web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Mkhitaryan a kulcs Alexis átigazolásához

  • Mkhitaryan a kulcs Alexis átigazolásához

    Az örmény játékos egyelőre nem döntött a jövőjérőlHenrikh Mkhitaryan döntésén múlik Alexis Sanchez átigazolása a Manchester Unitedhez, árulta el az örmény játékos menedzsere, Mino Raiola a The Times-nak.

Megbízható értesülések szerint Alexis már mindenben megállapodott José Mourinho csapatával, ám a chilei transzferét addig egyik klub sem ratifikálja, amíg Mkhitaryan rá nem bólint az Arsenal ajánlatára, révén az ő játékjoga is a részét képzi az Ágyúsok és a Manchester United közti megállapodásnak.

A BBC szerint azonban Mkhitaryan jelenleg a lehetőségeit fontolgatja, amelyek közt szerepel, hogy végül marad a Manchester Unitednél, ez esetben az Arsenalnak és a Vörös Ördögöknek újra kellene tárgyalniuk az Alexisért kötött megállapodásukat, akár egy másik játékos játékjogának bevonásával, akár szimplán pénzügyi ajánlattal - jelenleg ez utóbbi sincsen kizárva. Wenger egyébként eredetileg Anthony Martialt szerette volna elkérni Mourinhótól, ám ezt az ötletet mind a portugál tréner, mind a francia játékos élből visszautasította. A Sky Sports szerint jelen állás szerint most Alexis és Mkhitaryan játékjogának szimpla elcserelésée van napirenden, a United nem fizetne még külön átigazolási díjat a chileiért.

Míg egyes hírek szerint Mkhitaryannak szakmai és pénzügyi okok miatt sem túl vonzó az Arsenal ajánlata, más értesülések szerint Raiola pusztán egy minél vaskosabb lelépési összeget akar kicsikarni a Manchester Unitedtől, mivel valójában nem Mkhitaryan akar távozni, hanem Mourinho akarja őt távozásra "kényszeríteni."

"A Manchester United nem kapja meg Alexist, ha Mkhitaryan nem bólint rá az Arsenal ajánlatára. Ő pedig még nem döntött. Azt fogja tenni, amit szeretne. Két és fél év van még hátra a jelenlegi szerződéséből, tehát ő fog dönteni." - mondta Raiola, aki a hírek szerint a hét folyamán már járt az Arsenal colney-i edzőközpontjában egyeztetni az igényeiről.

Arra a kérdésre, hogy mennyi esélyt lát ügyfele átigazolásáról Raiola így felelt: Jelenleg nem sokat, de az élet mindig változik.

A Mirror szerint Mkhitaryan szeretne Londonba költözni és az Arsenal játékosa lenni, más források szerint az örmény vonakodik Arséne Wenger csapatához igazolni, így az sincs kizárva, hogy végül csak pénzügyi megállapodás lesz Alexis ügyében.Kapcsolodo Hirek

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre

 Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre Keményen dolgozik a több játéklehetőségért a spanyol középpályás

Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója

 Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója Újra együtt dolgozhatna Emery-vel a spanyol szakember

Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában

 Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában Kegyveszetté vált a német játékos Emery csapatában

Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik

 Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik A legjobban kereső brit játékos lesz Aaron Ramsey

Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron

 Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron Sok függhet a BL-indulástól is

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook