Megbízható lapértesülések szerint szeptemberben távozik a posztjáról az Arsenal főtárgyalója, Dick Law, helyét pedig a csapat jelenlegi vezérigazgatója, Ivan Gazidis veheti át.

Law még David Dein 2007-es távozásakor lett a klub főtárgyalója, ő intézte a játékosigazolásokkal és szerződéshosszabbításokkal kapcsolatos formális tárgyalásokat - ezt megelőzően pedig a klub dél-amerikai játékosmegfigyelője volt.

Az elmúlt években Gazidis, Law, Wenger és egy futball-analitikai cég, az Arsenal tulajdonában álló statDNA igazgatója, Jaeson Rosenfeld volt a klub átigazolási bizottságának a tagja, Law most ebből válik ki.

A Daily Mail és a Telegraph szerint Law posztját valamilyen formában Ivan Gazidis veszi át, akinek irodája is lesz a klub colney-i edzőközpontjában. Hosszú távon viszont szinte biztos, hogy újrastruktúrálják ezt a feladatkört, és elképzelhető, hogy Wenger akarata ellenére is lesz majd egy sportszakmai igazgató - bár a játékosigazolásokkal kapcsolatos végső szót várhatóan továbbra is a francia mondja majd ki.

Mint arról júniusban beszámoltunk, az Arsenal több szakemberrel is megerősítette a háttérben dolgozó stábját, köztük Huss Fahny-val, a Team Sky kerékpárcsapat jogtanácsosával is, aki papíron a szerződéstárgyalások végső szakaszában jár majd el az Arsenal nevében. Jelen pillanatban úgy tűnik, Fahny nem lesz érintett Law pótlásában.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (163)

7 éve
Törölt felhasználó
7 éve
Törölt felhasználó
https://www.youtube.com/watch?v=5CqAdGSY5aA Néger, de nem francia. Csere Walcottal?
7 éve
Jó meccs volt ez ligakupának, a kezdő is jó volt így. Voltak fiatalok, visszatérők, rutinosak. Örülök, hogy most már 3. meccsen nem kaptunk gólt.
7 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi lettem volna ha 4-3-3 felállással hogy játszik az elejétől ez a vegyes csapat. Akár Nelson akár AMN feljebb kerülhetett volna.
7 éve
Szerintem is rendben volt a tegnapi meccs. Wilshere brutál jó, nevetséges hogy néhányan gondolkodás nélkül megválnának egy ilyen kvalitású, és szívű játékostól. Nálam ő volt a MOTM.

Szólj hozzá