Bár pénteken még úgy tűnt, hogy Alexis Sanchez is az utazó keret része lesz a vasárnapi Bournemouth elleni meccsre, angol lapok egybehangzóan azt írják, a chilei mégsem utazott északra, mivel felgyorsultak az események a távozását illetően.

Mint arról beszámoltunk, a hét második feléig úgy tűnt, a Manchester City lesz a befutó a chileiért. Alexis állítólag mindenben megegyezett a jelenleg listavezető csapattal, ráadásul újra együtt dolgozhatott volna Pep Guardiolával is. Csakhogy az utolsó pillanatban a Manchester United is beszállt a versengésbe, és olyan feltételeket ajánlott a játékosnak és ügynökének, amelyre a City nem kívánt rálicitálni.

A Mirror szerint a United készen áll 30 millió fontot fizetni az Arsenalnak Sanchezért, miközben óriási aláírási pénzt, továbbá rekordösszegű 400 ezer fontos fizetési ajánlatot tettek Alexisnek. Ezzel pedig úgy hírlik, sikerült elcsavarniuk a játékos fejét, aki így az Old Traford felé veheti az irányt. Az sincs kizárva, hogy egy esetleges megállapodásban Henrikh Mkhitaryan is szerepelni fog, akit az elmúlt hetekben sorra mellőz Mourinho. A Guardian újságírója, Dave Hytner szerint Wengert érdekli az örmény játékos.

Alexis családja a hétvégén megérkezett Londonba, hogy segítsenek a játékosnak az esetleges költözésben.

Alexis távozása csak akkor valósulhat meg, ha talál az Arsenal játékost a chilei helyére. Ez az illető minden bizonnyal a brazil Malcom lesz, a Bordeaux játékosának ügynöke a hétvégén Londonban jártak egyeztetni a Ágyúsok felsővezetésével, és a csapat a jövő héten várhatóan megteszi az első hivatalos ajánlatot a francia klub felé.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

6 éve
Törölt felhasználó
Elveszteni lassan 2 evet egy rongy emberert.Ennyi.
6 éve
max úgy ha Alexis megy MU-ba és helyette megkapjuk Mkhitaryan-t illetve ha Walcott meg akkor eltudjuk hozni Mahrezt ( több helyen is tud érvényesűlni ) amihez igaz hozzá kell tenni 20 millát de annyi csak van + mivel úgy is szar Iwobi , Welbeck, hátha lehetne Malcolmot nyomatni helyettük na meg Iwobit kölcsönbe lehetne így adni :lol:
6 éve
Törölt felhasználó
Athlon, ez mind szép és jó, de hogy az istenbe jönne egyszerre Malcolm, Mahrez és az örmény?
6 éve
Athlon:Mondjuk ez igaz.40 millió kiadassal brutálisat tudnánk így erosodni.Ez a három név jönne,akkor nyaron ha Ozil es Giroud nem tavozik,konkretan igazolni se kéne előre.Max a vedelembe kellene 1-2 jatekos,egesz jol meguszna a csapat ezt a "nagy átalakítást".

Amúgy Mkhitaryan mellett szol,hogy Mislintat vitte őt is Dortmundba, jól is ismeri.Szerintem lehet benne valami,hogy elhoznank!Ozil es Cazorla hiányában semmi kreativitás nincs itt...elferne.
6 éve
Nketiah ott van a mai keretben.Goodbye Alexis

Szólj hozzá