Laurent Koscielny a Standard Sportsnak adott nyilatkozatában elárulta, nem foglalkoztatja a visszavonulás gondolata, mert tudják kezelni az Achilles-gondjait.

A francia védő még a múltban tett arra utalást, hogy a túlterhelés okozta fájdalmai az Achilles-ében napi kezelést igényelnek, és könnyen lehet, hogy emiatt már nem mindig fog tudni három meccset lejátszatni egy hét alatt.

Ennek ellenére Koscielny nem gondolkodik a visszavonuláson.

"Nem hiszem, hogy az elkövetkezendő két-három évben visszavonulnék. Tudom persze, hogy ugyanilyen teljesítményt kell nyújtanom a jövőben is, ha itt akarok maradni, de szeretnék három év múlva is az Arsenal játékosa lenni." - mondta Koscielny.

"Törődöm magammal, a fizikoterepautákkal és a többi munkatárssal együtt pedig mindent megteszek, hogy enyíthesek a fájdalmon az Achillesemben."

"Még mindig képes vagyok akár három meccset is lejátszani egy hét alatt. Persze van egy kis fájdalmam, de ha kezeljük ezt a menedzserrel, akkor nincs gond ezzel. Tudom, hogy ez nem túl komoly sérülés, de mégis napi szintű törődést igényel, hogy elviselhető legyen a fájdalom."

"Próbálok emiatt mindig változtatni: a felkészülésen, a nyújtáson, mindenen. Ha valami segít, és nem jár fájdalommal, akkor bármi jöhet. Nagyon boldog vagyok az Arsenalnál, és örülök annak, hogy a 300 meccsen már pályára léphettem itt."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (82)

6 éve
Ha úgy fogunk játszani, mint a Tottenham ellen akkor nem lehet baj. Én holnap is győzelmet várok. GO GUNNERS!
6 éve
Remélem a játékosok nem ekkora arccal érkeznek majd a meccsre, mert akkor baj lesz.Én már egy 1-0-nak is nagyon tudnék örülni.
6 éve
Törölt felhasználó
Szétszedjük holnap az unitedet, mint foxy a ketrecet.
6 éve
Toure5: most szarba tenyereltél...amit az arcodra kentél.

Ez itt az Arsenal FC fóruma. Kurvára leszarunk mást. Ha nem így érzel ballagj el. Bár ahány csapatnak Te szurkolsz meg szimpatizálsz...egy ősi foglalkozás jut róla eszembe...és nem a kovácsmesterségre gondolok:DD

De ez másra is igaz, sokszor olvasok itt más játékosokról csapatokról mástol is....nah azok nem ide tartoznak (kivétel ha felmenőket emlegetünk közbe). Szerintem. Ha itt 8 hsz-en keresztül jogosan a shitty a téma (így meg úgy)...akkor lehet én basztam el a regisztrációmat ide.

Világbékét mindenkinek és cuki szandálokat!:DDDDD

Holnap meg vérésre verjék a szájbakúrt MU valagát a fiaink! Ámen!
6 éve
Törölt felhasználó
Így van, egyébként Busquets is folyamatosan színészkedett és folyamatosan bíróknak dumált, ő volt az aki megtestesítette a Barcaba ezt a Guardiola rossz stílust. De ettől függetlenül szép focit játszik a cityvel. Lehet hogy megvan minden háttére, jó csapat, pénz csapok, de én elismerem hogy jó edző és szép focit játszik a csapataival. De itt jön képbe, hogy Wenger egy úriember, ő is megcsinálja a szép focit de ő benne nincs me ez a rossz stílus. Ő az echte.

Szólj hozzá