-

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (101)

3 éve
Most nézem, hogy a Huddersfield az utolsó 6 idegenbeli meccsén még gólt se rúgott. Remélem sima győzelem lesz és rúgunk legalább hármat. A MU meg simán hullajthat ma pontokat a Watford ellen.
3 éve
Aron! Igen, csak most már el kéne kezdeni a második lépést, hogy a bajnokságban egyre többen játsszon, mert ez a döntő, és ez győzheti meg a játékost, hogy érdemes itt maradni. Sajnos a ligakupában meg az EL-ben nem játszunk eleget, hogy Jack formába lendüljön, itt meg azért jó közegben játszhat... persze, kérdés, ki maradjon ki.
3 éve
Akkor helyette játszhat Mertesacker. A Huddersfield úgy is befogja tolni a buszt, szóval nem a védelmünkön fog múlni a meccs.
3 éve
Athlon, a Wilshere kérdés érdekes. Én azt gondolom, hogy Wenger idén remekül építi eddig Wilsheret. Kíméli a bajnokikon és játszatja a sokkal kisebb intenzitású EL meccseken. Persze mindenki annyit lát ebből, hogy "nem hajlandó játszatni", de Wilsherenek az egész karrierje attól függ, hogy ezt a szezont lehozza e sérülés nélkül. Szerdán megnézném azért egy olyan 65 percet játszani.

Egyébként Koscielny se lesz szerdán, ő nem játszhat már heti 2őt.
3 éve
Az én szám akkor sír, mikor berakod egy kézben tartott meccsen az utolsó 30 percre és középcsapatok törlik fel velünk a padlót 20 perc alatt :down:
/Gólpasszból meg a védőink is többet adnak, szóval... ha kell(ene) a Barcának, csak vigyék! (Nem fog kelleni nekik.)/

Szólj hozzá