Továbbra sincs kizárva, hogy a Manchester City januárban ismét megpróbálkozik majd Alexis Sanchez leigazolásával annak ellenére, hogy sajtóhírek szerint Pep Guardiolának nem prioritás egy újabb támadó igazolása.

Meg nem erősített, de megbízható sajtóértesülések szerint Alexis a nyáron nagyon közel járt ahhoz, hogy a manchesteri kékek játékosa legyen, ő már írásban is megállapodott Guardiola klubjával, ami csak azért nem lett hivatalos, mert az Arsenal nem tudott pótlást találni a helyére.

Noha Guardiola nem szeretné, ha jelenlegi csapategység megbomlana, a goal.com tudósítása szerint Alexis és az ügynöke, Fernando Felicevich minden követ megmozgat, hogy a Manchester City a télen is megpróbálkozzon a leigazolásával, és állítólag ők már mindenben megállapodtak a jelenlegi listavezető csapattal.

A Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért harcoló Arsenalnak nem érdeke, , hogy megváljon az egyik legjobb játékosától, ám - mint arról beszámoltunk- Alexis magatartását illetően egyre több kétely merül fel az öltözőben és a csapat edzőközpontjában, az pedig nyílt titok, hogy a 29 éves játékos megosztja az Arsenal keretét.

Érdekesség, hogy a Manchester City egyik támadója, Gabriel Jesus súlyosnak látszó sérülést szenvedett a Crystal Palace elleni bajnokijukon, a meccset követően Guardiola alsó hangon egy-két hónapos kihagyást jósolt a brazil csatárnak, akinek nem ez volt az első ilyen jellegű sérülése.

Kérdés, hogy mindezek függvényében hogyan döntenek majd a City-nél Alexis leigazolását tekintve.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

6 éve
Csak amikor már 30 éves leszel vagy már túlvagy a 30-on elgondolodsz rajta hogy hogy is akarod a karrieredet befejzni majd
Meg vagy alázva : elveszik a mezszámod a tudtod nélkűl , jól játszol de az edző nem veszi észre inkább a formán kívűli játékosait nyomatja , állandóan csere vagy stb
nem biztos hogy megéri neki padozni egy olyan csapatban ahol nem lesz meghatározó sosem illetve nem engedik bizonyítani na meg ugye nem érsz el semmit mert ahhoz kevés a csapatod hogy komolyabb célokért küzdjön !!!
Maradjak itt ? vagy menjek vissza a Deporhoz akiknél szinte Istenként voltam kezelve , állandóan játszhatok , van miért küzdeni ,megbecsűlnek és még edzői vagy bármilyen munkát is kapok ha visszavonulnék ?
Szerintem egyértelmű ;-)
Én hiába szeretem az Arsenalt ha így járnék mint Perez én sem maradnék itt
6 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Hát kinek mi, én inkább ülnék az Arsenal padján, mint harcoljak egy ergya Deporral. Bírom a Deport, én még láttam ott játszani Makaayt, Djalminhát, Valeront, Tristánt, stb, de ami az utóbbi időben ott megy az sokkal kiábrándítóbb, mint az itteni dolgok.
Persze, ha a folyamatos játéklehetőség a célja és jól érzi ott magát, akkor jobb. Mondjuk nagy cigány volt a klub vele szemben, pl hogy szó nélkül odaadták Kazettának a mezszámát.
Viszont ő is egy kétirányú utca. Wenger kicsit átbaszta, keveset játszatta, kevés lehetőséget kapott, viszont kicsit úgy éreztem, hogy hamar feladta. Ezt nem biztos, hogy jól látom, lehet, hogy harcolt ő eleget a helyéért, csak Wenger nem kedvelte.
Látjuk, hogy játszhatsz akármilyen szarul itt kezdő tudsz lenni(Iwobi, Bellerín, Ox).Ez fordítva is igaz lehet, hogy odateszed magad, de nem kapsz lehetőséget.
6 éve
be kéne dobni a mélyvízbe Macey-t vagy Martínezt
6 éve
Hát igen, most lett egy világklasszis csatárunk, csak most az a baj,hogy védelem nincs! :lol: :lol: Félek,hogy a Liverpool/Milan sorsára fogunk jutni...Elnézve a jelenlegi helyzetet 200 millió lehet nem lenne elég újjáépíteni a csapatot(Özil-Sanchez távozása esetén).Ezt a pénzt pedig Kroenke soha az életben nem fogja megadni, szóval marad az 5.-6. hely még pár évig...

Cech-t meg ki kéne dobni végre a kezdőből...Én egész tavasszal Ospina-t játszatnám, semmit se veszítenénk vele, sőt talán csak nyerhetnénk ezzel a változtatással.Nyáron nyugodtan el lehetne adni Cech-t...
6 éve
arsenal1220: Olyannyira elsunnyogják, hogy elmondta ma a sajtótajékoztatón, mennyi nagy játékos távozott az utóbbi időben és mindet sikeresen pótolta a klub...Na most ebből sok jóra nem lehet számítani.

Egyébként itt megint hülyére vannak véve a szurkolók, mind Wenger, mind a vezetőség részéről. Hány évet kellett várni egy pengés csatár érkezésére? Hány éve várunk egy olyan játékosra, aki a középpályán tud védekezni, de előrejátékban se ügyetlen? Ez már tényleg szánalom...

Szólj hozzá