Csütörtökön magyar idő szerint éjfélkor zár a 2017-es átigazolási ablak, az biztos, hogy az utolsó napokban is érintett lesz az Arsenal.

A cikk alá várjuk a hozzászólásaitokat ezügyben!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (337)

7 éve
még van egy német Mustafi...Ő róla sajnos nem sok jót tudok megemlíteni
Mustafit nem hiába nem vitte el komolyabb csapat és lehet hogy voltak jó meccsei azért az igaz hogy azért a piacon és azon az áron lehetett volna jobb védőt is hozni
7 éve
Srácok ezeket a Németeket élmény nézni az Angolokkal ellentétben....
De jó lenne ha egy német vonalra lehetne építeni nekünk is
El kedd adni Alexist a télen aztán hozzuk el Draxlert helyette
Özil - Draxler és akár ezt a Werner gyereket is elnézegetném a csapatban
most nem azt mondom hogy Lacazette nem jó de ez a német csatár gyerek nem sokáig fog a Lipcsében játszani az tuti és hát igaz sok pénzbe kerűlne viszont évekre meg lenne oldva a támadó téma ( eöbb adnék érte 80 millát mint Morataért )
7 éve
csabigunner: Nálam is a 2015/2016-os szezon tette be a "kaput".Bár én a 2013/14-es szezon után elveszítettem a bizalmam vele kapcsolatban, mikor a Chelsea 6-0-ra , a Liverpool 5-1-re lemosott minket a pályáról.
7 éve
Tudom, hogy már unalmas vagyok, de szerintem az első lépés az lenne, ha újra az elitbe akarunk kerülni, hogy Wenger helyére hozunk egy új edzőt. Egyszerűen muszáj lesz, mert vele már (szerintem) nem fogunk megújulni. Én speciel a 2 évvel ezelőtti szezonban jutottam el odáig végérvényesen, hogy nem bízok benne.
7 éve
Törölt felhasználó
9 nehéz év után, 4 év alatt nyertünk 3 FA Community Shield-et. Ezt anélkül értük/érjük el, hogy pénzfosási versenyre kényszerülnénk azokkal a rosszul működő klubokkal, akik nem nyerik meg. Eljöhetnek azok a vészterhes idők is, hogy - mondjuk - már egy MU is előttünk végezhet és akár ablakonként 250-350 millió fontból kell a kereten "ráncfelvarrást eszközölni". /Ez a divatos szófordulat a szinonímiája a "brutális mértékű tőkebefektetésnek"./ ....Meg 50 millióért edzőt hozni.
....De nem! Ez továbbra is azokról a kupákról szól, amiket megnyerünk és nem arról, hogy ki költött annyit, hogy sokat beszéljen róluk a sajtó. Ébresztő!

Szólj hozzá