Jack Wilshere szerint a fittsége szépen fejlődött az elmúlt hetekben, és most már még több meccsre van szüksége, hogy igazán formába jöjjön.

Az angol játékos két meccsen volt kezdő azóta, hogy visszatért a pályára a sípcsontjában elszenvedett hajszálrepedés miatt. Wilshere úgy gondolja, hogy a teste már alkalmas a nagyobb terhelésre.

"Azt gondolom, őszintén, hogy a fittségem a legjobb, talán a valaha volt legjobb. Meg szoktam nézni a statisztikáimat a meccseket követően, és a négyhónapos kihagyásomat követően nem én vagyok az, aki a legkevesebbet futja a pályán." - mondja Wilshere.

"Ne értsének félre, nem én futom a legtöbbet, erre vannak más játékosok is a csapatban, de az adataim jók, emiatt boldog vagyok."

"A menedzser gyakran említi azt a stílusjegyemet, amikor öt méteren belül berobbanok és elszakadok a védőkről. Ez is egyre jobban megy már minden egyes nap."

"Még többet már csak a meccseken tudnék javulni, amikor vissza kell szerezni a labdát és meg kell tartani azt."

Arséne Wenger is biztatta a játékost.

"Jack kulcsfontosságú szezont él áll. Világbajnokság jön jövőre, ráadásul ekkor jár le a szerződése. Annyira magas a fizikai igénybevétel a ligában, hogy csak akkor tud a legmagasabb szintre visszajönni, ha képes tíz meccset lejátszani probléma nélkül. Ez forog most kockán nála: ha képes lesz legalább decemberig játszani, akkor vissza fog jönni a formája."

"Ezért persze nálunk is sok forog kockán: egy ilyen képességű játékos mindig jól jön a keretben. Egyelőre jól állunk, mert a BATE elleni meccsen, különösen az első félidőben remekül játszott, tehát már nincs messze."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (263)

7 éve
Törölt felhasználó
Kétség sem fér hozzá, hogy tegnap jól játszottunk, de azt tegyük hozzá, hogy ez az Everton maximum a Beneventot tudná megverni, de abban sem vagyok biztos. Koeman repült is a mai nap, úgyhogy most talán valamivel jobbak lennének, mint tegnap.
7 éve
A vendég formánk idén még a megszokottnál is szarabb, pedig nem éppen világverő csapatokkal játszottunk eddig. Nagyon nem várom a City elleni meccset. A csirkék formáját elnézve abban se vagyok biztos, hogy az 1 pont meglehet ellenük. Főleg amilyen védelmi hibákat vétünk meccsről meccsre.
7 éve
Egy Everton ellen játszottunk...azért ezt nem kellene elfelejteni.Szerintem a City ellen idegenben legalább kettővel fogunk kikapni, a Spurs ellen otthon talán meglehet az X.
7 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a játékkal szerintem lehet keresni valónk. Most a pressinget is gyönyörűen játszottuk ki.
7 éve
Élvezzük ki a következő két meccsünket a Norwich és a Swansea ellen, mert utána jön a City meg a Spurs.

Szólj hozzá