Angol lapértesülések szerint nem is Arséne Wenger, hanem a csapat egyik rangidős játékosa, Petr Cech osztotta ki a csapatot a Liverpool ellen elszenvedett megalázó 4-0-ás vereséget követően.

A Telegraph szerint Cech rendkívül dühös hangnemben adta csapattársai tudtára, hogy rendkívül csúnyán leégették magukat az Anfield Roadon, nem mellesleg cserben hagyták a klubot is.

Cech a mérkőzést követően szűkszavúan nyilatkozott az újságíróknak, és mindössze annyit mondott el, hogy teljesen elfogadhatatlan volt a teljesítményük. Eztán viszont Cech a saját kezébe vette az irányítást, és nagyon dühösen kioszotta a társait. A 35 éves kapus egyébként csapata egyik legjobbja volt, ha nincsenek a védései, az eredmény inkább megalázó lett volna az Arsenal számára.

A Telegraph úgy tudja, hogy a kereten belül több játékos is meglepve fogadta, hogy a csapat idei rekordigazolása, Alexandre Lacazette csak a kispadon kezdte a mérkőzést, míg Alex Oxlade-Chamberlain a kezdőben volt annak ellenére, hogy néhány nappal a derbit megelőzően közölte Wengerrel, hogy távozni szeretne a csapattól.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

7 éve
Törölt felhasználó
Ez az átigazolási időszak a mi szempontunkból nyugodtan bekerülhet a legborzalmasabbak közé. :down: Most komolyan egy ilyen szintű csapat Johnny Evans-t akarja megszerezni. Eddig naív voltam, de most már be kell látni, hogy a prioritás nem a nagy kupák megnyerése. kurvára nem
7 éve
Törölt felhasználó
Iwobi angol állampolgár. De az hogy valaki hazai nevelésű legyen, az se most, se a tervezett verzió szerint nem ahhoz van kötve.
Jelenleg hazai nevelésnek hívják, azt aki angol klubban 21 éves kora előtt 3 évet játszott. Ebből kell 7. Van a saját nevelés, aki 21 éves kora előtt 3 évet az adott klubban kellett hogy játsszon, ebből 1 kell jelenleg. Mint látható egyiknél se feltétel a nemzetiség, főleg nem hogy ki melyik válogatottnak a tagja.

A jövőbeli tervben már más a helyzet, ott nem 21 éves kor a határ, hanem 18. És mivel külföldről/külföldiek, nem is tudom melyik a pontos, nem igazolhatnak Angliába 16 éves koruk előtt, így ez lényegében teljesen kizárja azt, hogy a hazai nevelés ne angol/külföldi legyen. Lenne pár ritka kivétel. A hazai és a saját nevelések száma is növekedne. És lenne még pár kitétel is. De itt se lenne kizáró ok, hogy ki milyen válogatott. Legalábbis ezen terv alapján, amit úgy tűnik még nem fogadtak el.

Amúgy értem a problémád, az egész baromság ugye azért van, hogy az angol válógatottba több, jobb játékosok kerülhessenek. De ezt így nem lehet kikötni, vagyis eddig nem lehetett, a szabad munkaáramlás miatt, Brexit után ki tudja mi lesz még.
7 éve
Oké,de Iwobi már két éve rendszeres kerettag a nigériai válogatottban...Szóval nem értem miről beszélsz.Egy szóval nem mondtam,hogy valakinek angol válogatottnak kell lennie ,ahhoz hogy angolként regisztrálhassuk.Nem tudom honnan jött ez neked.
7 éve
Törölt felhasználó
Nem attól lesz valaki angol, hogy angol válogatott. Rengeteg játékos van, akik sose lesznek válogatottak, akkor ők hontalanok?
Még nem aktív az a verzió, ahol csak angol játékos lehet hazai nevelés, de ott is teljesen más kikötés lenne, mint a nemzetiség, ami még mindig nem egyenlő a válogatottsággal.
7 éve
Iwobi Nigériát választotta, szóval angolként nehezen regisztrálhatnánk, max sajátnevelésként.Nagyon felhúz amúgy ez a hülye szabály...addig nem fog előre lépni az angol foci, ameddig használhatatlan angolokkal kell feltölteni a keretet.Velük nyerni valamit elég nagy kihívás..

Szólj hozzá