Kezdő: Cech, Chambers, Mustafi, Holding, Bellerín, Maitlaind-Niles, Iwobi, Welbeck, Lacazette

Cserék: Ospina, Kolasinac, Mertesacker, Nketiah, Elneny, Ramsey, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (74)

6 éve
Törölt felhasználó
Ja meg a kapus.Miert nem lehet pihentetni az elfaradtat?
6 éve
Törölt felhasználó
A keret hig a jatokosok hozza allasa kritikan aluli folyamatos hibak az ossze allitasban,rossz jatekos politika,szoval minden ossze jott.
6 éve
Ez már itt nagyban nem Kroenkén múlik.
Nem ő állítja össze a csapatot és dolgozza ki a taktikát, nem neki kéne motiválnia a játékosokat.

Tény, hogy adhatna több pénzt, de nagyobb hiba a részéről, hogy megtűri Wengert.
6 éve
Törölt felhasználó
Egyertelmuen El kelett volna kuldeni a nyaron Sanchezt es Ozilt,penzert.Ehelyett a ket rongy alak utan futottak.Mindenkit eladtak akiert penzt adtak,mindenki aki determinalt volt.Megtartottak viszont Welbecket Iwobit Walcottot.(Perez,Gabriel, Coqueline).Rossz vasarok folyamatosan,Holding Chamberses meg Lacazette is.Szoval rendkivul rosz jatekos politika(penz ehesseg).Rosz taktika Rossz csapat osszeallitas.Ne varjunk jot.Kronke el,addig semmi sem fog vatozni.
6 éve
Nagyjából ez a keret két éve simán a bajnoki címért ment és tavaly se voltunk ilyen szarig tavaszig, amíg el nem kezdődött Wenger hosszabbítási ügye és Alexisé meg Özilé. Akkor teljesen szétesett a csapat, majd átálltunk a 3 védős játékra, amivel egy darabig sikerült is jól játszani.

Viszont ha már ennyire így gondolod, akkor megmondanád, hogy a Cityt leszámítva a többi rivális mégis mi a szartól jobb nálunk a keretet illetően? Semmivel nem jobbak, csak náluk van edző.

Néhány éve, mikor Squillaci, Silvestre, André Santos meg Gervinho szaladgált a pályán, akkor jóval gyengébb volt a keretünk.

Szólj hozzá