web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Match Pub: Átigazolási időszak 2017

  • Match Pub: Átigazolási időszak 2017

    Csütörtökön magyar idő szerint éjfélkor zár a 2017-es átigazolási ablak!

    Hír Információk

  • Dátum: 2018. Aug. 29, 11:00
  • Forrás: -
  • Hozzászólások: 337
  • Athlon Szerző:
    Athlon


Csütörtökön magyar idő szerint éjfélkor zár a 2017-es átigazolási ablak, az biztos, hogy az utolsó napokban is érintett lesz az Arsenal.

A cikk alá várjuk a hozzászólásaitokat ezügyben!Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(337)

Fabregas0490

még van egy német Mustafi...Ő róla sajnos nem sok jót tudok megemlíteni
Mustafit nem hiába nem vitte el komolyabb csapat és lehet hogy voltak jó meccsei azért az igaz hogy azért a piacon és azon az áron lehetett volna jobb védőt is hozni

Sep 04. 21:14

Fabregas0490

Srácok ezeket a Németeket élmény nézni az Angolokkal ellentétben....
De jó lenne ha egy német vonalra lehetne építeni nekünk is
El kedd adni Alexist a télen aztán hozzuk el Draxlert helyette
Özil - Draxler és akár ezt a Werner gyereket is elnézegetném a csapatban
most nem azt mondom hogy Lacazette nem jó de ez a német csatár gyerek nem sokáig fog a Lipcsében játszani az tuti és hát igaz sok pénzbe kerűlne viszont évekre meg lenne oldva a támadó téma ( eöbb adnék érte 80 millát mint Morataért )

Sep 04. 21:12

arsenal1220

csabigunner: Nálam is a 2015/2016-os szezon tette be a "kaput".Bár én a 2013/14-es szezon után elveszítettem a bizalmam vele kapcsolatban, mikor a Chelsea 6-0-ra , a Liverpool 5-1-re lemosott minket a pályáról.

Sep 04. 19:46

csabigunner

Tudom, hogy már unalmas vagyok, de szerintem az első lépés az lenne, ha újra az elitbe akarunk kerülni, hogy Wenger helyére hozunk egy új edzőt. Egyszerűen muszáj lesz, mert vele már (szerintem) nem fogunk megújulni. Én speciel a 2 évvel ezelőtti szezonban jutottam el odáig végérvényesen, hogy nem bízok benne.

Sep 04. 17:43

ronin

9 nehéz év után, 4 év alatt nyertünk 3 FA Community Shield-et. Ezt anélkül értük/érjük el, hogy pénzfosási versenyre kényszerülnénk azokkal a rosszul működő klubokkal, akik nem nyerik meg. Eljöhetnek azok a vészterhes idők is, hogy - mondjuk - már egy MU is előttünk végezhet és akár ablakonként 250-350 millió fontból kell a kereten "ráncfelvarrást eszközölni". /Ez a divatos szófordulat a szinonímiája a "brutális mértékű tőkebefektetésnek"./ ....Meg 50 millióért edzőt hozni.
....De nem! Ez továbbra is azokról a kupákról szól, amiket megnyerünk és nem arról, hogy ki költött annyit, hogy sokat beszéljen róluk a sajtó. Ébresztő!

Sep 04. 14:10

sandre

Chabito: Holding ilyen és Bellerin.

És emberek, kapjunk már a fejünkhöz, hogy tényleg változás kell, nem pedig beletörődni abba, ami van! Amíg a stadion építése miatt nyögtük a hitelt, azt elfogadtuk magyarázatnak. De azóta nemhogy nem történt előrelépés, hogy utolérjük a nagy csapatokat és harcoljunk a bajnoki címért, még visszalépés is történt (5.hely). Idén sem jobb a helyzet, hanem még rosszabb. ÉBRESZTŐ VAN!

Minden évben 18-20 pontot ránkver a bajnok, kivéve a Leicester, ő csak 10 pontot vert ránk. Évről évre nincs előrelépés. Szóval mégegyszer: ÉBRESZTŐ! Lefelé csúszunk!

Sep 04. 13:12

Chabito

Én azt kérdezem, hogy hol van az a Wenger, aki olyan jó érzékkel nyúlt nevenincs játékosokhoz és csinált belőlük sztárt vagy 10-20szoros értékű neves spílert. Pont most amikor lehetetlen irányba megy el a játékos adásvételi politika és értelmetlenül nagy összegeket fizetnek ki csapatok egyszerű emberekért (mert ők is csak azok), pont most kellene 2-3 vagy 5 milliós értékű gyémántokat találni és nem túlértékelt Lemar-okért ajánlani 100 millát.

Sep 04. 12:57

Fabregas0490

El kell fogadni azt ami van !!
Hiába rágódunk a sok szaron ami van meg ami volt...főleg nyáron a nagy hitegetés ugyan úgy kimennek a pályára a srácok és teszik amit kell !!! Én csak abban reménykedek hogy ami minket is megtalált az előző idényben hullámvőlgy az megtalálja a riválisainkat is ! jó lenne mégis a végén a 4-be szerepelni illetve rámenni az EL-re ! Nagyon össze kell szedni ezt a csapatot mert lépést kell tartani a riválisainkkal ! Télen is lehet igazolni..igaz nálunk ez nem divat ! még annyit hogy remélem összeszedi magát mindenki és végre megyünk előre ! ha meg kell akkor remélem igazolunk télen !

Sep 03. 22:59

ronin

Feri10 Látom, nem érted. Mindannyian ragaszkodunk az elit csapat státuszhoz. Természetesen azok is akik pontosabban ítélik meg az eredményeinket...., vagy akár csak önmagában a sikeresség, eredményesség, stb., fogalmakat.
Szóval a pont, ahol ez - fogalmilag - megfeszül, hogy ez az "out-os" csürhe egyesek szerint, éppenséggel - akár saját meggyőzödése ellenére - sem segíti a klub erősödését. ...És itt már nehéz bennük meglátni a szurkolót.

Sep 03. 19:56

Feri10

Zidane on Wenger:
"Arsene Wenger is a role model to everyone, what he's done and is still doing is fabulous. [I have] nothing but respect for him."

Sep 03. 19:38

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Match Pub: Arsenal-Östersunds

 Match Pub: Arsenal-Östersunds 3-0-ról jön a visszavágó

Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel

 Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel 2024-ig marad az Emirates a mezszponzor

Match Pub: Östersunds-Arsenal

 Match Pub: Östersunds-Arsenal Jön az Európa Liga odavágója

Match Pub: Tottenham-Arsenal

 Match Pub: Tottenham-Arsenal Észak-londoni rangadóval folytatódik a bajnokság

Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom

 Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom Az örmény játékos elégedett, hogy az Arsenalhoz igazolt

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook