Egybehangzó francia lapértesülések szerint Arséne Wenger napokon belül ajánlatot tehet Alexander Lacazette-ért, miután - jelen állás szerint - nem sikerül elhozni Kylian Mbappé-t a Monacótól.

Mint azt múlt pénteken megírtuk, Wenger a napokban 100 milliós ajánlattal jelentkezett a tavalyi francia bajnokcsapatnál, hogy megszerezze az európai élfutball egyik, ha nem a legígéretesebb tehetségének tartott Mbappé-t. Az Arsenal ajánlata ugyan kevesebb volt, mint a Real Madridé vagy a Manchester City-é, ám az angolok jóval többet fizettek volna előre, kézhez.

A legfrissebb francia hírek szerint a Real Madrid a napokban rekordösszegű, 135 millió eurós ajánlatot tehet a csatárért, ezzel pedig szinte biztos, hogy az Arsenal kiszorul a játékosért vívott versengésből. A Radio Monte-Carlo szerint azonban még így sem biztos, hogy Zidane le fogja tudni igazolni Mbappét, aki szívesen maradna a Monacónál a 2018-as világbajnokság előtti utolsó évben, és akár új szerződést is aláírhat a hercegségiekkel.

Ennek kapcsán a francia beIN Sports úgy értesült, az elmúlt órákban az Arsenal hivatalos tárgyalásokat kezdett a Lyonnal Alexander Lacazette ügyében. A 26 éves játékos fél lábbal az Atletico Madrid játékosának tudhatta magát, ám a nemzetközi Sportdöntőbíróság múlt heti döntése következtében a spanyol csapat nem regisztrálhat játékost 2018 teléig, így Lacazette madridi költözése is kútba esett.

Mbappe után kézenfekvő lenne Lacazette-re gondolni Wenger B-terveként, a francia bajnokság egyik leggólerősebb támadójáért már tavaly is érdeklődött Wenger, ám akkor nem ajánlott elengedő összeget a Lyonnak. A 60 millió euró értékű Lacazette-ért most is igyekeznie kell majd az Arsenal menedzserének, hiszen a játékost olyan csapatok is szívesen leigazolnák, mint a Dortmund, a Manchester United vagy a Liverpool.

Lacazette a soron következő francia barátságos mérkőzést követően ígért döntést a jövőjéről.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

7 éve
Én is úgy gondolom hogy Giroud értékes tagja a csapatnak... a fejjátéka mindenképp
Welbeckben meg nem igazán látom azt az átütőerőt hogy képes lenne hosszabb ideig jól teljesíteni illetve hogy akár lehetne állandó kezdő is de mindegy majd meglátjuk mi hogy alakul ;-) Perez és Giroud ha mennek akkor remélem hogy minőségi pótlás lesz
7 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam egy cikket, hogy egyre közelebb vagyunk a megszerzéséhez.
ennek kapcsán Giroud nyilatkozott is:
„Elviselem az átigazolási pletykákat. Hamarosan megvitatom a menedzserrel a helyzetem, rám folyton támaszkodhat. Igaz, hogy volt egy időszak, amikor nem kaptam annyi lehetőséget, sok dolog játszott közre ellenem. Nem fogok még egy idényt lehúzni úgy, hogy alig kapok lehetőséget.”
„Jó döntést kell hoznom, a családommal és a tanácsadómmal megvitatva át kell gondolnom, hogyan tovább. Aszerint döntök majd, hogy azáltal több lehetőségem legyen játszani a jövőben.”

Nem tudom hogy állnak Giroud-hoz, de nem kellene elengedni. Jobban szeretem a játékát mint Welbeck-nek.
7 éve
Törölt felhasználó
Ez a baj, hogy mindig B terv jön össze, jó lenne, ha az A terv érdekében tenne meg mindent a vezetőség, nem pedig hagyni, hogy b c d terv jöjjön össze.
7 éve
Az Arda Turan féle híreknek van valóságalapja? Elég sok forrás megírta,hogy tárgyalunk a Barcával.Egy 20 körüli összegért elhoznám, 1-2 jó szezon van még benne, rutinos is.Csak az a baj,hogy mindig Arshavin jut róla az eszembe, mert ő is egy hatalmas hangulat ember! :D Képességei alapján egyértelműen klasszis játékos, kiváncsi vagyok belőle mi lesz a dologból.Amennyiben nem tudjuk megszerezni Mahrezt, szerintem simán jó lenne B tervnek, addigra talán Iwobi is beér.
7 éve
Törölt felhasználó
Legalább egy már meg van, jó lenne előbb le tudni az érkezőket, és csak utána elengedni a távozókat, hogy biztosan pótolva legyenek az emberek, és ne járjunk úgy, hogy majd kapkodni kelljen a pótlás után.

Szólj hozzá