web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Már csak a bejelentés hiányzik Alexis távozásához

  • Már csak a bejelentés hiányzik Alexis távozásához

    Elviekben megvan Mkhitaryannal is a megegyezés



Arséne Wenger a Crystal Palace elleni mérkőzést követően elmondta, nagyon közel kerültek ahhoz, hogy a hivatalos bejelentéssel végre lezárják a hetek óta tartó Alexis Sanchez-transzfert, amelynek részeként Henrikh Mkhitaryan a Manchester Unitedtől átigazol Londonba.

Wenger egyúttal elismerte azon sajtóértesüléseket is, miszerint gondolkodott azon, hogy vésztartalékként számít Alexis Sanchezre a Palace elleni bajnokin.

"Igen, ez volt a tervem, de az ember nem játszhathat egy olyan játékost, aki fejben már észak felé van úton." - mondta a francia.

 

"Alexis távozása csak akkor történhet meg, ha a másik szálon, Mkhitaryan hozzánk igazol. Továbbra is arra számítok, hogy megtörténik az átigazolás, de ez most nem jelenthetem be, valami még hiányzik. Elég összetett dolog egy ilyen játékoscserés átigazolást lezongorázni, és ezért tart ilyen sokáig. De a következő 48 órában minden el lesz intézve."

José Mourinho a Manchester United Burnley elleni meccsén hasonlóan optimistán nyilatkozott.

"Alexis annyira, de annyira, de annyira közel van... tudom, hogy a munkatársaim mindent megtesznek, hogy sikerrel járjanak, és derűlátó vagyok e tekintetben." - nyilakozta a portugál.

A hírek szerint Mkhitaryan szombat reggel utazott Londonba, hogy véglegesítse a megállapodását és a szerződését az Arsenallal, és hogy aztán átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon és fotózáson.

A Daily Mail eközben úgy tudja: Alexis szombat este érkezik a Manchester United carrington-i edzőközpontjába, hogy megvizsgálják a Vörös Ördögök orvosai, akik délután még a csapattal voltak Burnley-ben.

A 29 éves chilei leigazolása komoly tétel a Manchester Unitednek: a Daily Mail szerint a klub Mkhitaryanon túl még 25 millió fontot fizet az Arsenalnak,és 15 millót Alexis ügynökének, Fernando Felicevich-nek.

Alexis heti fizetése 350 ezer font lesz a Unitednél, plusz a játékos további heti 100 ezer fontot kap a képjogokért a négy és fél éves szerződése alatt. Mindemellett Sanchez a kontraktus időtartama során lineárisan kapja meg az évi 7,5 millió font aláírási díját.



Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(4)

arsenal1220

Jó játékos Sanchez meg minden, de ennyit sehol sem ér...A United-nél sincs minden rendben fejben! LOL Ez a 25 millió nagyon jó, így hozzádobva a Chamberlainért kapott 40 millióhoz + talán még hozzáraknak valamit, így simán jöhet Aubemeyang mellett valaki.Remelem jövő hétvégéig lezárjuk azt az ügyet is, nagyon jó lenne ha a keretben lennének mindketten.Ma se volt padunk...

Jan 20. 20:14

TitiHenry226

Ha igaz a plusz 25 misi, akkor az tényleg szép lehúzás volt, Miki azért annyira nem rossz játékos, csak teljesen más típusú.

Ebből jöhet Auba, meg még egy szélső is.

Jan 20. 19:56

Arsenalfan25

Abból a 25-ből hozzá is dobhatunk 10-et ahhoz az 50-hez Aubameyangért

Jan 20. 19:54

JACKOXI

Ha igaz az a +25 millió, akkor nagyon legomboltuk őket. LOL

Jan 20. 19:24

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:



Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért

 Érdemben közelednek az álláspontok Suarezért A spanyol játékos lehet Emery első téli igazolása

Emery javasolta Özilnek a távozást

 Emery javasolta Özilnek a távozást A német játékos ezzel együtt nem távozik a télen

A Mislintat-távozás margójára

 A Mislintat-távozás margójára Az egységes klubszemlélet hiánya aggasztó lehet az Arsenal szurkolói számára

Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő

 Sajtó: Távozik a vezető játékosmegfigyelő Alig több mint egy évvel a kinevezése után távozik a német szakember

Cech visszavonul a szezon végén

 Cech visszavonul a szezon végén Visszavonul a profi labdarúgástól a veterán kapus

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook