A pénteki nappal megkezdődik a Premier League 2017-18-as idénye az Arsenal-Leicester találkozóval.

A meccs kezdése 20:45, meelyet a Spíler TV élőben közvetít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (434)

7 éve
Nem a vereség ténye fájó, hanem a mód, ahogy elszenvedtük a dolgokat, és hogy nem is ez lesz az utolsó ilyen. A csapatból hiányzik két minőségi játékos, Wenger csak babusgat egyet-kettőt (Welbeck, Bellerín) a kezdőbe, más már régen kitette volna őket! Sajnos van még ott, ahonnét ez jön!
7 éve
Van még mit változtatni ezen a csapaton
Ha nem hozzuk a kötelező meccseinket megint ugyan azt látjuk mint az előző idényben mind az edzőtől mind a csapattól ! Ez a keret akárhogy is van összeszokva még mindíg nem elég ütős ahhoz hogy beleszólhasson egy PL győzelembe legalábbis szerintem ( aztán ha kitdja lehet hogy megnyerjük ) Rengeteget erősődtek a kissebb csapatok is így nem lesz egy csapatnak sem könnyű
Viszont lehet magyarázni meg okoskodni hogy a csapatnak mennyi pénze van meg hogy tudunk igazolni ha eladunk ennyit akkor hozhatunk 1 játékost meg olvastam itt sokmindent már.... Van pénz itt bőven csak nem kéne hónapokig szarakodni egy emberrel, alkudozni meg zsugoriskodni hanem odabaszni amit kérnek aztán itt lennének a kiszemeltek ! Nem vagyunk szar csapat sem de az sem kizárt hogy elég vonzóak sem hogy idejöjjenek komolyabb nevek ( bár mint írtam pénz kérdése minden ) szóval kár találgatni mi nem tudthatjuk miért nem jön sikerűl semmi
7 éve
Törölt felhasználó
Közben Emanuel Frimpong irány Ermis Aradippou (ciprusi). Sok szerencsét a kis pingpongnak.
7 éve
Törölt felhasználó
Egyébként Laca meg bebaszta, mint ló a lónak rosszabbik lábbal a ficakba. Igazi gyilkos támadó ő. Mindenki ép és marad Sanchez nem lesznek gondok itt.
7 éve
Törölt felhasználó
Fabregas0494-nek igaza van a játékképével kapcsoaltban, viszont nem lehet Wengert hibáztatni, hogy nem jöttek a gólok bírói megítélés nélkül, arról nem tehetünk hogy nem adták meg a tizit és Laca gólját. Viszont amikor odaérünk a helyzethez nem Wenger várja vigyorogva a labdát és hagyja ki, ezeket nem lehet rá verni. Wenger érdeme a szép foci, sok járatás. Ezt ő Denilsonékkal is csinálta, minden csapatával tudja ezt játszatni. Viszont ha már 11 jó játékos van vagy egy két gyengébbet még elvisel a csapat, akkor jönnek a gólok és az eredmények. De tegnap 6 emberrel álltunk ki, és így összességében sajnos ennyire tellett a többi 5 játékossal együtt. Ha meg többet tudnak és nem mutatták meg akkor szégyeljék magukat.

Szólj hozzá