Angol és német lapértesülések szerint Arséne Wenger az elmúlt órákban felvette a kapcsolatot a Paris Saint-Germainnel Julian Draxler leigazolása ügyében.

A Daily Mail, a Sky Sports, a Telegraph, valamint a SportBild szerint az Arsenal a kora reggeli órák óta tárgyal a francia csapattal Draxler átigazolása ügyében.

Draxlert idén januárban vette meg a PSG, ám Neymar érkezése és Kylian Mbappe leigazolása után várhatóan feleslegessé válik a csapatban, ráadásul a párizsi klubnak is érdeke lenne eladni őt, miután be kell tartaniuk az UEFA Üzleti Fair Playre vonatkozó szabályait.

Draxler esetleges érkezése Alexis Sanchez távozását vetítheti elő. A Manchester City delegációja már Chile-ben tartózkodik, ha egy átigazolást kellene realizálni, Pep Guardiola csapata a mai nap folyamán 60-70 millió font körüli ajánlatot tehet a játékosért, de tudják: az Arsenal csak abban az esetben fogja eladni a 28 éves játékost, ha időben találnak helyettest.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

7 éve
Törölt felhasználó
Arsenal856, ebben teljesen igazad van. Kroenke elintézte, hogy a legjobb rosszat kelljen választani.

JACKOXI, én nem reménykedem.
7 éve
Ha a MU nem köp a levesünkbe, elhozhatjuk Draxlert és mehet Alexis. Azért is változott Alexissel az álláspont, mert Kroenke megvonja a pénzét a csapattól, így komoly érvágás lenne, ha Alexis jövőre ingyen menne, ráadásul most ebből az összegből minőségi játékossal tudjuk pótolni őt. Emellett hozzáállásával rombolja a morált. A körülményeket figyelembe véve szerintem jól járnánk ezzel az eladással és vétellel, így várhatóan javulna a csapatjáték is, a góllövést bízzuk Lacira és Giroud-ra :)
7 éve
Törölt felhasználó
Ha mellé adják ajándéknak Mahrezt akkor oké. De így megint botrány lesz. Ez ilyen vígasz kb hogy eladjuk és helyette kapunk egy Draxlert.
7 éve
Én is reménykedem, hogy sikerül még 2 játékost leakasztanunk, ha eladjuk Sanchezt, de kizártnak tartom.
7 éve
Törölt felhasználó
Hat ha kizarolag Draxler érkezik Alexis pénzéből, akkor végérvényesen lőttek azbidei szezonunknak.

Szólj hozzá