Santi Cazorla az egyik spanyol lapnak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: karrierje legrosszabb szezonján van túl azt követően, hogy tavaly októberben egy Krasznodar elleni BL-mérkőzésen megsérült, és azóta nem térhetett vissza a pályára.

A 32 éves játékos az előző szerződésében lévő opció miatt végül maradt az Arsenalnál, máskülönben a kontraktusa lejárt volna az idény végén. Ennek ellenére a játékára legalább novemberig nem számíthat Arséne Wenger, és ez kihatással lehet a klub nyári átigazolási politikájára is.

Cazorla ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb meccsfitt állapotba kerüljön.

"Ez volt a karrierem legrosszabb szezonja. Volt korábban egy komolyabb hátsérülésem, de a mostani még azt is alulmúlja, teljesen tehetetlen vagyok." - mondta Cazorla a Cadena SER spanyol lapnak.

 

"Már-már úgy érzem, hogy bedobom a törülközőt, de a futball iránti vágyam mindent legyőz. Nem mondtak semmit az orvosok, mikor térhetek vissza. Nehéz pontos dátumot mondani ezügyben, de szerintem öt hónapnál hamarabb nem leszek újra a pályán."

 

"Tavaly októberben játszottam legutóbb. Azóta nyolc műtétem volt, a legutóbbi most hétfőn. Remélem, hogy hamarosan jobban leszek. Voltak komplikációk tavaly november óta. Bakteriális fertőzést kaptam a műtét során, elfertőződött a csont a lábamban, emiatt átültetésre volt szükség."

 

"Nagyon hálás vagyok az Arsenalnak, mert nagyszerűen bánnak velem. Arséne Wenger érvényesítette a szerződésemben szereplő opciót, elbeszélgetett velem a jövőt illetően és megnyugtatott."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

7 éve
Törölt felhasználó
"tavaly októberben egy Krasznodar elleni BL-mérkőzésen megsérült"
Szerintem a Krasznodar még nem is játszott sosem a BL-ben, inkább a Ludogorets lesz az a Krasznodar.
7 éve
BariZolika: Xhaka mellé Özil?Akkora átjáróház lenne az a középpálya ebben a rendszerben,hogy a PL olyat még nem látott.Mahrez-nek örülnék nagyon, tavaly 40-ért se adták volna, szerintem most egy 30-35-ért simán megválna tőle a Leicester.

norbi180: Attól még ,mert nem ismered lehet jó játékos Fornals.
7 éve
Ezt az ajánlatot szerintem csak azért dobtuk oda a Moncao-nak, hogy elmondhassuk, hogy mi megpróbáltuk. Várható volt, hogy nem fogadják el. Emelni úgyse fogunk rajta. Amúgy is elég irreális ez az összeg. Meg elég kacsa szagú ez az egész. Nem éppen Wengerre vall egy játékosért ennyi pénzt kiadni.
7 éve
Törölt felhasználó
most olvastam,h Ozl elfogadta a szerzodest 280 ezer heti fizuval, Sancheznek 350 ezret kinaltak es neki attol fugg,h mennyire erositjuk meg a csapatot a nyaron, ezzel a lendulettel tettunk is egy 100 millios ajanlatot Mbappeert es MAhrez is celkeresztben. Mondjuk egy Ozil Xhaka paros kozepen elottuk Sanchez MAhrez Mbappe Lehet h adna :D :coolmad:
7 éve
ez a fornalst. le ne igazoljuk nem kell még egy selejt a csapatba,egyszerūen vicc milyen gagyi jâtékosokat hoznak velünk szoba.meg lemina ne vicejünk már.

Szólj hozzá