A Telegraph információi szerint immáron elkerülhetetlen Theo Walcott távozása az Arsenaltól, pusztán az a kérdés, hogy az angol szélső januárban, vagy csak a nyáron távozik az észak-londoni klubtól.

A 29 éves játékos ebben a szezonban abszolút a perifériára szorult, és a sorozatos kisebb-nagyobb sérülések sem segítették a helyzetét. A hírek szerint Arséne Wenger tudatában vannak annak, hogy Walcott elégedetlen a jelenlegi helyzetével, és az Arsenal sem akar egy olyan játékost megtartani, akinek heti szinten 140 ezer fontot fizetnek.

A hírek szerint jelenleg az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy Walcott egyelőre csak kölcsönben vált klubot a jövő nyári világbajnokság előtt, a játékos pedig a nyáron újra átfontolja a lehetőségeit.

A Telegraph szerint Walcottért jelenleg a nevelőklubja, a Southampton áll, ahol jelentős bevételre tettek szert, miután Virgil van Dijk-et 75 millió fontos összértékű megállapodás keretein belül eladták a Liverpoolnak. Az egyelőre kérdés, hogy a Southampton miként tudnának hasonló fizetést ajánlani Walcottnak, révén a Szentek eddigi legjobban kereső játékosa - a már eligazolt van Dijk is - csak 65 ezer fontot keresett heti szinten.

A Southampton mellett állítólag az Everton is komoly érdeklődést mutat Walcott iránt. Sam Allardyce állítólag egy szélsőtámadót is keres a csapatába, és a liverpooliak könnyebben tudnák állni Walcott fizetési igényeit is, mint a Southampton.

A Daily Mirror végezetül még annyit tett hozzá, bár a versenyt jelenleg a Southampton és az Everton vezeti Walcottért, a Watford és a West Ham is érdeklődik az angol szélső iránt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

6 éve
Meg lehet nézni Bellerint is ugyan úgy mint Iwobi berobbant volt egy jó szezonja aztán azóta hibát hibára halmoz ahogy Iwobi...nem fejlődtek semmit ahogy Walcott, Oxi, Holding, Chambers sem... Azért nem biztos az hogy a játékosok hibája mindez és nemhiába veszünk mostanában kész játékosokat nagy pénzekért a fiataljaink nagyrésze megy a lecsóba ami elég gáz egy állítólagos elit csapatnál...
6 éve
Ezt írtam valamelyik kommentben hogy ha nem játszik Walcott akkor minek van itt ? cserének túl jó a fizetése na meg egyetértek azzal hogy Iwobi lófaszt nem teljesít mégis inkább ő játszik többet mint Theo....
Azzal is egyetértek hogy nem a játékosokban kell keresni legtöbbszőr a hibát !
Nem ők választják ki a taktikát illetve oké hogy kifognak néha szar napot de nem folyton stb... Wenger annyira azt hiszi hogy még mindíg jól csinál mindent hogy az már nevetséges ! Olyan játékosaink vannak akik el vannak kényelmesedve illetve nem kell aggódniuk hogy nem játszanak ha szarúl teljesítenek ha nem ! Azért mondja hogy elég erős a keret mert nem vallja be egyik sem hogy nincs pénz max csak akkor ha adunk el valakit mint eddig is
Évek óta az megy hogy milyen erős a keretünk de érdekes módon semmit nem érünk el illetve komolyabb trófeákat ! Nyerni kell a chelsea ellen illetve azért kéne egy hosszabb győzelmi sorozat mert ismét nem leszünk 5-6.-nél jobb helyen ...
6 éve
Tényleg nem értem, hogy szerencsétlen Walcott hogy nem kap lehetőséget Iwobihoz képest úgy, hogy két napon belül játszunk két meccset.
Néhány éve még lehet, hogy elég volt úgy edzetni és fejleszteni egy fiatal játékost, hogy bedobtuk a kezdőbe (mondjuk más opciónk nem is volt, mert pénzünk sem volt kiforrott játékosokra), de ez mára kevés lesz. Iwobit látván már lassan kezdem megkövetni Oxlade-t, mert lehet, hogy nem a játékos hibája, hogy nem fejlődött semmit nálunk. Napról napra jobban várom, hogy Wenger elhúzzon.
A Pool közben behúzta a meccsét, hat pontra vannak tőlünk, és ki tudja mi lesz, ha szerdán nem nyerünk a Chelsea ellen, amire szintén jó esély van... és Wenger szerint ez a keret elég erős, és nem bírna el mondjuk egy Mahrezt.
6 éve
kölcsönbe mehetne akár de cserének max elmegy
6 éve
Akkor már szórjuk ki innen Iwobit is könyörgöm.Ez a szint egy Crystal Palace-ban is kevés lenne...ha akarunk valamit akkor a kezdő közelébe sem szabad kerülnie.Tény tegnap volt 2 viszonylag jó lövése, de 1,5 (!!) éve nem mutatott fel semmit...oké 21 éves,de ilyen csapattársak mellett illene valamit alkotnia neki is.A kicsik ellen is teljesen veszélytelen , semmitmondó a játéka...

Szólj hozzá