A dolgok jelenlegi állása szerint a Manchester City jobb szeretne inkább csak készpénzzel fizetni Alexis Sanchez játékjogáért, mintsem valamelyik játékosát is belevonni az ügyletbe, írta több angol forrás is szerdán, bő egy nappal a nyári átigazolási időszak vége előtt.

Kedd napközben több mértékadó forrás is arról számolt be, hogy Pep Guardiola csapata Raheem Sterlinget és némi készpénzt adott volna Alexisért cserébe, ám a nap végére végül pontosult az eredeti álláspont, azaz a Manchester City 50 millió fontot ajánlott Sanchezért, amit az Arsenal elutasított.

Arséne Wenger csapatának a hivatalos álláspontja továbbra is az, hogy a 28 éves chilei játékos nem eladó, ám a források szerint az Arsenal eredet, kemény hozzáállása az ügyhöz felpuhult az elmúlt napokban. A Manchester City és az Arsenal napok óta folyamatos tárgyalásban áll, és Guardioláék alapvetően optimisták, hogy sikerül Wengeréket meggyőzni a játékos eladásáról.

Ehhez a hírek szerint legalább 70 millió fontos ajánlatot kellene benyújtaniuk. Alexis jelenleg Chilében van, a válogatott edzőtáborában, de de a Manchester City egyik ügyvivője is az országban tartózkodik arra az esetre, ha az átigazolást gyorsan realizálni kellene.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá