web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger: Továbbra is a piacon vagyunk

  • Wenger: Továbbra is a piacon vagyunk

    A francia újból elmondta: Alexis nem eladóArséne Wengert az Arsenal ázsiai túrájának második állomásán, Kínában is faggatták az újságírók az átigazolási terveiről, illetve Alexis Sanchez sorsáról.

Amit az átigazolásokat illeti: a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint a csapatnál egyre kevésbé magabiztosak, hogy sikerül megszerezniük az első számú kiszemeltjüket, Thomas Lemart, miután a Monaco nem akar Bakayoko, Mendy és Bernardo után még további kulcsjátékost veszíteni.

Alexisszel kapcsolatban pedig az a legfrissebb, hogy a Paris Saint-Germain újra felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével, aki jelenleg Chilében dolgozik egy esetleges átigazoláson.

Wenger az interjújában kiemelte: továbbra is a piacon van az erősítések miatt, és újból kifejezte: Alexist nem adja el a klub.

"Két mód van arra, hogy erősítsünk a csapaton: egyrészt kielemezni azokat a dolgokat, amiket nem teszünk elég jól, és ezen fejlődünk a jelenlegi keretünkkel, másrészt pedig hogy külsős játékosokat igazolunk le."

 

"Továbbra is a piacon vagyunk, és nézzük az elérhető játékosokat. Ugyanakkor fontos megtartanunk a csapatunk egységét, nem igazolhatunk le túl sok játékost sem. De aktívak vagyunk, és meglátjuk, milyen lehetőségek bukkanak elő a piacon."

 

"Ami Alexist illeti: nem tulajdonítok sok jelentőséget egy olyan interjúnak, ami elveszhet a fordításban. Én nem úgy vettem ki a szavaiból, mint akinek csak a Bajnokok Ligája fontos. Számunkra a PL nagyobb fontosságú, nagyobb fontossággal bír, mint a BL. Sok esetben a BL-ben pihentettem a főbb játékosaimat egy-egy bajnoki-meccs előtt.  Ráadásul az elmúlt 20 év során 17 évet Alexis nélkül harcoltunk a BL-ben, és most az a célunk, hogy az ő vezérletével visszatérjünk oda."

 

"Nem gondolom, hogy Alexis esete más lenne, mint van Persie-é volt. Van Perise 30 volt, 31 az átigazolás évében, Alexis fiatalabb. Jelenleg nehéz erről az ügyről beszélnem, de meghoztunk egy döntést és ragaszkodni fogunk hozzá." - zárta szavait a francia menedzser.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(47)

James

Jobb letölteni, mint online lejátszani, akkor biztos nem akad, már ha codec jó, én úgy szoktam.
https://mega.nz/#!164mjT6R!IDc-DB6Wr...KC9ciBEFlJDevo
https://mega.nz/#!d7Q1Ub7L!SUkLVP9bo...uW2UIP7IKFbM1c
https://mega.nz/#!c7BxCYzT!4X3KLkxp6...JFqDybnBTLrzfE

De az előző kettőnek amúgy több értelme volt, ennek valóban nem túl sok, túl meleg volt, a Bayern jóval erősebb volt, lényegében az alap kezdővel kezdtek a kapust kivéve, nálunk meg jó ha 5 kezdő játékos pályára lépett az egész meccsen. Lényegében az első félidő Bayern A vs Arsenal B-, a második meg Bayern B vs Arsenal C. Többen ismét nem saját posztjukon játszottak, nem volt semmi csapategység, lényegében mindenki csak szaladt amerre látott. Csak azért "nyertünk", mert a Bayern mindent kihagyott, a játékvezetés még az angoloknál is sokkal szörnyűbb volt, alig volt jó ítélet. És mert egy Bayern csere, aki több került, mint az akkor fent lévő Arsenal csapat együtt, képes volt elveszíteni a labdát alap helyzetben.

6 játékosnak volt ételmérgezése(vagyis máshol azt írják, hogy ahol voltak ők reklámozni, ott ittak valami teát), de abból 4-en pályára léptek. Koscielnynek a hátával volt baja, Bouldnak meg valami nyaki műtétje volt, Ox-t nem kockáztatta, akinek térdével volt gondja, Malen elvileg felépült, de őt sem erőltette.

Jul 19. 22:41

csabigunner

Elvíleg ételmérgezése volt neki és Ramseynek is, illetve többen emiatt nem játszottak végül.

Jul 19. 21:41

Almunia57

Én Kolasinacot még az első éve után se ítélném meg. Nagyon sok játékosnak kell 2 év a PL-hez. De szerintem, ha felveszi a ritmust nem lesz ő rossz. Futni tud az biztos, eddig mást nagyon nem mutatott.

Jul 19. 21:40

JACKOXI

Megpróbáltam visszanézni a meccset, de valamiért nem vitte a Mozilla a videót, Chrome-on meg nagyon akadt, szóval az első értelmes bari meccsünket nem tudtam megnézni, holnap még szétnézek, hátha találok valami jó videót. Nagyon elbaszta a napom amúgy, hogy nem láttam, de mondjuk kommentek alapján...Na, mind1. Kolasinac kapja a savat azt látom, el is hiszem, hogy szarul játszott, csak nem értem, hogy ha tényleg besülne nálunk, amivel még nyilván nagyon korán vagyunk, de akkor még is hogy a faszba lett a Bundesliga legjobb szélső védője?

Jul 19. 21:24

csabigunner

Feri, fejezd már be ezt a hülyeséget, most már tényleg idegesít. Nem Kroenke mondta, hogy menjen Szczesny. Wenger nem számított rá, ő adta annak idején kölcsön és ő nem játszatta.
Álljál már le.

Jul 19. 21:16

77pedro

Lemaradtam a skyon a hírekről. Csak az utolsó kockát kaptam el ahol Wenger nyilatkozott Sanchezről.
Valaki tud v.mit?

Jul 19. 20:30

Feri10

Egy igazi ágyúst vesztettünk el Szcesny személyében.Remélem nem Wilshere lesz a következő áldozat. Bassza a kurva anyját a hülye tulajdonos a 10 milliójával a zsebébe. Köcsög Walcottot kell eladni, remélem végre finanszírozzák Lemart vagy Mahrezt, mert tökön szúrom magam ha még Wilshere is elmegy és senkit se veszünk már.

Jul 19. 20:21

James

Amúgy én ilyen szezonra is számítok, mint ez a meccs, a védelem úgy ahogy megvan, jobban tartja magát, mint általában, van bőven támadó játékos is, csak a kettő között nem tudjuk se megjátszani, sőt többnyire megtartani se a labdát.
Így Wilshere és Cazorla távozásával már nem maradt "Arsenalos" támadó kp, aki gyors rövidpasszokkal haladna előre.

Jul 19. 15:56

James

Értem én, bár többnyire feltételezték, hogy Szczesny meg akkor marad. Mert az szinte biztos, hogy két kapus nem lenne elég. Szóval akkor már lehet bánnád.

Jul 19. 15:53

Arsenalfan25

Csak azért írtam, mert elég sok volt a pletyka Ospina távozásáról.

Jul 19. 15:51

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook