Arséne Wengert természetesen a naptári újév első napján is faggatták az újságírók, hogy milyen előrelépés van azon játékosok ügyében, akiknek a szerződéseik lejár a nyáron.

"Az előrelépés érdekes kérdés. Ebben a szakmában néha úgy gondolja az ember, hogy sikerült előrelépést tennie, aztán másnap visszalépés van. Emiatt amíg nincsenek aláírva a papírok, addig nem is szeretnék erről az ügyről beszélni." - mondta Wenger.

"Egyelőre nem kaptunk egyetlen ilyen játékosunkért sem ajánlatot, s még az sincs teljesen kizárva, hogy itt maradnak. Ha netán elmennek, akkor minőségi játékosokkal fogjuk őket pótolni."

"Nagyon szeretném, ha maradnának, de teljesen mindegy, hogy pozitívan, negatívan, vagy szuperpozitívan állok a dolgokhoz. Majd bejelentjük a dolgokat, amint hivatalosak lesznek, ilyen egyszerű ez."

"De bármi is legyen: a múltban már adódott, hogy vesztettünk el klasszis játékosokat, és tudtuk őket pótolni. A klub mindig is pozitív helyzetben lesz, hogy pótolni tudjuk a kieső játékosokat."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

6 éve
Régen tényleg lehetett mondani,hogy legalább szép focit játszunk, de az a helyzet hogy már rohadtul nincs meg az a szép stílus.Kicsiket hazai pályán egész jól beszorítjuk, de idegenbe azok ellen is szenvedős meccseket játszunk....
6 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi igazad van, míg Wenger itt van , vannak fellángolásaink.Utana már az sem lesz.Tenyleg felfoghatatlan, hogy Wenger az utolsó nagy edzőnk?Eddig az volt a sláger, hogy semmit sem ér, hogy évtizedekig a top négyben vagyunk, jobb lenne már kiesni onnan.Most ki estünk, s látható mennyit ért ami korábban megvolt, de már nem futja, mert több befektetést igényelne.Ez lesz Wengerrel is, távozása után, csak olcsó, kényszermegoldás jön.Esetleg valaki akinek jó neve van, de edzonek senki.Ezek majd passzol nak a jó a hatodik hely stratégia hoz, s jön meg a Wenger nosztalgia bőven.
6 éve
arsenal1220: Hát igen, ideáig azért minden szezonban voltak jó periódusaink. 2013 ősze pl. egészen varázslatosra sikeredett, én még a bajnoki címben is bizakodtam. Na meg akkor azért, még jó focit is toltunk. Vagy ott volt mondjuk 2015 tavasza, amikor sorra hoztuk a meccseket, és egész szépet hajráztunk. De lehetne mondani akár a tavalyi őszt is, amikor volt a hosszú veretlenségünk, akkor is lehetett azért bizakodni. Aztán az Everton elleni meccsen valami megtört, és igazából azóta (idestova több, mint 1 éve!!!!) csak fellángolásaink vannak, konstans jó teljesítménynek nyomát se látni. És valószínűleg ez, amíg Wenger itt van, sajnos így is marad.
6 éve
Rossz ránézni a 2013/14-es tabellára...7 ponttal voltunk mindössze elmaradva akkor az első helyezettől.Azóta minden évben igazoltunk 1-1 nagyobb nevet, de előrelépés azóta sincs...

https://i.pinimg.com/736x/69/23/f4/6923f4d0705ba03757a0f9a474784c34--d-football-soccer.jpg

Hírek szerint a PSG kész eladni Goncalo Guedes-t 31 millió fontért.Ennyit megérne egy 21 éves tehetség.Nagyon jól ment eddig a Valenciaban.Ő és Lemar tökéletes pótlása lenne Sancheznek, én mindkettőt elhoznám és még erősödnénk is.Szükség is lenne két emberre,ha Walcott megy vissza a Sotonba.Mahrez is jó pótlása lenne Walcottnak a jobb szélen és ő se lenne drága a mai árakat figyelembe véve.Idén megint nagy formában játszik 7 gól és 8 gólpassz nem gyenge teljesítmény.
6 éve
Az a baj hogy már a játékunk is szar, és teljesen kiismerhető.
A mai meccsben is benne van egy nagy zakó , így meg főleg hogy a fél banda sérült.
Nem tudom mikor lesz ennek vége de az emiratesben is egyre kevesebben vannak.
Milyen jelet kell adniuk a szurkolóknak még a tavalyi év tüntetései után hogy valami változzon.
Szerintem ezt sehol nem engedtek volna, és csak egyre szarabb és szarabb lesz.
Semmi önbizalom csapat morál békasegge alatt, milyen igazolásokat akarnak és ki akar ide jönni?
Mert igazi nevek már kétlem.


Szólj hozzá