Egybehangzó sajtóértesülések szerint továbbra is kitart az Arsenal és Arséne Wenger érdeklődése a francia és világfutball egyik, ha nem a legnagyobb ígéretéért, Kylian Mbappé-ért, ám óriási csatára kell számítani a Real Madrid és a PSG együtteseivel.

Az elmúlt hetekben az Arsenal már jelentkezett egy 100 millió eurós ajánlattal Mbappé-ért, amit a Monaco elutasított, hiszen ők mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy a játékos maradjon és szerződést hosszabbítson velük. Sajtóhírek szerint a Real Madrid és a PSG még ennél is többet lenne hajlandó Mbappé-ért fizetni, ám az Arsenal többet fizetett volna azonnal, készhez a Monacónak, így az Ágyúsok ajánlata is vonzónak mondható.

A francia L'Equipe szerint Arséne Wenger a héten felhívta Mbappé-t, hogy elmondja az ő elképzeléseit, felvetéseit a játékos karrierjét illetően, hogy ezzel is meggyőzze őt az Arsenalhoz való igazolás előnyeiről. Egy Mbappé-hez közel álló forrás ugyancsak a héten nyilatkozott úgy, hogy az Arsenalnak nagyon is valós esélye van a játékos leigazolását tekintve, hiszen a csatár nagyon nagy tisztelője és csodálója Arséne Wengernek.

Wengeren kívül egy másik francia menedzser, Zinedine Zidane is megkereste a játékost, hogy felvázolja a jövőbeli terveit. Korábban az is felmerült, hogy a Real Madrid megveszi a játékos játékjogát, majd visszakölcsönzi őt a Monacónak, így Mbappe biztosan játszana eleget a jövő évi világbajnokság előtt. A jelenlegi állás szerint azonban a Real Madridnál távozik az egyik kulcsember, emiatt Zidane már a következő szezontól is elég játéklehetőséget tudna biztosítani. Az Arsenal számára nem túl jó hír, hogy Mbappe köztudottan Real Madrid-rajongó hírében áll, ráadásul a spanyol csapat minden tekintetben kedvezőbb anyagi megállapodást tudna kötni mind a játékossal, mind a jelenlegi csapatával, mint az Arsenal. 

A Daily Mail szerint Wenger továbbra is elszánt abban, hogy megszerzi Mbappét, ám B-terveket is készített már elő a francia menedzser arra az esetre, ha túl sokba kerülne a játékos megszerzése. Ilyen értelemben az egyik lehetséges B-terv Alexander Lacazette lehet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

7 éve
Törölt felhasználó
Amúgy tudom senkit nem érdekel ki mennyibe kerül, nem az ő pénze, csak költsön már a klub. És már fair play sincs lényegében, de azért még annak is vannak megkötései, de az minket nem fenyeget. Viszont van egy másik szabály is, ami szerint egy klubnál a fizetések mértéke max 7M-val lehet több az előző évihez képest. Na már most ha Alexis és Ozil együtt 50%-os emelést kapna, akkor már elérné a klub ezt a határt, és ugye a pletykák, több mint 100%-os emelésről szólnak. Kolasinac ugye a 3. legmagasabb fizetett lett, kb dupla annyit keres majd, mint a várhatóan távozó Gibbs. És ugye Ramseynek is 140k-es fizetést pletykálnak. És akkor még van 6 játékos, akik szintén hosszabbítás előtt állnak, és akkor az esetleges érkezőkkel még nem is kalkuláltunk.
7 éve
Törölt felhasználó
Akkor hiszem el hogy komoly és több jó játékos fog érkezni, ha a vezetők végre ezt nyilatkozzák. Eléggé elbujnak sose semmi konkrét felőlük nyíltan. Fabregasra lehetne még esély,Jamesra talán. Akár Iscora ha bevágja a durcit. Ilyen esetere, ha komoly névről van szó. De én már kiábrándultam az évek során, mikor elhiteti a média a Benzema,Suarez stb neveket.
7 éve
tök mindegy hogy mi mit akarunk úgysem mi fogunk dönetni amugy meg a Real az álma és ha nem is most jövőre odamegy úgyis
Még annyit hogy Mbappe kevés lesz a sikerek eléréséhez !!! kell még ide pár erősítés rajta kívűl is
7 éve
Majd akkor kell bármit is elhinni ha már az oldalon hivatalos lesz ! Én leszarom hogy kit szerződtetünk csak végre legyen valami siker !
7 éve
Törölt felhasználó
Dembelére lehet még esélyünk aki a Celticbe rúgja a bőrt. Talán Serire, Arda Turanra. Ha komoly csapatból jönne valaki, pl Morata az azért lenne esélyes mert oda megy Mbappe. 5. helyezett lett a csapat, BL nyista. Hogy mennyire a vonzó, illetve mitől lehet így is vonzó a csapat? A válaszom erre..Wenger, és Özil-Sanchez játéka. Nem Walcotte meg Chambarlaine. Ez a két dolog és a név mint Arsenal ami mellettünk szólhat és az esély egy nagy névnek aki kegyvesztetté válik valamilyen okból. De én ezt már felvázoltam a jelenlegi keretből kik hogy érkeztek, a tömege fiatal vagy középcsapatból. Cech,Sanchez és Özil akik egyéb okok miatt jöttek ide, de a többiekre ez nem igaz. Ez csak a rózsaszín köd az átigazolási szezonba hogy reménykedünk Suarezben,Benzemaba.

Szólj hozzá