Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, nem tervez felállni az Arsenal kispadjáról, révén még soha nem bontott fel egyetlen munkaszerződését sem, és ez idén nyáron sem fog változni.

Az olasz Corriere dello Sport a hét folyamán arról tudósított, hogy az Arsenal felsővezetése szóban megállapodott Carlo Ancelotti-val, hogy a Bayern Münchentől menesztett olasz támadó évi 10 millió euró fizetés ellenében az Ágyúsok menedzsere lesz a 2018/19-es idénytől, ám Wenger úgy tűnik, nem fog felálllni.

"Hogy itt leszek-e a következő szezonban is? A szerződésem pontosan szól erről. Felbontottam-e valaha is bármelyiket is? Sosem. Miért változna ez?"

Mindez pedig azt jelenti, hogy az Arsenal újfent Wengerrel kezd egy jelentős keretfrissítésben, hiszen a kulcsemberek közül Alexis akár már januárban távozhat, Jack Wilshere és Mesut Özil pedig még mindig nem hosszabbított, jóllehet az Arsenal legutóbb 300 ezer fontos heti fizetést ajánlott a németnek, és bíznak abban, hogy még van remény a német játékost maradásra bírni.

"Úgy tűnik, hogy Alexis nem hosszabbít velünk, de Jack-et mindenképpen meg akarjuk tartani, és ha lesz lehetőségünk, Özilt is, mert így nem kell annyira a keretátalakítással foglalkozunk, mint ha mindhárman mennének."

Mindeközben úgy hírlik, Alexis készen áll elfogadni a Manchester United ajánlatát is, ha anyagilag jobb feltételeket tartalmaz, mint a City-é. A Daily Mail szerint Wenger készen áll akár az Old Trafordra is elengedni a chilei játékost, a korábbi viszályai ellenére is José Mourinhóval.

Hivatalos ajánlatot viszont még nem kapott az Arsenal Alexisért, és természetesen a chilei is ott lesz a Bournemouth elleni utazó keretben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

2 éve
Takarodj Wenger, középcsapatot csináltál a legszeretettebb klubomból! :down: 🤢 :shut:
2 éve
Remélem a Kutyás fasz meg életben nem lesz bajnok az MU-val. Idén tuti! Vmelyik gamert meg húzzuk le a szarrágó Mu-tól!
2 éve
TAKARODJ INNEN A HALÁL NÁTHÁS FASZÁRA TE VÉN FASZ!!!!
2 éve
Athlon: Utólag már én is teljesen megértem RVP-t,hogy elhúzott innen.
2 éve
Miért szánalmas? Így utólag visszagondolva, RVP-nek volt igaza. Ennél a csapatnál semmi ambíció nincs, ez Wengernek köszönhető elsősorban, mögötte szorosan a tulajok.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek