web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Cech durván kiosztotta a csapatot

  • Sajtó: Cech durván kiosztotta a csapatot

    A cseh játékos finoman szólva sem volt elragadtatva a csapattársai teljesítményétőlAngol lapértesülések szerint nem is Arséne Wenger, hanem a csapat egyik rangidős játékosa, Petr Cech osztotta ki a csapatot a Liverpool ellen elszenvedett megalázó 4-0-ás vereséget követően.

A Telegraph szerint Cech rendkívül dühös hangnemben adta csapattársai tudtára, hogy rendkívül csúnyán leégették magukat az Anfield Roadon, nem mellesleg cserben hagyták a klubot is.

Cech a mérkőzést követően szűkszavúan nyilatkozott az újságíróknak, és mindössze annyit mondott el, hogy teljesen elfogadhatatlan volt a teljesítményük. Eztán viszont Cech a saját kezébe vette az irányítást, és nagyon dühösen kioszotta a társait. A 35 éves kapus egyébként csapata egyik legjobbja volt, ha nincsenek a védései, az eredmény inkább megalázó lett volna az Arsenal számára.

A Telegraph úgy tudja, hogy a kereten belül több játékos is meglepve fogadta, hogy a csapat idei rekordigazolása, Alexandre Lacazette csak a kispadon kezdte a mérkőzést, míg Alex Oxlade-Chamberlain a kezdőben volt annak ellenére, hogy néhány nappal a derbit megelőzően közölte Wengerrel, hogy távozni szeretne a csapattól.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(32)

welbz93

Ez az átigazolási időszak a mi szempontunkból nyugodtan bekerülhet a legborzalmasabbak közé. downer Most komolyan egy ilyen szintű csapat Johnny Evans-t akarja megszerezni. Eddig naív voltam, de most már be kell látni, hogy a prioritás nem a nagy kupák megnyerése. kurvára nem

Aug 29. 12:52

James

Iwobi angol állampolgár. De az hogy valaki hazai nevelésű legyen, az se most, se a tervezett verzió szerint nem ahhoz van kötve.
Jelenleg hazai nevelésnek hívják, azt aki angol klubban 21 éves kora előtt 3 évet játszott. Ebből kell 7. Van a saját nevelés, aki 21 éves kora előtt 3 évet az adott klubban kellett hogy játsszon, ebből 1 kell jelenleg. Mint látható egyiknél se feltétel a nemzetiség, főleg nem hogy ki melyik válogatottnak a tagja.

A jövőbeli tervben már más a helyzet, ott nem 21 éves kor a határ, hanem 18. És mivel külföldről/külföldiek, nem is tudom melyik a pontos, nem igazolhatnak Angliába 16 éves koruk előtt, így ez lényegében teljesen kizárja azt, hogy a hazai nevelés ne angol/külföldi legyen. Lenne pár ritka kivétel. A hazai és a saját nevelések száma is növekedne. És lenne még pár kitétel is. De itt se lenne kizáró ok, hogy ki milyen válogatott. Legalábbis ezen terv alapján, amit úgy tűnik még nem fogadtak el.

Amúgy értem a problémád, az egész baromság ugye azért van, hogy az angol válógatottba több, jobb játékosok kerülhessenek. De ezt így nem lehet kikötni, vagyis eddig nem lehetett, a szabad munkaáramlás miatt, Brexit után ki tudja mi lesz még.

Aug 29. 12:20

arsenal1220

Oké,de Iwobi már két éve rendszeres kerettag a nigériai válogatottban...Szóval nem értem miről beszélsz.Egy szóval nem mondtam,hogy valakinek angol válogatottnak kell lennie ,ahhoz hogy angolként regisztrálhassuk.Nem tudom honnan jött ez neked.

Aug 29. 12:07

James

Nem attól lesz valaki angol, hogy angol válogatott. Rengeteg játékos van, akik sose lesznek válogatottak, akkor ők hontalanok?
Még nem aktív az a verzió, ahol csak angol játékos lehet hazai nevelés, de ott is teljesen más kikötés lenne, mint a nemzetiség, ami még mindig nem egyenlő a válogatottsággal.

Aug 29. 12:02

arsenal1220

Iwobi Nigériát választotta, szóval angolként nehezen regisztrálhatnánk, max sajátnevelésként.Nagyon felhúz amúgy ez a hülye szabály...addig nem fog előre lépni az angol foci, ameddig használhatatlan angolokkal kell feltölteni a keretet.Velük nyerni valamit elég nagy kihívás..

Aug 29. 11:59

James

Nem darabra, hanem korra nézik. Nelson, AMN, Iwobi még nincs 21, így őket nem hogy nem kell, nem is lehet nevezni.
Macey nem lett nevezve, jelenleg nem is tudni így ki a 3. számú kapus.
Akpom nem lesz nevezve, ha nem is végleg, de kölcsön biztos távozik még most.
Wilshere és Chambers is mehet még.
De jelenleg elegen vannak, főleg hogy már úgy tűnik nincs 25 nevezendő játékos se, feltéve ha mennek, akiknek menniük kell, akkor csak 22 fős keret lesz, mely esetben csak 5 hazai kell.

Aug 29. 11:56

arsenal1220

Holding,Chambers,Matiland-Niles,Walcott,Nelson,Macey,Wilshere és Akpom is még itt van.Inkább hozzunk fel valakit az ifiből,minthogy 180-200-t adjunk egy Sterling-nek...

Aug 29. 11:38

matem

Azt ne felejtsétek el, hogy elment x angol, most nem tudom, hogy áll a keret, de lehet rezeg már a léc, a hazai/angol játékosok mennyiségét illetően.

Aug 29. 11:33

arsenal1220

Kinek kell még egy buta angol, ráadásul ekkora fizetéssel?!Adják csak ide azt a 70 milliót ha akarják...Simán oda lehet dobni abból egy jó ajánlatot Draxler-ért és még marad is pénz ha esetleg egy védőt vagy egy KK-t akarunk még venni + ehhez hozzájön Mustafi és Chamberlain ára is, szóval ha akarnánk még 3 embert lehetne hozni, de ez csak álom marad ennél a csapatnál.

Aug 29. 11:22

matem

Az egy dolog, hogy Sterling-et adnák, de ő akar-e az Arsenalba jönni kevesebb fizuért?

Aug 29. 10:57

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Emery védőt igazolna januárban

 Emery védőt igazolna januárban Három védő is van az Arsenal radarján

Holding keresztszalag-szakadást szenvedett

 Holding keresztszalag-szakadást szenvedett Az angol játékos a maradék szezont kihagyja

Sokratis: Csak egy csapat volt a pályán

 Sokratis: Csak egy csapat volt a pályán A görög szerint idei legjobb formájában játszott az Arsenal

Sajtó: Özilnek harcolnia kell az arsenalos jövőért

 Sajtó: Özilnek harcolnia kell az arsenalos jövőért Unai Emery nem tesz kivételt a német játékossal

Emery megerősítette Welbeck bokatörését

 Emery megerősítette Welbeck bokatörését Lehet, utolsó meccsét játszotta az Arsenalban az angol támadó

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook

Arsène Wenger - Egy korszak vége
Az Arsenal hivatalosan bejelentette, hogy a francia menedzser 22 év után a szezon végén távozik a csapattól.
1996 Szept

Wenger az Arsenal új menedzsere!

1998

Az első külföldi menedzser aki duplázni tud csapatával, elhódítva a Premier League és az FA Kupa trófeát.

2002

A második dupla!

Henry a gólkirály. Premier League győzelem az Old Traffordon, köszönhetően Wiltord csodás befejezésének.

2004

THE INVINCIBLES

A legendás, veretlenül megnyert bajnoki cím!

2006

Bajnokok ligája döntő

Egy fájó emlék? Őrült Jens kiállítása után 10 emberrel vereséget szenvedünk a Barcelona ellen.

2014

Kilenc hosszú év

Kilenc nehéz év, évről évre kulcsjátékosok távoznak, stadionépítés utáni pénzügyi nehézségek.

Aztán jön a Hull City az FA Kupa döntőben, és Aaron Ramsey!

2018

Egy korszak vége

A szezon végén távozik az élő klublegenda Arsène Wenger.

Merci Arsene!