es mez, de hát ezt a kamudumát még a MU drukkerei sem nyelik be.
Egyébként én azt látom, hogy a Sanchez-Mou házásságból simán kisülhet az, hogy a chilei pár év után teljesen ki fog égni. Köztudott, hogy hajlamos túlhajtani magát, Mouról pedig az, hogy nem egy játékost facsart már ki, mind fizikálisan, mind pszichésen 1-2 szezon alatt..És igaz, hogy ismeri már a PL-t, nem szokatlan a közeg számára, de azt sem feledjük, hogy a ligában lévő játékosok is igencsak kiismerték a stílusát..
Összességében én köszönöm neki, hogy hozzásegítette a klubbot pár trófeához és a felejthetetlen pillanatokat is, de azt már nem kívánom neki, hogy legyen sikeres a Manchesterrel, bár remélem az egymás elleni meccseken nem fogják kifütyülni.

Jan 23. 10:15

Almunia57

Én örülök, hogy végre elment. Nagy megkönnyebbülés, hogy az utóbbi félév gyenge játékát nem kell nézni. Szerintem sokkal többet ártott a csapatnak, mint amennyi hasznát vettünk. Az MU-ban meg semmit nem fog nyerni, azért az MC-be jóval több esélye lett volna a BL-re is.
" Nyilván Nasri, Adebayor, Fabregas, Henry, Vieira, RvP, Chambo, Touré, Hleb, stb mind a pénzért mentek el. Hagyjuk már ezt a hülye cuntozást, meg azt ,hogy pénzért ment el.
Olvassátok el RvP levelét, amikor távozott és ne köpködjétek a távozókat. A légiósoktól mégis hogyan lehetne elvárni azt a fokú lojalitást, mint azoktól az angoloktól, akiket a klub nevelt fel? "
Adebayor a 30 gólos szezonja után nagyobb fizut akart, mi ezt nem adtuk meg neki, ezért ment el.
Nasri se feltétlen azért, hogy a karrierjét építse tovább, egy jó szezon után azt hitte, hogy ő az atyaúristen.
Fabregas azért 16 éves kora óta itt volt, mi neveltük klasszis játékossá, azt még szerintem mindenki megértette, hogy haza akart menni - bár egy CSK-tól ez se illik -, de hogy ezután a Dinamot választotta, az szerintem jogosan verte ki a biztosítékot, főleg hogy azóta is nyilatkozza, hogy mennyire szereti ezt a klubot.
Szerintem Henry-ra senki nem haragszik, bár azt hozzátenném, hogy neki is elég hathatós szerepe volt benne, hogy nem nyertünk BL-t.
RVP is azért elég fiatalon érkezett. A sok sérülése ellenére bízott benne Wenger, erre az első igazán teljes szezonja után itt hagyj minket. Persze lehet azzal takarózni, hogy nyerni akart bajnoki címet, és nem látta az ambicíót a csapatba, de azért annyival tartozott a csapat felé, hogy legalább még egy évet itt maradjon és megpróbálja. Ez nálam nem igazán sportember, aki a könnyebb utat választja. (pl. Durant)

Jan 23. 08:45

arsenal1220

Nalam az nem szamit topcsapatnak akik hazai palyan is betoljak a buszt a nagyok ellen.Nagyon remelem,hogy Sanchez is ugy besul ,mint Depay.Az erőssége pont abban rejlett,hogy a 16os elott jaratva a labdat megtudta huzni a varatlant,de ez a MU csak ivelget előre a nagyok ellen... Én nem tudok tapsolni neki a váltás miatt,szerintem nagy hulyeseget csinalt.Kivancsi leszek,hogy ott is megengednek-e neki mindent,mint itt...es ha nem akkor hogyan fog teljesíteni.Amennyit próbálkozott itt szerintem nem olyan nagy szám,amit produkalt.Meccsenkent atlagban 20-25 labdat elszórt.Csak verjük meg a MU-t az Old Traffordon ,nagyon megnézném Sanchez fejét! LOL Simán verhetőek,csak nem úgy kéne felmenni mint a felos ovodasok.Szerintem semmivel sem fog tobbet nyerni ,mint itt.Lehet nem színlelt sérülést iden,ami becsülendő,de velem nem feledteti el a padon valo röhögéseket meg a folyamatos hisztiket.Egyebkent közel sem gondolnam akkora klasszisnak,mint ami a köztudatban él róla...nalam a klasszis az keves helyzetet jol megoldja,ennek ellenere Sanchez pont az ellentéte volt.RVP fele ennyi probalkozasbol meg negyed ennyi rontott passzbol ketszer ennyi golt lott...Azt se lehet mondani,hogy a ziccereket annyira berugdosta volna a csilei.Szerint egy kevésbé szabad szerepkorben semmivel nem jobb egy nagyon jó játékosnal.Hozzatennem,hogy a Barcaba is pont ezért sült be,mert nem volt minden megengedve neki...Mondjuk örülök,hogy elment mert nagyon rossrossz hatassal volt az oltozoi hangulatra.Velemenyem szerint egy Mkhitaryan-Aubameyang duoval sokkal gyorsabbak leszünk tamadasban.Nekem nagyon nem tetszett ez a forgolodas,amit Sanchez folyamatosan művelt... közben meg simán felallt az ellenfel vedelme.

Ennél a MU-nál amúgy pont csak egy Wengerrel vagyunk rosszabbak,ennyi.

Jan 23. 08:09

Jozsef 2

Azert nincs az a nagy klub szeretet amit ne irna fel a penz.Ha tenyleg annyit kap,mint olvasni lehet,akkor ertheto is.Szerintem Wenger es Gardiola nagyon meg szivattaMurinjot.Ekkora fizetes nem szul jo vert a csapaton belul.Sokkal nagyobb sztarok es foleg jatekosok ehez kepest alul fizetettek.Pedi azoknak is oriasi tulzas a fizetesuk.

Jan 23. 07:53

Jozsef 2

Azert nincs az a nagy klub szeretet amit ne irna fel a penz.Ha tenyleg annyit kap,mint olvasni lehet,akkor ertheto is.Szerintem Wenger es Gardiola nagyon meg szivattaMurinjot.Ekkora fizetes nem szul jo vert a csapaton belul.Sokkal nagyobb sztarok es foleg jatekosok ehez kepest alul fizetettek.Pedi azoknak is oriasi tulzas a fizetesuk.

Jan 23. 07:53

Jozsef 2

Azert nincs az a nagy klub szeretet amit ne irna fel a penz.Ha tenyleg annyit kap,mint olvasni lehet,akkor ertheto is.Szerintem Wenger es Gardiola nagyon meg szivattaMurinjot.Ekkora fizetes nem szul jo vert a csapaton belul.Sokkal nagyobb sztarok es foleg jatekosok ehez kepest alul fizetettek.Pedi azoknak is oriasi tulzas a fizetesuk.

Jan 23. 07:52

Fabregas0490

Én nem foglalkoznék már Alexisszel inkább már azt várom hogy fog teljesítni Miki na meg hogy erősítünk e még aztán meddig jutunk majd a szezon végéig

Jan 22. 22:35

arpi575

Meg azt is lenyilatkozta, hogy 20 percig beszélt Fergusonnal. Na most az interjút spanyolul adta, akkor kérdem én, milyen nyelven beszélt az öreggel???

Jan 22. 22:34

JACKOXI

Igen most az új ember(ek?) szerintem is dobnak majd rajtunk, bár nem hiszem hogy ennek hosszabb távon komoly foganatja lesz. Max. annyit tudok elképzelni, hogy egy huszáros hajrával beficcenünk a TOP4-be. Amúgy Özil szerintem hosszabbítani fog, és nagyon nagyon remélem, hogy Wilshere is.

Jan 22. 22:33

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Koscielny visszavonult a válogatottól

 Koscielny visszavonult a válogatottól Jópár emberben csalódott a sérülése után a francia védő

Ramsey kitöltené a szerződését

 Ramsey kitöltené a szerződését A walesi játékossal jelen állás szerint nem hosszabbít az Arsenal

Az Adidasnál hisznek az Arsenal márkájában

 Az Adidasnál hisznek az Arsenal márkájában A német cég szerint az Arsenal alulteljestített az elmúlt években

Ramsey-ért a Liverpool érdeklődik

 Ramsey-ért a Liverpool érdeklődik A Manchester United is a soraiban tudná a walesi játékost

Hivatalos: Az Adidas az új mezbeszállító

 Hivatalos: Az Adidas az új mezbeszállító A Puma után új mezbeszállító érkezik

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook

Arsène Wenger - Egy korszak vége
Az Arsenal hivatalosan bejelentette, hogy a francia menedzser 22 év után a szezon végén távozik a csapattól.
1996 Szept

Wenger az Arsenal új menedzsere!

1998

Az első külföldi menedzser aki duplázni tud csapatával, elhódítva a Premier League és az FA Kupa trófeát.

2002

A második dupla!

Henry a gólkirály. Premier League győzelem az Old Traffordon, köszönhetően Wiltord csodás befejezésének.

2004

THE INVINCIBLES

A legendás, veretlenül megnyert bajnoki cím!

2006

Bajnokok ligája döntő

Egy fájó emlék? Őrült Jens kiállítása után 10 emberrel vereséget szenvedünk a Barcelona ellen.

2014

Kilenc hosszú év

Kilenc nehéz év, évről évre kulcsjátékosok távoznak, stadionépítés utáni pénzügyi nehézségek.

Aztán jön a Hull City az FA Kupa döntőben, és Aaron Ramsey!

2018

Egy korszak vége

A szezon végén távozik az élő klublegenda Arsène Wenger.

Merci Arsene!