web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger: Alexis és Giroud is marad

  • Wenger: Alexis és Giroud is marad

    Megerősítette az érdeklődést Lemar iránt a menedzserArséne Wenger az első ausztráliai sajtótjáékoztató alkalmával újfent kijelentette, hogy nem hajlandó elengedni Alexis Sanchezt a szerződése utolsó éve előtt, így gyakorlatilag azt kockáztatja, hogy a chile-i játékos a jövő szezon végén ingyen távozik az Arsenaltól.

Wenger már az előző szezon végén is azon az állásponton volt, hogy mind Alexis Sanchezt, mind Mesut Özilt megtartja a szerződésük utolsó évére még úgy is, hogy jelenleg egyik játékos sem áll közel a hosszabbításhoz.

"Ezeknek a játékosoknak érvényes szerződésük van, és elvárjuk tőlük, hogy tartsák is tiszteletben azokat. Elkötelezettek vagyunk, hogy megtartsuk Alexist, és ne engedjük el egy másik, akár belföldi klubhoz. Ezt mondtam már a múlt szezon végén is, és most is ezt mondom." - mondta Wenger.

 

"Alexis semmilyen módon nem jelezte, hogy távozni akar. Úgy gondolom, hogy a lehető legkönnyebb a játékos a szerződése utolsó évében menedzselni, mert ekkor akar igazán jól teljesíteni.Azt persze nem lehet megmondani, hogy ténylegesen ez lesz-e az utolsó éve a csapatnál, mert hosszabbíthat az új szezon elején vagy közben is."

Wenger Alexisen kívül Olivier Giroud-t is megtartaná. A francia játékost több csapat, köztük az Everton, a West Ham és a Marseille is vinné, a sajtó szerint pedig a csatár attól fél, hogy Alexandre Lacazette érkezése miatt nem kapna elég játéklehetőséget a közelgő világbajnokság előtt.

"Giroud szerződését az előző szezonban hosszabbítottuk meg, és az álláspontunk egyértelmű vele kapcsolatban. Nagyon sokat tesz hozzá a csapathoz, és imádja a klubot. Mindig is eltökélt volt, hogy maradjon."

 

"Mindig ugyanaz a probléma áll elő: ha csak egy csatár van, akkor az emberek azt kérdezik, miért nem nem veszünk még egyet. Ha pedig több csatár van, akkor az a probléma, hogy mikétn adok elég játéklehetőséget mindannyiójuknak."

 

"Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy olyan munkát végezhetünk, amelyet imádunk, de ez a munka a versengéssel is jár. Magyarán a játékosoknak el kell fogadniuk a versengést, és sajnos a döntéseimet is."

Végül pedig Wenger Thomas Lemar iránti érdeklődéséről beszélt.

"Ő egy olyan játékos, akit figyelünk, valóban. Több új játékos iránt is nézelődünk. De jelenleg semmi konkrétum nincs ilyen ügyben."Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(35)

JACKOXI

Kicsit fura, mostanában mindig sárga volt. Amit egyébként én személy szerint jobban is kedvelek.

Jul 12. 18:59

csabigunner

Ja bocsi, elsiklott a figyelmem. Gondolom az ellenfél színei miatt előbb ezt fogjuk viselni. Elvíleg a vendég mez sima kék lesz.

Jul 12. 18:37

JACKOXI

csabigunner: Én a 2. számú szerelésre lennék kíváncsi. Vagy hogy-hogy a 3.-at előbb mutatták be?

Jul 12. 17:55

csabigunner

Már bemutatták. A hivatalos oldalon találsz képeket. Nekem tetszik, bár kissé szokatlan. grin

Jul 12. 17:41

JACKOXI

Az idegenbeli szerelést mikor mutatjuk be?

Jul 12. 15:59

JACKOXI

Arsenal856: Te nem örülnél egy "random" Lemarnak? gulp Gondolom Wenger is szeretné, ha tovább erősödne a csapat, ezért akarja idehozni. Legalább bátrabban lehetne használni a 4-2-3-1-et, legalábbis elől nem lennének gondok, az fix.. Egyébként meg lehet belső középpályásnak szánjuk. Jöjjön csak!

Jul 11. 19:28

Touré 5

Feri10! Ne szívd mellre, nem kell megsértődni azon, hogy másoknak ellenkező véleménye van, mint neked.
Nyugodtan írhatsz az oldalra, maximum nem mész bele olyan vitákba amibe nem akarsz. Senki nem kényszerít rá.

Jul 11. 19:19

Fabregas0490

Senki nem akarja hogy elmenjen Alexis de ha menni akar akkor ne tartsuk itt hanem a belőle kapott pénzből erősítsük tovább a csapatot ! Nem egy ilyen játékosunk volt aki a legjobbunk volt és elment de mégis meg lett oldva a pótlása és ment a csapatnak !
nem azt írtam hogy Wengernek nincs érdeme abban amit elért a csapat hanem eddig mindíg volt valami "kifogás" hogy miért nem nyertünk és miért így alakultak a dolgok mert miért úgy alakultak ! Most hogy végre megvan minden ami kell :
Erős keret ( ami erősebb lesz még remélhetőleg ) itt maradt Wenger is és ha szerencsénk van nem mennek el a meghatározók sem akkor már semmit sem lehet felhozni se Wenger és se a csapatra ! Ezért írtam hogy várjuk meg a szezon végét és majd kiderűl hogy mire megyünk így !
Mindenki örülne ha végre minden klappolna és minden amit szeretnénk összejönne !!!

Jul 11. 18:55

Feri10

Eljutottam arra a pontra, hogy több hozzászólást nem írok. Majd a szezon végén esetleg bejelentkezek emlékeztetésül a nagy pofáraesésre miután megnyertük a bajnokságot. Bármely csapat szurkolói megérdemlik a bajnoki címet, de akik így nyakonfossák Wengert, ráadásul Sanchezt is elküldik (aki a világ egyik legjobbja), és ragaszkodnak a szarhoz, mint Walcott,Chambarlain, hát nem is tudom. Adminok remélem lépni fognak, ne kelljen valamilyen jogszabály alapján wengeroutfanok.hu-ra változtatni az oldalt. Nekem mindig is szimpatikus volt az oldal és követtem a kommenteket, ahogy továbbra is fogom de nem kívánok részt venni az Arsenal gyalázásban. Továbbra is hajrá Arsenal, annak ellenére hogy ezen az oldalon egyre több a negatív komment. Én bízom Sanchez maradásában, és egy esetleges Lemar és/vagy Mahrez igazolással ott lehetünk az 1. helyen, aztán Wenger utolsó szezonjába megnyomjuk a BL-t további erősítésekkel. Üdv.

Jul 11. 18:49

csabigunner

Feri! Szóval az idei pocsék szezon Walcottnak és Oxnak köszönhető, de ha jövőre ugyanők bajnokok lennének, az már Wenger érdeme? LOL
Ha nem Wenger ülne a padon, simán bajnokesélyes lenne a csapat. Így én nem sok esélyt látok sajnos.

Jul 11. 18:39

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Match Pub: Arsenal-Östersunds

 Match Pub: Arsenal-Östersunds 3-0-ról jön a visszavágó

Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel

 Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel 2024-ig marad az Emirates a mezszponzor

Match Pub: Östersunds-Arsenal

 Match Pub: Östersunds-Arsenal Jön az Európa Liga odavágója

Match Pub: Tottenham-Arsenal

 Match Pub: Tottenham-Arsenal Észak-londoni rangadóval folytatódik a bajnokság

Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom

 Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom Az örmény játékos elégedett, hogy az Arsenalhoz igazolt

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook