Meglepő nyilatkozatot tett Hector Bellerín a nyári terveit illetően, amelyben mnem zárta ki, hogy elhagyja az Arsenalt a soron következő hetek folyamán.

Spanyol források szerint a Barcelona új edzőjének, Ernesto Valverde-nek a kívánságlistáján előkelő helyen szerepel Bellerín leigazolása, aki a katalán csapat akadémiájáról került az Arsenalhoz 2011-ben.

Bellerín leginkább Mathieu Debuchy lesérülésekor vált alapemberré az Arsenal felnőtt keretében, tavaly késő ősszel pedig új, hatéves szerződést írt alá a csapattal. Csakhogy az Arsenal háromvédős szisztémára való átállása után Bellerín - aki a pletykák szerint bokasérüléssel játszotta végig a szezont és akit így műteni kellene - többször is gyengén teljesített, a Crystal Palace elleni idegenben elbukott bajnokit követően pedig a szurkolók kifütyülték, ami rosszul esett a katalán játékosnak.

Bellerín a Mundo Deportivo spanyol lapnak elárulta, a Bajnokok Ligájából való távol maradás érzékenyen érinti őt, de más okból is visszavágyódhat a Barcelonához, ugyanis a lap szerint a játékos családja visszaköltözött a katalán városba - igaz, ez már jó előre el volt tervezve.

"Az ember sosem tudhatja, mit hoz a jövő, de szerződésem van az Arsenallal, így amint az U21-es Európa-bajnokságnak vége, Londonba kell majd visszamennem." - idézte a Mundo Deportivo Bellerínt.

"Az az igazság, hogy midnen játékos szeretne a legmagasabb szinten, azaz a Bajnokok Ligájában játszani, ahol az elmúlt két évben én magam is játszhattam. Kár, hogy jövőre ez nem adatik meg, de ezt a hibát helyre kell hoznunk. Játékosként ez egy fontos küzdelem."

"Nagyszerű hallani a Barcelona érdeklődéséről, hiszen ott nőttem fel. Jelenleg nem tudok ennél többet mondani. Az Arsenal játékosa vagyok, aztán majd meglátjuk mi lesz."

"Nagyon jól érzem magam Londonban, eddig a családom is itt élt, de most családi okok miatt vissza kell térniük Barcelonába. Nekem is nehezebb lesz, mivel a természetem miatt is nagyban függök tőlük, és nagy kihívás lesz nélkülük élni."

"Ami a jövőt illeti: senkivel sem tárgyaltam. Tudom, hogy sok spekuláció megy a médiában, de engem személy szerint még nem keresett meg egy klub sem. Rengeteg minden történhet a nyáron."

Az Independent szerint a Barcelona magabiztos, hogy le tudja igazolni Bellerínt június végéig, a játékosért 45 millió fontot fizetnének az Arsenalnak.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (69)

7 éve
Törölt felhasználó
Nyilvan az ilyen taktikaju csapatok ellen egy wellbeck giroud alexis harmas.jobban adja,bar pont ehhez kellene mahrez.O azert magasabb szintet kepvisel welbztol.
7 éve
Törölt felhasználó
BariZolika! Ez az "ozil leindul es bumm" rész, valami vicc akart lenni, ugye?
7 éve
Törölt felhasználó
ezt a taktikat kozeppalyan lehet megolni ahogy a psg csinalta a barcaval, csillag alakzatban 5-en egymastol5 meterre alltak a kozepkorben....4 vedo egy csatar,hagytak jaratni a labdat,de a kozepkorbol nem mozdultak,a 3 csatart 5 centirl fogtak, es egy vedo milyes passzoltak volna vmelyi kcsatarra, mar mozdult is afele,h ket vedo legyen egy jatekosra,az elejen probalkozott is a Barca tolni a lasztikat az msn-nek, semmit nem ertek el vele.Ha megprobaltak felhozni a 3 kozeppalyas barcas, 5 jatekossal talata szemben magat,akik mindig letszamfolenyt kialakitva rendre megnyertek a kozeppalyat es azonnal leindultak mind az oten a kapufele,a csatar meg huzta szet nekik elol a teruletet.Aztan probalkozott a barca a szelsovedok feltolasaval,de ott meg csak levallt az egyik ember az otos csillagbol es elallta az elore fele vezeto utjat,ezert hatrafele kellett passzolnia es minden kezdodott elolrol.Viszont nekunkannyi elonyunk van a Barcaval szemben, h mig a barca szelsovedok keptelenek egy az egyben parharcot nyerni, addig ( ha Bellerin nem is) Oxi ugye nem kerdes,h barkit megfut v nem ilyed meg megindulni es megverni egy az egyben barkit, gondolom ugyanerre szamithatunk majd Kolasinactol is( ha monreal keptelen lenne ra),tehat nekunk a ket szelen mar feltorest jelenthet ez a ket jatekos, raadasul egy Giroud behozatallal,a rendre melysegbol felpasszolt labdat is tobb mint felet meg tudja tartani, akar ket vedovel szemben is, es ez teny, onnan meg mar borult a szerkezet, sancez ozil leindul es bumm....na erre sincs megfelelo embere a Barcanak,sem Suarez neymar v a liliputi sem tudja megtartani a felivelt labdakat kozephatvedekkel szemben....ha valaki nem ezt a taktikat jatszana ellenunk,akkor meg be lesz szoritva es konyoroghet,h Sanchez Ozil esetleg Mahrez Lacazette ellen,kihuzza a 90 percet..... :lol: :-)
7 éve
Azért valaki véletlenül nem lesz a Bundesliga legjobb balhátvédje... Én nem bánom, hogy Kolasinac jött, szükség van keménykötésű gyerekekre is.
7 éve
Törölt felhasználó
Hát majd ha novemberben visszaállunk 4 védősre, mert kiismerik ezt a rendszert, akkor fog kiderülni (hogy nem).

Szólj hozzá