web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Lemar lehet a következő célpont

  • Lemar lehet a következő célpont

    Mahrez a vészterv, ha nem sikerülne leigazolni a franciátAngol lapértesülések szerint Alexander Lacazette leigazolásával sem áll le Arséne Wenger a csapat erősítésével, egybehangzó sajtóértesülések szerint egy újabb franciára veti ki a hálóját az Ágyúsok menedzsere, akinek a célkeresztjébe Thomas Lemar került.

Mint arról már beszámoltunk, az Arsenal már két ajánlatot is benyújtott Lemar-ért, aki közvetítőkön keresztül jelezte, hogy szívesen csatlakozna Wenger csapatához, ám nem fogja erőltetni az átigazolást, ha a Monaco nem akarja elengedni.

Márpedig a Monaco orosz tulajdonosai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a tavaly bajnokságot nyert csapatuk nagy részét egybetartsák a nyáron. A Monaco egyik nagy feladata, hogy maradásra és új szerződés aláírására bírják Kylian Mbappé-t, és francia sajtóhírek szerint a csapat vezetősége megígérte a csatárnak, hogy Bernardo Silva és Tiemoué Bakayoko után senkit nem fognak eladni ezen a nyáron.

Egy megfelelően nagy összegű ajánlat természetesen átírhatja a Monaco ezen terveit, a Mirror Sports szerint egy 80 millió fontos ajánlat esetén a hercegségiek mégis csak hajlandóak lennének lemondani Lemarról, de természetesen ilyen csillagásztai összeget nem fog ajánlani Wenger.

Egybehangzó angol források azt állítják, hogy ha a Lemar-üzlet nem jön létre, akkor Riyad Mahrez-t próbálja majd leigazolni az Arsenal. Az algériai szélső május végén kijelentette, hogy szeretné elhagyni a Leicestert, Wenger pedig köztudottan kedveli a játékost. A goal.com megbízható újságírója, Chris Wheatley szerint Wenger és Mahrez két hete telefonon egyeztettek egymással, a francia menedzser korábban pedig egy televíziós csatornának nyilatkozott úgy, hogy elképzelhetőnek tart egy ajánlatot a 2015/16-os szezon év játékosáért.

Mindez egyelőre nem történt meg, ám ha Lemar ügyében nem sikerül rövid időn belül áttörést elérni, Mahrez felé fordulhat Wenger.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(12)

JACKOXI

Aron21: Ez mind szép és jó, de akkor ne távozzon kulcsember az érkezők fényében sem, mert akkor ez a jólesés át fog váltani, minimum elvárható tevékenységnek. Mármint a lyukak betömése...
Feri: Én meg úgy fogalmaznék, hogy Wenger munkáját mindenki elismeri, de a hibáit már közel sem...

Jul 05. 16:11

Feri10

Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak a WengerOutosok és vannak akik elismerik a munkáját és nem kárognak Wengeren. Hosszú még a nyár, addig sok szégelyni való WengerOutos lefolyik a Dunán. Bármikor beszálhatnak Sanchezért a klubok.

Jul 05. 16:10

csabigunner

Minden szurkoló örül a klub sikereinek. LOL

Jul 05. 15:41

ronin

...Meg akik örülnek a klub sikereinek wink

Jul 05. 15:36

Almunia57

Meg vannak olyanok akik telibe szarják, hogy nyerünk e vagy sem.

Jul 05. 15:34

csabigunner

Én megvédeném Walcottot. Az egy dolog, hogy a saját lábában is megbotlik, de valahogy csak összekapar ~15 gólt. A helyezkedése nagyon jó, a helyzetkihasználása kevésbé.

Jul 05. 15:23

Aron21

Már rég két táborra oszlott az Arsenal szurkoló tábora. Az egyikük szerint Wenger a hibás a klub sikertelenségéért, a másikuk szerint Walcott. :D

Jul 05. 15:08

csabigunner

Itt már rég nem Kroenke a fék.

Jul 05. 14:13

Feri10

Ez a hír nem Kroenke nyilatkozata.

Jul 05. 14:12

Arsenalfan25

80 millió euró Lemar-ért? Na ne vicceljünk már. Mahrez olcsóbb is lenne meg szerintem sokkal jobban is járnánk vele.

Jul 05. 14:12

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook