Angol lapértesülések szerint Arséne Wenger jövő télen ismét megpróbálkozna Jonny Evans leigazolásával, mivel a West Bromwich Albion csak komolyabb játékoseladás esetében tudna erősíteni.

A Telegraph szerint Wenger komolyan figyeli az észak-ír védő sorsának alakulását, mint ismert, a francia menedzser idén, sőt tavaly nyáron is megpróbálkozott Evans leigazolásával, ám egyszer sem járt sikerrel.

Nemcsak Wenger, de a Manchester City edzője, Pep Guardiola is érdeklődik Evans iránt, mivel a spanyol menedzser számára szűküsek a lehetőségek a védősoron.

Evans jelenlegi szerződése 2019-ben jár le a West Brommal, és jelen álls szerint meglehetőse valószínűtlen, hogy hosszabbít majd a klubbal.

A kiesési gondokkal küszködő West Bromwich viszont csak úgy igazolhat januárban, ha megválnak valamelyik komoly játékosuktól a télen. A sajtóértesülése szerint Evansért 30 millió fontot kér az immáron Alan Pardew-val felálló együttes.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (107)

2 éve
Tipp: Cech-Bellerin-Boss-Monreal-Kola-Xhaka-Ramsy-Sanchez-Özil.Iwobi-Laca
2 éve
Így van, igaz nekünk is necces lesz a karácsonyi hajtás. Elég törékeny a keretünk.
2 éve
Ez van ha egy csapatnak van BL is, és nem csak a PL-re koncentrál, mint tavaly ők, meg a Spurs is. Majd hullajtanak a többiek is, főleg ha jönnek a sérülések, kivéve a City, akik ugye vettek két csapatra való játékost. De a 2. hely reális lenne.
2 éve
Végre kikapott a Chelsea! Épp ideje volt, az utóbbi időben nem ápoltak rossz viszonyt a szerencsével. Nem érzem őket erősebbnek nálunk egyáltalán, egy 2.-3. helyet simán megfoghatnánk a bajnokságban, ha van egy kis szerencsénk, és 33 lövésből nem 1 gólt lövünk.
2 éve
Eddig jó a meccs. Bellerín helyett meg kezdhetne Debuchy többet is. Igazából most senkire nem lehet panasz.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek