Nem sikerült sokáig őrizni a veretlenséget az Arsenalnak az új idényben: az Ágyúsok már a második mérkőzésükön kapituláltak a Stoke City otthonában, annak ellenére, hogy inkább ők domináltak a meccsen, és a Stoke is könnyen verhető lett volna.

A frusztrált Arséne Wenger a mérkőzést követően elárulta, csak magukat hibáztathatják, hogy nem sikerült elhozni a három pontot.

"Nagyon frusztráltak vagyunk, mert ezt a meccset meg kellett volna nyerünk, és ezt nehéz lenyelnünk. Számos helyzetünk volt, és ahelyett, hogy befejeztük volna ezeket, nagyon olcsó gólt kaptunk, méghozzá rögtön a félidő kezdetén. A félidőben tudtuk, hogy nagyon keményen fenn kell majd tartanunk a koncentrációnkat, erre sikerült összehoznunk egy ilyen gólt nekik."

"Hiába volt 80%-ban nálunk a labda, ha nem eléggé koncentrálunk eléggé arra, ahogyan játszani akarunk, annak meg fogjuk inni a levét. Ezért nem mehetünk el könnyen az eset mellett."

"Persze nagyon fontos, hogy ne csak a negatív oldalát lássuk a dolgoknak, ott volt Lacazette gólja, ami szerintem teljesen szabályos volt. Fontos lesz mihamarabb reagálni erre a vereségre. De ilyen könnyen bekapott gólokkal nem sokra fogunk menni, és fel kell fognunk, hogy ha a meccsbe fektetett energiánkat pontokra akarjuk váltani, akkor minden egyes percben keményen kell fókuszálnunk."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

7 éve
Törölt felhasználó
Hiaba Wengerezunk,ez a gazember amerikai a hibas,csak a zsebit tomi.
7 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom fiúk, de mi már csak egy erős közép csapat vagyunk.Lehet Wengerezni, , de ez a folyamatos spórolás következménye.Nezzetek meg Everten , többiek, nem beszélve MU rol, MCytrol, mit költöttek, s ezzel szemben az Arsenal?Ezek törvényszerűségek.Aki álló vizezett a negyedik helyek miatt , most megnyugodhat, nem leszünk negyedikek, visszatér a régi korszak a Wenger előtti, jó lesz már egy hatodik hely is.
7 éve
Felesleges sirni,teljesen ugyanaz lesz iden is ami eddig minden evben volt...Bajnoksag közelébe sem leszünk idén se.Most komolyan volt olyan aki változásokat vart?Szerencsere iden nem leszünk megalazva a BL-ben.

7 éve
Törölt felhasználó
Minden mecsen teljesen mas fel allasban jatszik a csapat.CONTE 13 emberrelall ki folyamatosan.Igy ossze vannak szokva ,a tobbinek meg teljesiteni kell hogy csapatba keruljenek.Mas csapatnal is sokkal stabilabb az ossze allitas. most ugy nez ki mintha egy kalapbol huznak ki az aktualis felallitast.
7 éve
Törölt felhasználó
Most mar en is azt mondom Wenger a hibas.Megkezdodik a bajnoksag acsapat nincs osszerakva.Szegeny jatekosok pihenjenek.1500000ert egy heten,azert keszen kene allni ejjel nappal.Harom balbekk a csapatban,de Egy kozepvedo a kispadon egy meg ott sen(holding).Bellerin balbekk lassan jobbnak semjo,(elengedik Gabrielt aki mikor jatszott jobbvolt nala)Tul jo lelku a nem teljesito es allandoan serult jatekosokkal(Walcott,Welbeck,Wilsher)

Szólj hozzá