Angliai időzóna szerint vasárnap késő este útnak indult az Arsenal az idei nyári felkészülési túra első állomáshelye, Ausztrália felé. A csapat várhatóan ausztráliai idő szerint kedd kora reggel érkezik majd meg Sydney-be, ahol két barátságos meccset fognak játszani.

A csapat a hivatalos weboldalán egyúttal közzétette az utazó keret névsorát: Cech, Ospina, Martínez, Bielik, Bramall, Coquelin, Elneny, Giroud, Kolasinac, Iwobi, Koscielny, Lacazette, Matiland-Niles, Malen, Mertesacker, Monreal, Nelson, Nketiah, Oxlade-Chamberlain, Özil, Ramsey, Walcott, Welbeck, Josh Willock és Xhaka utazott Ausztráliába.

A keretből kimaradtak a Konföderációs Kupán, illetve az U21-es Európa-bajnokságon részt vett játékosok: Alexisnek, Mustafinak, Bellerínnek, Holdingnak és Chambersnek az elhúzódó szereplésük miatt hosszított nyári szünetet adott Wenger, nekik csak július vége előtt kell edzésre jelentkezniük.

Míg Wilshere, Gabriel, Cazorla és Reine-Adelaide sérülés miatt nem utazott el, addig Lucas Perez, Szczesny, Gibbs, Jenkinson és Debuchy menedzseri engedéllyel maradt távol, a szóban forgó öt játékos jövője bizonytalan, és szabadon tárgyalhatnak érdeklődő csapatokkal az elkövetkezendő napokban.

Kisebb meglepetés lehet, hogy a fiatalok közül nem tartott a csapattal Chuba Akpom, Dan Crowley és Jon Toral sem, rájuk tavaly például számított Wenger, most viszont mindhármójuk jövője kétséges a csapatnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

7 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudom 90 milliot kérünk érte, és arra nemet mondott a c$t$. Jobb is ha marad hosszabbítás nélkül is, nélküle és elnézve a többi csapat erősítéseit nem lenne bajnoki cím.
7 éve
Nem tudom milyen kész tényeket olvasol Bellerin távozásáról...elcseszett helyeken járkállsz te az interneten. Azóta kuss van róla mióta twitterezett hogy a sok hülye ne higgyen el mindent amit az újságok írnak. Sancsezről meg annyit, hogy 80at kérünk érte. Aki fizeti viheti. Ergo marad 1 évet és lesz lehetőség télen hosszabbítani vele...hátha egy bajnoki arany marasztalná 3 évre mondjuk. De ha ingyen megy azt is leszarom. Jelenleg pótolhatatlan. Szóval maradjon és hozza azt amit eddig. Vele Kazettaval és Lemarral meg Özillel lehet keresnivaló...de akkor mindent dobni kell az első körben és csak a PL!
7 éve
Ez a baj hogy Oxi és Walcott kettősből pont az menne aki valamit csinál is a pályán
Theo persze hogy vigyorog mert akármennyire gyenge Wenger kis kedvencei közé tartozik így nem kell aggódnia hogy elkűldené a mester
7 éve
Ezen a héten jó lenne ha pont kerűlne Alexis és Bellerin ügyére !
Mindkettőről már kész tényként kezelik hogy elmennek és a héten akár hivatalossá is válhat ! Szóval kíváncsi leszek mert még semmi konkrét dolog nem volt a hosszabbításokkal kapcsolatban sem
Az oké hogy ezt meg azt akarjuk elhozni de előbb jó lenne a hosszabbításokat elintézni
7 éve
Törölt felhasználó
Walcott meg úgy vigyorgott képeken, akinek esze ágába sincs elmenni. Persze jó helye van, nagy fizetést felveszi, ellödörög és üres kapura bepasszolgatja ha annyira kinullázzuk a védelmet és oda passzoljuk neki. Az ő helyzetébe tudja nagyon jól, hogy hülye lenne elmenni. Egy angol középcsapatba ott aztán lenne rajta teher a WALCOTT vezetéknév miatt a hátán, pedig oda való.

Szólj hozzá