Megnevezte Alexander Lacazette árát a Lyon, írta a Telegraph hétfő kora este.

Jason Burt, a brit lap újságírója szerint új tárgyalások történtek az elmúlt napokban az Arsenal és a Lyon között, amely megbeszélések során a francia klub megnevezte a csatár kivásárlási árát, amely 55 millió euró (48,7 millió font) plusz további 12 millió euró teljesítmény-arányos bónusz.

Mint már írtuk, Lacazette egyfajta B-tervként funkcionál Arséne Wenger listáján, ha nem sikerülne leigazolni Kylian Mbappét a Monacótól. Az Arsenal az elmúlt hetekben mintegy 100 millió eurót ajánlott a 18 éves csatárért, ám ezt a hercegségbeli klub elutasította, és a tavalyi francia bajnokcsapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Mbappe új szerződést írjon alá velük.

Lacazette-t lényegében már csak formalitások választották el az Atletico Madridtól, ám a FIFA átigazolási embargóját az elmúlt hetekben helyben hagyta a nemzetközi Sportdöntőbíróság, így Diego Simeone csapata 2018 teléig nem regisztrálhat új játékost a keretbe.

Burt hozzáteszi, Lacazette részéről óvatosan kezelik az Arsenal érdeklődését, miután Wenger tavaly is tett már ajánlatot a játékosért, ám egyszer sem sikerült megugrani a Lyon által kért összeget.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (193)

7 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Oxot sem szabad elengedni, hatalmasat jatszott ebben az uj felallasban, igenis tartsuk meg a jatekosainkat es azokat kuldjuk el, akik nem szuksegesek. Ox pedig igenis szukseges ebbe a csapatba es hasznos is. Rendszerint meghal a palyan, megha nem is jon ki neki mindig a lepes akkor is hajt es kuzdd.

A sky lehozta, hogy Rafinha johet Bellerin helyett cserebe.

Ox tavozni szeretne....remelem ez csak vicc!
7 éve
sajnos Oxi elöbb kellene bárkinek is mint Walcott
a riválisaink tudják mit akarnak szerencsére meglátjuk mi alakul mit tud Wenger kihozni majd most megmutathatja
7 éve
Törölt felhasználó
Ja és ha valóban ennyien érdeklődnek Ox iránt fel kel verni az árát.Had menjen a licit.
7 éve
Törölt felhasználó
A sky sport német oldala szerint a Man.city 70 millás ajánlatot készül tenni Aubameyangért.
Tényleg minden klub teszi a dolgát...
7 éve
BariZolika: Nagyot fogsz koppanni! :lol:

Szólj hozzá