Mesut Özil a Puma és az Arsenal mai, ausztráliai mezbemutatóján úgy nyilatkozott, első számú szándéka az angol csapatnál maradni, annak ellenére, hogy a jövő szezon végén lejár a szerződése.

A német középpályással, akárcsak csapattársával, Alexis-szel, abbamaradtak a hosszabbításról szóló tárgyalások az előző szezon közepén, de - mint a német elárulta - a megbeszélések az elkövetkezendő hetekben folytatódni fognak, mert neki is az a célja, mint a csapatnak: folytatni az együttműködést.

"Számomra az jelenti a prioritást, hogy az Arsenalnál maradjak." - mondta Özil a csapat és a Puma szerdai mezbemutatóján, ahol a harmadik számú mezgarnitúrát leleplezték le a szurkolók előtt.

"Az Arsenal egy nagyszerű klub, és mindig is azon a véleményen voltam, hogy jól érzem magam itt. Ahogy hazaérünk Londonba, le fogunk ülni és meg fogjuk tárgyalni a jövőt." - utalt a német egy májusi interjújára, amelyben elárulta, mennyire fontos számára neki az Arsenal és a londoni életérzés.

Az újságírók Özilnek is nekiszegezték a kérdést, miszerint mit gondol, mi történik majd Alexisszel.

"Az elmúlt hetekben nyaraltam, megpróbáltam semmi és senki másra nem gondolni, ki akartam üríteni a gondolataimat."

"Nyilvánvalóan Alexisnek is el kell gondolkodnia a jövőjéről és ezt illetően döntést kell hoznia. Remélem, hogy maradni fog, de nem tudom, mi az álláspontja jelenleg. Természetesen nagyra tartom, mint játékost. De a döntését tiszteletben kell majd tartanunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

7 éve
Azért Özil esetleges hosszabbítása szerintem Alexist is jobb belátásra bírná. Örülök, hogy marad a német. Aki kidobná a csapatból, az szerintem ne nézzen több focimeccset.

Szólj hozzá