Az IBTimes szerint a Deportivo la Coruna csapata 10 millió eurós ajánlatot tett Lucas Perezért, és jelenleg az Arsenal válaszára vár a játékos átigazolását illetően.

Mint arról a múlt héten beszámoltunk, az Arsenaltól többen, köztük Lucas is távozhatnak a nyár folyamán, azt pedig korábban Arséne Wenger is megerősítette, hogy nem fog a spanyol játékos útjába állni, ha több játéklehetőség reményében szeretne klubot váltani.

Lucas tavaly 18 millió euró ellenében csatlakozott az Arsenalhoz azt követően, hogy a 2015/16-os idényben 16 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá, hogy a Deportivo bennmaradjon a spanyol élvonalban. A játékos azonban nem kapott sűrűn játéklehetősget az Arsenalnál, Arséne Wenger minden sorozatot figyelembevéve 22-szer küldte pályára őt. 

Miután Alexandre Lacazette leigazolásával Lucas várhatóan nem jutna több szerephez, ráadásul a játékos sérelmezte, hogy Wenger nem tudatta vele előzetesen, hogy elveszi tőle a 9-es számú mezt.

"El akarok igazolni, játszani akarok és boldog lenni. Tavaly alig jutottam lehetőséghez, de bármikor voltam a pályán, mindig jó teljesítményt hoztam. Az világos, hogy a soron következő idény is ilyen lenne. Szeretnék harcolni a válogaottba jutásért. Játszani szeretnék, de ehhez csapatot kell váltanom." - mondta Lucas az egyik spanyol lapnak.

"Azt gondolom, hogy ehhez a legjobb hely otthon van, a Depornál. Az Arsenalnál nem bánik jól velem. Az utolsó szalmaszál az volt, amikor mindenféle közlés nélkül elvették tőlem a mezszámomat, hogy odaadják az egyik csapattársamnak."

"Ez így nem mehet tovább. Én mindent megtettem, de ezt nem viszonozták. Becsapva érzem magam. Februárban nem engedték, hogy Kínába igazoljak, és megígérték, hogy többet fogok játszani. Erre még kevesebb lehetőséget kaptam."

"Még az előző szezonban Wenger elmondta, hogy megérti, miért voltam csalódott. Az új szezonban minden rosszabb lesz. A legboldogabbnak a Depornál éreztem magam, a családom és a barátaim körül. Tudom, hogy van esélyem a válogatottba kerülni és játszani a világbajnokságon. Ez az álmom. De ehhez játszanom kell és boldog akarok lenni."

"És ezért akarok visszamenni a Deporhoz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

7 éve
Aron: Hát igen, az már tényleg bomba keret lenne.
7 éve
Törölt felhasználó
Komoly kis hírek láttak ma napvilágot. Nem túl egészséges, de nehéz megállni, hogy belegondoljunk, hogy milyen csapatunk lenne ha Lacazette, Seri, Lemar és Kolasinac mellett még Alexis is maradna. :D
7 éve
Törölt felhasználó
Perezt jobbnak tartom Walcottnál és Welbecknél. De a három közül egyik se Arsenal szint. Bár a ha meg a de meg ha játszott volna Perez már nem derül ki, jobb lesz neki spanyolba. Csalódás Szezsny távozása után még ez is, főleg így, hogy vannak sokkal szarabb játékosok a keretbe náluk.
7 éve
Törölt felhasználó
Szegény Lucassal tényleg csúnyán bánt a klub, szerintem kaphatott volna több lehetőséget szerencsétlen, amikor megkapta élt vele. Anno Eduardot se ismerte senki, mégis mikor folyamatosan játszott akkor elég jól belejött, szerintem Lucassal is ez lett volna a helyzet. De meg kell szabadulni még pár játékostól az biztos. Debu, Jenkinson, akár Gibbs, Elnennyért is vannak jelentkezők.
Lemar úgy néz ki már a szatyorban van, csak ki kell fizetni az összeget, de Rafinha(neki is elvették a számát amúgy) még jól jönne mellé, szerintem középről lesz távozó.

Szólj hozzá