Alexis Sanchez a közelgő Konföderációs Kupára való felkészülése során elárulta, megkérte az ügynökét, Fernando Felicevich-et, hogy intézkedjen a jövőjét illetően, ő maga ugyanis csak a torna végén akar döntést hozni, mi lesz a legjobb lépés a karrierjét illetően.

Immáron bő egy éve húzódik Sanchez és csapattársa, Mesut Özil hosszabbítása ügye. Mindkét klasszis szerződése 2018-ban jár le, így az Arsenalnak minél hamarabb hosszabbításra kellene bírnia őket, ha nem akarják, hogy a következő idény végén ingyen távozzanak a klubtól.

A tárgyalások azonban egyelőre nem végződtek sikerrel. Míg az Arsenalnál magabiztosak, hogy Özil aláírja a hosszabbítást, Alexist illetően rengeteg a kérdőjel. A csapat mindkét játékos jelenlegi mintegy 140 ezer fontos alapfizetését megduplázná, de könnyen lehet, hogy ez is kevés lesz, miután a klub a következő idényben nem lesz ott a játékosok számára fontos presztízzsel bíró Bajnokok Ligájában.

Arséne Wenger ugyan nemrégiben egy interjújában elárulta: dolgozik a csapat összetartásán, és azzal számol, hogy Alexisék a szerződésük utolsó évében is maradnak a klubnál, a francia elejtette, hogy elengedhetik őket, ha találnak hasonló kaliberű játékost a piacon, vagy ha Alexisék minden követ megmozgatnak a távozás reményében.

Néhány napja beszámoltunk a chile-i sajtó értesüléséről, miszerint Alexis ügynöke Münchenben járt, ahol a bayern felsővezetésével tárgyalt.

Egy esetleges eladás esetében az Arsenalnak is érdekében állna inkább külföldre értékesíteni Alexis játékjogát, és ehhez kapóra jönne a Bayern München érdeklődése. A bajor csapat sajtóhírek szerint rekordösszegű, 350 ezer fontos heti fizetéssel csábítanák magukhoz a chile-i támadót, aki így mintegy 50 ezer fonttal keresne többet, mint a legjobban fizetett Robert Lewandowski. A Bayern az Arsenalnak 40-50 millió font körüli összeget ajánlhat, ami szintén meglehetősen jó összegnek számít egy olyan játékosért, akit jövőre akár ingyen is meg lehetne szerezni.

"Egyelőre csak nézem, mit csinál az ügynököm. Jelenleg csak a Konföderációs Kupára koncentrálok, minél jobban szeretnénk teljesíteni." - mondta Sanchez.

 

"A tárgyalásokon az ügynököm fog eljárni. Ő fog majd leülni a klubokkal, hogy megnézze, mi lenne a legjobb döntés. Sok dolgot szeretnék, de jelenleg csak a válogatottamra koncentrálok."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (75)

7 éve
Az a baj már lassan mi is úgy gondolkdunk mint Kroenke meg Wenger
jó lenne ez meg az de beérjük a B meg a C megoldással is aztán minden évben ugyan az a vége
7 éve
ezért lenne jó egy Seri vagy valami keménykötésű gyerek aki nem szarik be meg nem basszák félre csak úgy de amíg mi veszünk középszerű játékosokat a riválisaink megoldják egy Bakayokoval vagy egy Naiggolannal vagy mint tavaly Kante is....
Ott van Fabregas vissza lehetne hozni főleg úgy hogy még jóval nagyobb szinten játszik mint nálunk egypáran ;-) Oké hogy minden a pénzen múlik de azt is be kéne látni hogy a szurkolók és a meghatározó játékosaink sem akarnak a csodára várni hanem végre elérni valamit de ha nem lesz minőségi játékos meg nem tud Wenger értelmes ütőképes csapatot összehozni akkor menni fog innen mindegyik ! És ugyan úgy fog menni majd minden mint eddig csak építkezünk aztán vagy nyer valamit a csapat vagy nem !!! Előszőr ki kéne söpörni azokat akik ugyan azt a szintet hozzák évről évre aztán a pótlásukat megoldani ! Walcott - Mahrez , Giroud,Perez - Aubameyang, Morata, Lacazette meg mittudom én kikkel hozták szóba a csapatot
de ahogy leírtátok sem Coquelin sem pedig Elneny nem fogja megváltani a világot nálunk szóval ott is lehetne változás és az is biztos hogy Cazorla sem lesz fiatalabb őt is pótólni kell elöbb utobb mondjuk fentebb említett Cesc-el vagy akivel mostanában szóbahozták a csapatot Calhanoglu-val...
Van elég sok játékos akikből lehet válogatni minden csak pénz kérdése ami van bőven és szerintem ez a 150 milla egy nagy baromság ennél többet is lehet kőlteni csak akarni kell ;-)
7 éve
Törölt felhasználó
A német skyon most mondták hogy Mahrez után érdeklődünk.Valószínű a héten várható ajánlat érte.
Bár Wengert ismerve baszakszik kb még augusztusig,amíg lessz jobb lehetósége.
7 éve
Vésztartaléknak szerintem elfér Coquelin. Most, ha idehozunk egy Leminát, mivel vagyunk előrébb? Az a középpályásunk jelenleg, akihez utoljára nyúlnék, de azért nem védekezik rosszul, csak Wengernek tudnia kéne hol a helye a csapatban. Sokan leszünk, ha jönne valaki a középpályára, de Santi úgyis sérült fixen egy jó darabig, és Wilshere-ben és Ramsey-ben is benne van ez a veszélyforrás. Coq és Elneny pedig kiegészítőemberek úgyis.
7 éve
sandre: Coquelin az utóbbi két évben nyújtott teljesítménye alapján egyáltalán nem Arsenal szint...A felesleges buta szabálytalanságain kivül semmi sem jut eszembe róla az utóbbi két évből.Már rendesen félek mikor becserélik...nemhiába szopunk szinte állandóan ha a kezdőbe van!Túl egydimenziós játékos és ezt a modern fociban már egy valamire való csapat se engedheti meg magának.Én simán eladnám és hoznám helyére Lemina-t vagy Fornals-t.Elneny pedig padra jó, de sajnos ennyi.Védekezésben nagyon gyenge, olyan gyámoltalan mozgása van.A passzokhoz tényleg ért, meg okosan adogat, de nagyobb csapatok ellen ugyancsak nem szint.Egy jó kiegészítő embernek viszont tökéletes.

Szólj hozzá