web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger továbbra is Lemart akarja

  • Wenger továbbra is Lemart akarja

    A Monaco azonban nem akar tárgyalni a szélsőrőlAz angol Independent szerint Arséne Wenger még az Arsenal ausztrálai túráján is azon dolgozik, hogy erősítsen a csapatán, a francia menedzsernek pedig továbbra is az a feltett vágya, hogy leigazolja a Monaco szélsőjét, Thomas Lemart.

Az angol lap szerint Wengerék egy olyan ajánlat összetételén dolgoznak, amely meggyőzheti a Monacót, hogy engedjék el a 21 éves szélsőt az Arsenalhoz. Az Ágyúsok ezen a nyáron már két ajánlattal is jelentkeztek Lemarért, ám mindkét megkeresést elutasította a tavalyi francia bajnokcsapat.

Szerdán valamennyi mértékadó brit napilap tudósítói, akik szintén elkísérték az Arsenalt a csapat ausztráliai és kínai túrájára, arról számoltak be, hogy az angol csapat "magabiztos" azt illetően, hogy a harmadik, 45 millió fontos azonnali ajánlatuk, amely a teljesítmény-arányos bónuszoknak köszönhetően 50 millióra nőhet, már elég lesz, hogy megszerezzék Lemart. Mint hozzátették: innen felgyorsulhatnak az események, mivel Lemar - közvetítőkön keresztül - már megállapodott az Arsenallal öt évre, 100 ezer fontos heti fizetésért. Azt azonban egyik lap nem részletezte, mire alapozza az Arsenal a magabiztosságát.

A francia források azonban másként látják a helyzetet. A L'Equipe pénteken a nyomtatott verziójában azt írta, a Monaco elnökhelyettese, az orosz Vagyim Vasziljev hajthatatlan, és nem hajlandó tárgyalásokba bocsátkozni Lemar eladásáról, jóllehet az Arsenal harmadik ajánlata meggyőzheti őket. Ezzel együtt az orosz tulajdonosok óriási ajánlatot kérnének Lemar-ért, és nem biztos, hogy az Arsenal 50 millió font értékű ajánlata elég lesz. Vasziljev-ék olyannyira másként értékelik a játékost, hogy a Monaco részéről nem is méltatták formális elutasításra az Arsenal második ajánlatát Lemarért.

A Monaco részéről II. Albert monacói herceg a héten úgy nyilatkozott, hogy Bakayoko eladását követően maximum egy vagy két kulcsjátékost adhatnak el a tavalyi bajnokcsapatukból, hogy a lehető legtöbb esélyük legyen a címvédésre, a BL-ben való jó szereplésre, és hogy megtartsák a legnagyobb tehetségüket, Kylian Mbappé-t.

Úgy hírlik, a Monaco új szerződést ajánlott Lemarnak, és arra biztatják a játékost, hogy utasítsa el az Arsenal megkeresését. A csapat semmiképpen sem fog a jövőben a szélső útjában állni, ha csapatot akar váltani, de a hercegségiek nagyon elszántak, hogy legalább még egy évre megtartsák az egyik legnagyobb tehetségüket.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(1)

TitiHenry226

Mahrezert elv csak 30-t ker a Leicester, van PL tapasztalata is, de inkabb Lemar a cel, erdekes, valamelyik jojjon, mert kell meg az erosites

Jul 15. 21:01

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Match Pub: Arsenal-Östersunds

 Match Pub: Arsenal-Östersunds 3-0-ról jön a visszavágó

Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel

 Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel 2024-ig marad az Emirates a mezszponzor

Match Pub: Östersunds-Arsenal

 Match Pub: Östersunds-Arsenal Jön az Európa Liga odavágója

Match Pub: Tottenham-Arsenal

 Match Pub: Tottenham-Arsenal Észak-londoni rangadóval folytatódik a bajnokság

Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom

 Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom Az örmény játékos elégedett, hogy az Arsenalhoz igazolt

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook